Otel mi ev mi

Başka hastaneye gitseydiniz keşke imkan dahilinde mi il olarak bilmiyorum gerçi ama.
Eşimin o hastaneye özel sigortasi olduğu icin o hiç ücret vermeyecekti. Bir de panik durumdaydık zaten corona olduk mu olmadık mı diye. Orada hallettik o yüzden.

Canım böyle bi durumda belirtim var diyin sırtımız ağrıyo hafif öksürük başladı falan diyin hemen yaparlar zaten ki yapıyolar da zaten.
biz saglikcilar nobetlerde yoğunluktan yemek yemeye afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamayalim, gerçekten hasta kisiler ornek verebilmek için bu soğukta bir suru sira beklesin bazıları da gelsin yalan söyleyip test yaptırmayı teşvik etsin. yalniz dikkat edin bu öneriniz nedeniyle covidli hastalarla ayni sırada beklerken bile covid olabilir konu sahibi. o odaya girmesi bile risk farkında mısınız bilmiyorum

valla bu kadar beklemisler yaza kadar daha beklesinler onun 75 yasında hayatı yasamıs ailesi mi yoksa senin daha gözünü yeni acmıs cocugun mu yetkini kullan ve gitmicem de bosver kaynana icin o kadar zahmete girilmezz
Yahu her yorumunuzdan kötülük akıyor. Cidden bu kadar kötü müsünüz

75 yaşında evden çıkmayan insanlara corona nasıl bulaşacak neden tedirginsiniz anlamadım. Evde kalın kendinizi 4 5 gün izole edin gidin kalın sonra. 75 yaşında insanların yanına gidip otelde kalıp maskeyle bebek gösterecekseniz hiç gitmeyin daha iyi.

Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
ozel aracinizla gidip insanlarla temas etmeyecekseniz bence baba evinde kalmakta sorun yok. gerci ev musait degilmis simdi okudum. en iyisi otel.cok dikkat edersiniz.

Evet ama o zaman dürüst olmaları gerekir, Keyfe keder belirti oluşturmaları değil. Testi negatif çıkan, belirtileri olan ve MR ı pozitif çıkan bir sürü hasta var ona bakarsanız. Oldu da doktor uydurma belirtilere istinaden ilaç verdi, test negatif çıktı. O zaman hem doktorun hem başka bir hastanın hakkına girmiş oluyorlar. Özelde belli şartlardan dolayı yapılan test ile devlette yapılan aynı olmaz ki. Özeldeki sadece test isteyip geçebilir, ama devletteki öyle değil. Daha fazla zaman ayıracak, uzaktan da olsa muayene edecek, onun yerine gerçekten hasta olan biri muayene edilebilir.
Tamam be ne kızıyosunuz o_O:olamaz:

Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
Devlet Hastanesi'ne gidip biraz belirtiniz olduğundan bahsederseniz test yaparlar. Testin sonucu negatif çıkarsa o hafta daha da dikkat ederek kendinizi karantinaya alın ve hala belirti gostermiyorsaniz özel bir araba ile kimseye temas etmeden gidin ve orada kalın.

biz saglikcilar nobetlerde yoğunluktan yemek yemeye afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamayalim, gerçekten hasta kisiler ornek verebilmek için bu soğukta bir suru sira beklesin bazıları da gelsin yalan söyleyip test yaptırmayı teşvik etsin. yalniz dikkat edin bu öneriniz nedeniyle covidli hastalarla ayni sırada beklerken bile covid olabilir konu sahibi. o odaya girmesi bile risk farkında mısınız bilmiyorum
Tamam arkadaşım özür dilerim..sizin hakkınızı ödeyemeyiz gerçekten ben hata ettim tatsızlık çıksın istemem ☺️

Evden çalışıyormuşsunuz, kimseyle görüşmüyormuşsunuz.
E birkaç gün kendinize karantina uygulayın, gidin insanların yanına.
Otelde kalmak daha mı az risk teşkil edecek. Aşırı saçma geldi bana endişeleriniz.
Hayır zaten evdeymişsiniz. Birkaç gün market için bile çıkmayıp sıfır temas sağladıktan sonra gitmenin ne sakıncası olacak.
Ayrıca test yaptırmak da mantıklı özelde.
Eğer otele para verecekseniz test parasından daha çok olacağı kesin.

valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum

Şu yorumları sanırım trollemek için yazıyorsun.. başka ihtimal veremiyorum yani

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok

Otelde kalınca da eve gideceksiniz, bebeği alacaklar öpüp koklayacaklar sonuçta E yarım saat oturup kalkacak değilsiniz mutlaka yeme içme az da olsa olacak Yani bulasacagi varsa öyle de bulaşır Evde kalın otelde kalmak çok abes geldi bana Hem eşiniz hem insanlar mutlu olur

Otelde kalmaktansa evlerinde kalın tabiki. Maske takarsıniz her ihtimale karşı. Mesefeye dikkat edersiniz en kötü.
Otel risklimi diyorsunuz ama bence otel daha riskli esyalarim temizligi gercekten özenle yapılmıs olacak mı daha once kalanlarda covitle alakalı bi durum yasanmış olabilir mi uada yemek icmek mevzulari bile otelde daha sıkıntı.

Eşinize ‘tamam ama ya biz ya annenler hastalansa Allah korusun öyle kaybetsek bir aile üyemizi daha mı az üzüleceğiz? Varsın görüntülü aramada görsünler, nasipte varsa kucaklarına da alırlar inşallah.’ diyin ve herkes otursun güzel güzel evinde az daha sabredin aşı geliyor diyorum ben.

valla sırf bu cümle bile yeter gitmemek iicn normal zamandada ben olsam gitmem banane yani sehirde ev alsınlar derim kimseyla aynı odada yatmam ve en azından cevrede bi restaran falan olsun derim canım baska yemek ceker falan diye zaten yaslı insanlarla ne isin var 50 yas ebebeyinler gecimsizken 75 i düsünemiyorum
Ebebeyin mi, inşallah yanlış okumuşumdur.

Tamam arkadaşım özür dilerim..sizin hakkınızı ödeyemeyiz gerçekten ben hata ettim tatsızlık çıksın istemem ☺️
estagfurullah olur mu. bir suru kisi demis bu yontemi o yuzden yazdim. sizin yazdığınızı alintilamis bulundum. her seyi gectim gerçekten o ortama girerek alacagi risk 10 kat daha fazla. ayrica semptom yokken test alinca hasta covid bile olsa zaten genelde test negatif geliyor.yani test pozitifse evet kesin covid ama test negatifse covid degil diyemeyiz. test yapılmamasının en büyük nedeni o. ben test yaptırdım covid degilim rahatça goruseyim denemez yani 😊selamlar sevgiler😊😇

estagfurullah olur mu. bir suru kisi demis bu yontemi o yuzden yazdim. sizin yazdığınızı alintilamis bulundum. her seyi gectim gerçekten o ortama girerek alacagi risk 10 kat daha fazla. ayrica semptom yokken test alinca hasta covid bile olsa zaten genelde test negatif geliyor.yani test pozitifse evet kesin covid ama test negatifse covid degil diyemeyiz. test yapılmamasının en büyük nedeni o. ben test yaptırdım covid degilim rahatça goruseyim denemez yani 😊selamlar sevgiler😊😇
Doğrudur aslında kötü niyetle dememiştim. Hani büyükler torunlarını görebilsin diye düşünmüştüm. Ama sağlıkçıların yükünü farkında olmadan göz ardı etmiş oldum ve sağlıkçılardan tekrar özür dilerim niyetim kötü değildi yani. 🤗

Back
X