- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi mermaid2608
Siz neden o aylarda KV gitmediniz ?Ailem kışın bizde kalır, yazın giderler. Dikkatli okuyun. Yani normalde mayıs haziran gibi evlerine dönerlerdi. Ama bu yıl gidemediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden o aylarda KV gitmediniz ?Ailem kışın bizde kalır, yazın giderler. Dikkatli okuyun. Yani normalde mayıs haziran gibi evlerine dönerlerdi. Ama bu yıl gidemediler
2019 da açtığınız bir konuda ailenizin yanınızda 10 ay kaldığını kendiniz yazmışsınız.![]()
Bana kalırsa 1-2 hafta gidip adamın ağzına bal çalıyorlardır o kadar. Bu kadar tantana yapan biri 3 ay yaz tatilinde o köyde kalıyorsa ben kolumu keserimişte yaz tatilinde konu sahibinin ailesi kendi memleketlerine gidiyor konu sahibi ve eşi de eşinin memleketine gidiyor
Bir kocaya daha üzüldüm buradaBana kalırsa 1-2 hafta gidip adamın ağzına bal çalıyorlardır o kadar. Bu kadar tantana yapan biri 3 ay yaz tatilinde o köyde kalıyorsa ben kolumu keserim
Uff çünkü ne gerek var arkadaşlar?Siz neden o aylarda KV gitmediniz ?
Yazık calci erkek evladım olsa böyle insanlardan uzak tutsun rabbim diye dua ettim yemin ederim.Bir kocaya daha üzüldüm burada![]()
Gigg bi dur idrak edelim vallahi şaka gibiUff çünkü ne gerek var arkadaşlar?![]()
Onu anladım.işte yaz tatilinde konu sahibinin ailesi kendi memleketlerine gidiyor konu sahibi ve eşi de eşinin memleketine gidiyor
Aynı şeye dertlenmişizYazık calci erkek evladım olsa böyle insanlardan uzak tutsun rabbim diye dua ettim yemin ederim.
Gördüm gördüm aynı anda yazmışız artık nasıl içimize işlediyseAynı şeye dertlenmişiz![]()
Aileniz sizde kalıp torununu görebiliyorsa, esinizin anne ve babasıda görmeli haksızlık etmişsiniz gibi geldi. Evet minicik bebekle gidilmez hatta su dönemde kimseyle görüşülmemeli. Ama siz anne ve babanızı eve alıyorsanız esinizin ailesininde görmek hakkı.
Otelde kalmaktan çekiniyorsunuz, ailesinin evi cok kötü soğuk diyorsunuz. Esinizede boyle soylerseniz tartışma çıkar.
Keske coronadan dolayı ailenizi eve hic almasaydınız o zaman eş ailesinin yanina gitmek zorunda kalmazdınız.
Sabah çıktık gidiyoruz yorumunu okurken hiç yola çıkmadığını tahmin ediyordum, yanılmadım.Geçmiş olsun
İyi bari bir süre daha ertelemiş oldunuz gitme işini
O süre içinde ölürlerse işlem tamamdır
Tamamen kurtuldunuz
Bana çok vicdansızlık geliyor
Biraz da fazlasıyla büyük konuşmak
Gidesi yok orası belli zaten gidesi olsa dediğim gibi yaz ayında rahat rahat giderler okul yok bi şey yok
Karşı taraf zaten insan görmüyormuş
Kimsede risk olmuyordu aslında
Doğu karadeniz yaylası zaten en çok yazın gidilecek yerler bence
işte aynısını düşündüm ben. Neyse ki dünürlerimde sıkıntı yok. elbet birinizinki kız olurYazık calci erkek evladım olsa böyle insanlardan uzak tutsun rabbim diye dua ettim yemin ederim.
Ortamı kızıştırmaaaaişte aynısını düşündüm ben. Neyse ki dünürlerimde sıkıntı yok. elbet birinizinki kız olur
Bu zamanda gelinin de damadın da hayırlısı olmalı dünürcan
kocalara üzülünmezzzzzzzzzzzzzzzzz bincerce kadın kocadan cekiyo bırak bi kac kadın da kocaları aglatsınBir kocaya daha üzüldüm burada![]()
Limoncu lütfen beni bana bırakır mısın? Duygularımı yaşamam engel olamazsınkocalara üzülünmezzzzzzzzzzzzzzzzz bincerce kadın kocadan cekiyo bırak bi kac kadın da kocaları aglatsın
Aslında çözüm basit
Eşiniz gitsin, zaten aileniz sizde siz evde yalnız kalmamış olursunuz
Anne babasını alsın gelsin
bir kaç gün kalırlar sonra yine onları götürür
hem çocuğu görürler hem sizin evinizin fiziki şartları daha uygun hem çocuk kmlerce yol gitmemiş olur
hem hasta vs olsanız bildiğiniz tanıdığınız ortam
belki eşiniz biraz fazla yorulur ama gidiş gelişlerde bir iki gece kalır dinlenir
Şu kısma cevap vereyimyani aile ile yasamayi esi kabul ediyorsa burada yazilan yorumlar da yine sert bence, neticede iki kisi anlastiktan sonra neden sorun olsun ki, her zaman esitlik islemez bence.