Otel mi ev mi

Yola çıktık. 50. Kilometrede ağızdan burundan fışkırarak kustu. Ne üst baş ne arka koltuk ne oto koltuğu kaldı. Korktu. Çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Mecbur geri döndük. Cinnet aşamasındayım.
BEN: Yanınıza yedek kıyafet, ıslak mendil falan almadınız mı? Bebeğin üstünü değiştirip, koltuğu falan silip yolunuza devam etseydiniz. Emzirince susar sakinleşir zaten. Benim bebeğimde de aynısı olmuştu yola çıktığımızda. Sanırsın araba kusmuk gölüne döndü, siz de içinde boğulacaktınız.

TİVOLİ: Bebeğim kusunca durmuyor, sürekli devam ediyor. Reflüsü de var. Ek gıdayı da pek yemez. Yediğini de kussa hasta olur iyice. Ağlayınca susturamıyoruz. Kesinlikle susmuyor. Çığlık çığlığa. Başım ağrıyor o zaman da. İlaç da içemem emziriyorum. Otobanda giderken yoldaki araçlar bizi uyardı sesten rahatsız olup, düşünün. Eşim o ağlayınca yola odaklanamaz, kaza riski var. Kusunca arabaya sindi kokusu, ben zaten dayanamam 7-8 saat o kokuy.......

Bu kadar yuksek kaygi duzeyi ile (her konuda, konularinizi bilmiyorum) cocugu nasil buyuteceginizi merak ediyorum ben en cok. Hayatiniz boyunca cocugunuzu her an kontrol edemeyeceksiniz normal olarak, zamanla bagimsizlasacak sizden. Bir de her konuda hayrete dustugum sey kendi kendinizi kafanizda kurdugunuz bahanelere o kadar iyi bir sekilde inandiriyorsunuz ki, kirk terapist gelse o inanclari cok zor yikar gibi hissediyorum.

Dip not: Yanlis inanclarimiz gercekler degildir.

kocalara üzülünmezzzzzzzzzzzzzzzzz bincerce kadın kocadan cekiyo bırak bi kac kadın da kocaları aglatsın

Ay bugun tahammulsuz gunumdeyim galiba ama kocanizdan ve ailesinden bu kadar rahatsizsaniz bosayin kocayi burada boyle nefret kusmaniz hala evli oldugunuz ve kayinaileye karsi da sorumluluklariniz oldugu gercegini degistiriyor mu?

Ah ah benim de iki oğlum var bir de kızım olaydı yaşlanınca yanına aldırırdı. 😁 Şaka bir yana benim oğlanlar babalarına çekerse ben yaşadım. O zaman gelinler düşünsün. 😜😜😜

Yola çıktık. 50. Kilometrede ağızdan burundan fışkırarak kustu. Ne üst baş ne arka koltuk ne oto koltuğu kaldı. Korktu. Çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Mecbur geri döndük. Cinnet aşamasındayım.
Siz yazın tatile de gidemezsiniz pandemi bitince. Çocuk kusuyor. Artık buyunceye kadar tatil yasak 🤷🏽‍♀️

bunu ilk yazacaktim da belki 75 yasindaki insanlar o kadar yolu gidip gelmek istemezler diye yazmamistim,
ama en oluru olan bu gibi yine de.

konu sahibine cok yuklenilmis ama ben sahsen o kadar kucuk cocukla 9 saatlik yola cikmazdim, zira o yol sen de bilirsin en az 4 saat daha uzar 12 saat olur. benim cocuklarla oyleydi en azindan, 5 saatlik yolu 8 saatte giderdik.

gerci 6 aylik cocugu okula goturdugunu duyunca gozlerim yerinden firlamadi degil.

o degil de konu sahibi neden ailesi ile yasiyormus, hic bir yerde yazildi mi?
yani aile ile yasamayi esi kabul ediyorsa burada yazilan yorumlar da yine sert bence, neticede iki kisi anlastiktan sonra neden sorun olsun ki, her zaman esitlik islemez bence.

bir nedeni yok birlikte yaşamak için yani aslında önemi de yok

kışın burada yazın memleketteler dedi annesi de rahatsız biraz galiba

eşi bir şey demiyor isterse birlikte de otururlar bu önemli değil

ama bebek yaşına gelecek ölümlü dünya anam babam da görsün torunlarını istiyor eş

konu sahibi ve eşi de benim kadar yani öyle 20li yaşların başında değiller

bu havada ben kalkıp Doğu Karadeniz e köye gitmem

korona olmasa da gitmem o kadar küçük bebekle

ya ben Ankara ya anneme giderken bile hasta oluyordu benim oğlan zira düzeni bozuluyordu

babam kalp krizi geçirdi gittik Ankara ya vardığımızda ateş de çıkmıştı hastanenin oradan ateş düşürücü almıştım oğlana

zaten 9 saatte falan gidilmez o yollar ki gidememiş kusmuş geri dönmüşler

biz çocukla zaten yavaş gidiyoruz ama kış, bir de köy vs

geçen kış bir tanıdık en üst model ve büyük BMW ile Bursa Antalya arasında mahfoldum diye anlattı

biz otobüsle gitmiştik adam ben de pişman oldum ama iş işten geçti dedi

sabah çıkıp 6 gibi Antalya ya gelmişlerdi zira her yer kar idi bursa da ve Antalya da yok ama yolda vardı

sen gidebilsen de öndeki gitmeyince herkes kalıyor

Tatil hariç 😬
O zaman kusmaz
Artvine giderse kusuyor 🙄
Demek ki çocuk yatay hareketliliğe karşı tepki veriyor. :deli:
ayy ben o kusan bebemle gittim tatile ama memem sünerdi emzir emzir

sonra emzirme bitti eyvah dedik ne yapacağız ama çocuk da büyüdü kusmadı bir daha :halay: :halay:
Benimki de kusmustu, üstünüz başımız perişan oldu her şeyin ilki var işte 😂 öyle öyle alisiti çocuk. Bunu yasamamis anne sayısı azdır kanımca😊

Ailem kışın bizde kalır, yazın giderler. Dikkatli okuyun. Yani normalde mayıs haziran gibi evlerine dönerlerdi. Ama bu yıl gidemediler
Ailenizin sizde kalması da normal mi yani,koca kış boyu. Evleri mi yok bu insanların? Gelir 2 hafta kalırlar uzakta olursa amenna ama aylarca kalmak nedir? Korona demeyin gayet korona varken gelmiş insanlar,sonra gidemediler diyorsunuz geri. Gelirlerken de risk varmış zaten.
Eşinizin ailesi koca bir kışı sizde geçirse istermisiniz? Öte yandan çağırıyoruz gelmiyorlar diyorsunuzda insanlar nasil gelsinler ki kendi aileniz varken?

Eklentiler

• DSC_1415.webp
    DSC_1415.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 157
Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Otelin iyi temizlendiğine eminseniz otel daha mantıklı bence de

Ailenizin sizde kalması da normal mi yani,koca kış boyu. Evleri mi yok bu insanların? Gelir 2 hafta kalırlar uzakta olursa amenna ama aylarca kalmak nedir?
Eşinizin ailesi koca bir kışı sizde geçirse istermisiniz? Öte yandan çağırıyoruz gelmiyorlar diyorsunuzda insanlar nasil gelsinler ki kendi aileniz varken?
Konu sahibi evlerine bile gitmek istemiyorken sizce evinde eş ailesini tüm kış ağırlar mi? Evlendikten sonra hic aramamis kayinvalide kayınpederi, sevmiyormus telefonda konusmayi

Back
X