Otelde yılbaşı programı...

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.377
24.218
398
Merhabalar herkese...
Konuya uygun bir topik bulamadım. Ya da gözüme çarpmadı.
Yılbaşında arkadaşlarımızla otele gideceğiz. 2 gece kalacağız.
15 yıllık evliyiz ve yılbaşında hiç dışarıda olmadık.
Aslında çok tarzımız olmamasına rağmen arkadaşlarımızı kuramadık
Neyse....
Ben ve eşim o akşam ne ya da ne tür şeyler giymeliyiz...
Kendim için birkaç alternatifim var ancak eşim için henüz kafamda belirleyemedim bile...
Yazın deli gibi gezmemize rağmen hiç kış tatili tecrübemiz yok
Valize ne koymalıyım bilmiyorum.
Aslında biraz da utandığım için arkadaşıma soramıyorum.
Şimdiden teşekkürler...

eşin için yılbaşı akşamı için klasik bir takım elbise
senin için siyah şık ama abartısız bir elbise.
yedek şık bir elbise ve bir takım elbise daha

gündüzler için kendin için etek kazak çizme vs.
eşin için kumaş giyiyorsa kumaş pantolon kazak ve gömlek olablr.

tarzınız da önemli açıkmısınız kapalı mı eğer açık bir bayansanız orta yaşlarda yılbaşı gecesi için şık bir siyah az payetli elbise bulundurun yanınız da dizden yada az diz altı uygun olur. Antalya kışın çok soğuk olmaz dışarda dolaşmaya kot pantolon otel içi spor yapmak için eşofman spor ayakkabı hamam için mayo ya da bikini terlik şart.akşamları Antalya bile soğuk kazakta alın yanınıza deri ceker üstüne şık olur kaleye çıkmak isterseniz ki en güzel yerlerden biridir yolları taş ve inişli çıkışlıdır rahat ayakkabı şart.otelde gündüz kimse toplantı için gelmediyse şık şıkırdım gezmez spor şık kıyafetler alın yanınıza bir yılbaşı elbisesi bir de daha az süslü gene akşam giymeye sade bir elbise bitti gitti

Sırt dekolteli siyah bir tulum. Boyundan bağlamalı.
Kalın askılı diz üstü düz siyah elbise
Kalın askılı küloş siyah elbisem var. Bunlardan hangisi daha uygun olur acaba.
Eşim için kolay. Zaten sürekli takım giyen biri.
Çok teşekkürler...

resim atma imkanın var mı cnm :) ona göre karar verelim burda

Açık bir bayanım.
Malesef öyle payetli bir elbisem yok. Ancak pullu işlemeli siyah bir bluzum var.
Bu bluzu altına bilekte siyah pantalon ile kombinlesem...olur mu acaba...
Ayrıntılı şekilde yazmışsınız.
Çok teşekkürler

yılbaşı gecesi basit kaçar ama diğer akşam çok uygun bence

Ne giyinmelisiniz bilemiyorum ben genelde yeniyıla club tarzı yerde girebildim daha otel seviyesine geçemedim :)
Ama çok tatlı bir heyecanınız var gülümsetti akşam akşam :)
15.yıla böyle kaçamaklarla renk katmanıza bayıldım hep böyle olsun umarım diyip kaçmaya geldim

Biz hızlı bi giriş yaptık 15 yıl sonra
Ama şimdi ufaktan pişman olmaya başladım.
Otur evinde çekirdeğini çitle di mi
Fakattt bizim ailesi kutlayacak çok önemli bişeyimiz var...

Otelde kapalı havuz, hamam, sauna vs varsa mayolarınızı goturebilirsiniz

Otelin içi sıcak da olabilir soğuk da olabilir yanınıza kazak fln da alın

Eşiniz takım elbise giyebilir siz de çok kışlık bir elbise giymeyin derim millet o kadar da kışlık giyinmiyor boyle programlarda

Biz de kapadokyada otele gideceğiz ben krem renk güpür bir elbise giymeyi düşünüyorum elbise diz üstü ve yarım kollu, eşime de kahverengi keten pantolon üzeri mavi gömlek üzeri krem ceket giydirmeyi düşünüyorum yaşlarımız 23 ve 24

Ayyyy ne güzel ayarlamışsın hepsini
Ben daha eşime geçemedim malesef...
İyi eğlenceler
Teşekkürler

Yılbası eğlencesini saçma buluyorum. Fikrim yok

Yılbası eğlencesini saçma buluyorum. Fikrim yok

Ben de yeni bir 365 gün için umutlar kurmayı ve bunu sevdiklerimle paylaşmayı anlamlı buluyorum. Mesela tam 12de sıradan öpüşmeyi çok seviyorum. Sevgiyi, mutluluğu ve umudu paylaştığımız her hangi bir gün bana gayet anlamlı geliyor. Bu yıl mesela tüm sülale bir arada olacağız ve bu yılda bir iki kez oluyor bunun adı önemli değil. Sırf moda diye bunun bu kadar eleştirilmesi saçma geliyor bana da. Ne isimle olursa olsun anlamı içeriği içten güzel olsunyeter bence. Bu kadar eleştirmek yerine 2017 i için güzel umutlar ve kararlar verebilirsin bence naçizane.
Mesela ben sigarayı geçen yılbaşında bırakma kararı aldım... ve 2016yı temiz geçirdim...
Bu gibi güzel kararlar için bir bahanedir ve çok hoştur.
Işık, renk cümbüşü ve güzellikler...

Siyah elbise bence sade altina artik stilettomu ne varsa ikinci gün icinde daha rahat pantolon bluz ben kot bile giyerim yani.. Sora esinize bi takim ikinci gun icinde kanvas bi pantolon gomlek,pijamalar havuzluysa mayolar ve olmazsa olmaz sac düzlestirici veya maşa makyaj malzemesii..iyi eglenceler

Eşinizin tarzı ne bilmiyorum ama benim eşim o tarz kutlamalarda kumaş pantolon beyaz gömlek üzerine kareli veya düz siyah klasik yelek giyiniyor
Sizin içinde tulum güzel olabilir

Selam. Yilbasi gecesi icin programlar oldukca renkli ve hareketli olur. O gece icin şık bir elbise veya etek bluz yapin. Ertesi gun icin rahat ama şık birseyler birde esofman ve sweet. Esinizede giyiyorsa takim elbise giymiyorsa kumas veya chino pantolon gomlek kazak hazirlayin. Birde ayrica chino gomlek triko alin. Belki yuruyuse cikarsaniz diye cunku yagmur yagmazsa anyalyada cok guzel yuruyus yapilir esofman alti ve sweet alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…