Yeni stajyerler gelmeden söyledim beni kahvalti bolumune aldıkları zaman diğer bölümler dolu zaten diyip almamislardi ama söyledikleriyle celistilerNeden ayrımcılık yapsınlar ki ? Üstlerinize söyleyin uygun bir dille buradan öğreneceğimi öğrendim başka alanlara da geçebilir miyim tarzında
Büyük olasılıkla aynı yerSürekli aynı yerde misiniz yoksa değiştiriyorlar mı bir süre sonra
Otelcilikte staj görmek çok zor fakülte okuyan kardeşime ilk stajında sadece tuvalet temizletmişlerdi sen yine iyisin. Şikayet et diyenler olur edebilirsin ama ne sonuç alırsın hiç stajdan gönderirler. Puanın düşük gelir. İkili ilişkilerini düzeltmeye çalışÜniversite aşçılık öğrencisiyim, çok iyi bir otelde staja başladım. Ama ayrımcılığa uğradığımı hissediyorum, soğuk, sıcak bölümü ve alakart mutfaklara stajyer verileceği halde beni kahvaltı bölümünde staja verdiler ve benden sonra gelen iki stajyere fikirleri sorularak soguk ve alakart bölümlerine gönderdiler. Ben stajımda kahvaltı bölümünden bir şey öğrenemem. Bir şeyler doğramak onceden hazırlanmis seyleri pisirmek dışında hiç bir şey yapmıyoruz. Ofise bunu dile getirdim ama kaale alınmıyorum. Ben bu durumda ne yapmalıyım moralim motivasyonum çok düştü.
Muhtemelen diğerleri birilerinin tanıdığıdırOtelcilikte staj görmek çok zor fakülte okuyan kardeşime ilk stajında sadece tuvalet temizletmişlerdi sen yine iyisin. Şikayet et diyenler olur edebilirsin ama ne sonuç alırsın hiç stajdan gönderirler. Puanın düşük gelir. İkili ilişkilerini düzeltmeye çalış
İkili ilişkilerimde bir sorun yok herkese iyi davranıyorum güler yuzluyum kimseye bjr aksiligim olmuyorkiOtelcilikte staj görmek çok zor fakülte okuyan kardeşime ilk stajında sadece tuvalet temizletmişlerdi sen yine iyisin. Şikayet et diyenler olur edebilirsin ama ne sonuç alırsın hiç stajdan gönderirler. Puanın düşük gelir. İkili ilişkilerini düzeltmeye çalış
Üniversite aşçılık öğrencisiyim, çok iyi bir otelde staja başladım. Ama ayrımcılığa uğradığımı hissediyorum, soğuk, sıcak bölümü ve alakart mutfaklara stajyer verileceği halde beni kahvaltı bölümünde staja verdiler ve benden sonra gelen iki stajyere fikirleri sorularak soguk ve alakart bölümlerine gönderdiler. Ben stajımda kahvaltı bölümünden bir şey öğrenemem. Bir şeyler doğramak onceden hazırlanmis seyleri pisirmek dışında hiç bir şey yapmıyoruz. Ofise bunu dile getirdim ama kaale alınmıyorum. Ben bu durumda ne yapmalıyım moralim motivasyonum çok düştü.
Antalyadayim, sorun sadece doğramak değil diğer bölümlerde çeşitli farklı şeyler ortaya çıkıyor ve çok şey öğrenme şansım oluyor ama kahvaltıda tek yaptığımız sebze doğramakHangi sehirdesiniz Ankarada mi kaldınız Antalya da mı?
Ayrimcilik olduğunu sanmıyorum çünkü mecbur birileri o doğrama işini yapacak
Yaptıkça hızlandiginiz icinde değiştirmek istemeyeceksin
O zaman diğerleri belki birilerini tanıyordur vs ya da gerçekten seni öylesine oraya vermişlerdirİkili ilişkilerimde bir sorun yok herkese iyi davranıyorum güler yuzluyum kimseye bjr aksiligim olmuyorki
Antalyadayim ve evet onlarla aynı seviyedeyimEn son staj için Ankara mı , Antalya mı karar vermeye çalışıyordunuz. Hangi ili seçtiniz ?
Diğer 2 stajyerle bilgi açısından aynı seviyede misiniz ? Onlara tercihlerinin sorulmasında farklı etkenler olabilir mi ?
Antalyadayim, sorun sadece doğramak değil diğer bölümlerde çeşitli farklı şeyler ortaya çıkıyor ve çok şey öğrenme şansım oluyor ama kahvaltıda tek yaptığımız sebze doğramak
Olması gereken işte buMerhaba,bende 4 yıldızlı bir otelde çalışıyorum benim görev alanımda kahvaltı salonu,bizde de bir stajyer var,kendisi müdüre otelin yiyecek-içecek departmanındaki tüm bölümleri deneyimlemek istediğini söyledi onlarda kabul etti,haftada 2 gün bizimle kahvaltı salonunda çalışıyor,2 gün mutfakta,2 gün de cafe-bar’da..Sizde böyle bir şey önerebilirsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?