Otel mi ev mi

Iki durum da çok riskli. Temmuz ayında giderseniz en azından açık havada rahat rahat görüşürsünüz. Temmuz'a şurada 5 ay var sadece.

Iki durum da çok riskli. Temmuz ayında giderseniz en azından açık havada rahat rahat görüşürsünüz. Temmuz'a şurada 5 ay var sadece.
Geçen temmuzda konu açmıştım. Bebeği göstermek için gitsek mi diye. Linç edilmiştim. 5 aylık bebekle gidilir mi diye. Eşimle kavga ede ede 11. Ay oldu. Daha temmuz diyemem. Adam 1,5 yıldır anne babasını görmedi.

Ya cidden herkes bu kadar tedbirli mi ya?
Burayi okuyunca sasiriyorum bazen
Babaanem bizimle kaliyor 77 yasinda
Kalp seker tansiyon troid kollestreol... hepsi var
Biz bir yere cikmasak da
Esim ise gidiyor geliyor
Yani her eve girisinde test mi yaptirayim
Babam dr, ara ara memleketten ziyarete geliyor
Maskeli falan takilamiyoruz
Hani hepten onu odaya hapsedip görüşmeyi kessek kafayi yiyecek artik
Ki pandemi basinda depresyona girdi antidepresan basladik 3 ayda ancak toparladi...
Testler de negatifte yuzde yuz guvenli degil ki
Sonradan pozitife donme ihtimali var
Ya komple gitmeyin
Ya da gitmisken gonullerini alin duzgunce
Belki maskeli oturulur, yemekler ayri yenir ama
Ha otelde kalmissiniz ha onlarda
Sonucta koyun koyuna uyumayacaksiniz

Ya cidden herkes bu kadar tedbirli mi ya?
Burayi okuyunca sasiriyorum bazen
Babaanem bizimle kaliyor 77 yasinda
Kalp seker tansiyon troid kollestreol... hepsi var
Biz bir yere cikmasak da
Esim ise gidiyor geliyor
Yani her eve girisinde test mi yaptirayim
Babam dr, ara ara memleketten ziyarete geliyor
Maskeli falan takilamiyoruz
Hani hepten onu odaya hapsedip görüşmeyi kessek kafayi yiyecek artik
Ki pandemi basinda depresyona girdi antidepresan basladik 3 ayda ancak toparladi...
Testler de negatifte yuzde yuz guvenli degil ki
Sonradan pozitife donme ihtimali var
Ya komple gitmeyin
Ya da gitmisken gonullerini alin duzgunce
Belki maskeli oturulur, yemekler ayri yenir ama
Ha otelde kalmissiniz ha onlarda
Sonucta koyun koyuna uyumayacaksiniz
Ev sobalı, tek odada soba var. Geçen yıllarda hepimiz aynı odada uyuyorduk mecbur. Hava eksi 20 lere düşüyor. Dağ köyü. Doğu Karadeniz in yüksek bir ilçesi. Yemekleri ayrı yemek, ayrı yatmak mümkün değil.

Ev sobalı, tek odada soba var. Geçen yıllarda hepimiz aynı odada uyuyorduk mecbur. Hava eksi 20 lere düşüyor. Dağ köyü. Doğu Karadeniz in yüksek bir ilçesi. Yemekleri ayrı yemek, ayrı yatmak mümkün değil.
Bu bahsettiginiz sartlarda otel mantikli o zaman
Korona olmasa da otelde kalirdim ben kis vakti gideceksem.
Kayinpederle ayni odada uyuyacak halim yok sahsen

Bahaneye gerek yok eşinizin ailesinde canı gönülden kalmak istemediğiniz anlaşılıyor..
Yerinizde olsam madem siz kendinize dikkat etmişsiniz, kayınbaba kayınvalide de çok yaşlılar onlarda dikkat etmişlerse bu zamana kadar.. Bebeğiniz için evde kalmanız en sağlıklısı hem insanlar torununu doya doya sevsin..

Ayrıca öyle küçük yerlerde ki Otellerin hijyenine nasıl güveniyorsunuz?

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
valla bu kadar beklemisler yaza kadar daha beklesinler onun 75 yasında hayatı yasamıs ailesi mi yoksa senin daha gözünü yeni acmıs cocugun mu yetkini kullan ve gitmicem de bosver kaynana icin o kadar zahmete girilmezz

Bu bahsettiginiz sartlarda otel mantikli o zaman
Korona olmasa da otelde kalirdim ben kis vakti gideceksem.
Kayinpederle ayni odada uyuyacak halim yok sahsen
Ay ne yapıyım adam 80 e yakın. Diğer oda buz gibi, duvarlar ıslanıyor. Çok ısrar ediyor orada yatayım diye ama nasıl yat diyelim. Elektrik sobası falan var. Ama namaz kılıyor. Buz gibi su ile abdest alıyor zaten.

Bahaneye gerek yok eşinizin ailesinde canı gönülden kalmak istemediğiniz anlaşılıyor..
Yerinizde olsam madem siz kendinize dikkat etmişsiniz, kayınbaba kayınvalide de çok yaşlılar onlarda dikkat etmişlerse bu zamana kadar.. Bebeğiniz için evde kalmanız en sağlıklısı hem insanlar torununu doya doya sevsin..

Ayrıca öyle küçük yerlerde ki Otellerin hijyenine nasıl güveniyorsunuz.
4 yıldızlı otel. Yaz yayla turizmi için hizmet veriyor. Aşırı lüks ama yaz aylarında müşteri oluyor. Mesela yaz ayında geceliği 800 liraydı aynı odanın. Şimdi iki gece 250 tl. 16 senelik evliyim., her yıl iki defa gider toplamda 40 gün kalırız. Yani orada kalma sıkıntım yok normaldw. Bu salgın işi bozdu

Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
belirti uydurun diyecegim ama test yaptirmaya giderek ayri bir risk alacaksiniz, disari cikmayip kimseyle gorusmuyorsaniz endise etmenize gerek yok ki. ben yilbasinda 20 km otedeki anneme gittim 5 gun karantina yaptim evde bakkala bile gitmedim, sonranoaraya gittin sorun olmadi

ama
Otele iki gece için 250 vereceğiz, onu da yol parası ile birlikte altın bozdurarak verecek ğiz. Ekstra test paramız yok şu andaa
amann su zamanda para en cok lazım olan sey birak o altın size kalsın yag seker alırsın farzet yani ay sonu gelmez sacmalama ömrü bukarmıs de kocana ben bebegımı riske sokamam de dag köyünde karadenizde ne isin var bosssver

Sağlık bakanlığı en fazla 250 tl olacak özel testler diye açıklama yapmadı mı?
Evet hatta 250tl den yüksek fiyat veren hastanelri şikayet edin, cezai yaptırım uygulanacak dedi... 500tl isteyen hastaneyi şikayet et konu sahibi... gerçi bana da hiç sormamışta uyduruyor gibi geldi ne yazık ki, bence aile evinde kalmak istemiyor sebep bu 🤷‍♀️

Geçen temmuzda konu açmıştım. Bebeği göstermek için gitsek mi diye. Linç edilmiştim. 5 aylık bebekle gidilir mi diye. Eşimle kavga ede ede 11. Ay oldu. Daha temmuz diyemem. Adam 1,5 yıldır anne babasını görmedi.

Yani eşiniz kendi yaşlı anne babasını dusunmuyorsa siz mi düşüneceksiniz? Bebeğiniz büyümüş zaten. Bu durumda evde kalın bari rahat rahat görsünler.

Ay ne yapıyım adam 80 e yakın. Diğer oda buz gibi, duvarlar ıslanıyor. Çok ısrar ediyor orada yatayım diye ama nasıl yat diyelim. Elektrik sobası falan var. Ama namaz kılıyor. Buz gibi su ile abdest alıyor zaten.
Cocugu henuz hic gormediklerine göre bebeksizkem gitmissiniz demekki kalmaya
E o zaman siz kalabilirdiniz sobasiz odada elektrik sobasiyla
Neyse tercih meselesi tabii ve konu da bu degil zaten...

valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum

Evet hatta 250tl den yüksek fiyat veren hastanelri şikayet edin, cezai yaptırım uygulanacak dedi... 500tl isteyen hastaneyi şikayet et konu sahibi... gerçi bana da hiç sormamışta uyduruyor gibi geldi ne yazık ki, bence aile evinde kalmak istemiyor sebep bu 🤷‍♀️

Ben Aralık sonunda özelde 500e yaptırdım çünkü doktora çıkmadan test yapmıyorlardı. 250 doktor randevusu 250 test, toplamda 500 ödedim.

Ben Aralık sonunda özelde 500e yaptırdım çünkü doktora çıkmadan test yapmıyorlardı. 250 doktor randevusu 250 test, toplamda 500 ödedim.
Başka hastaneye gitseydiniz keşke imkan dahilinde mi il olarak bilmiyorum gerçi ama.

Back
X