otele mi gitsem napsam?

Bazılarınız haklı olarak konu sahibi sinirlerin mi alındı demiş ama konu sahibi zamanında öyle saçmalıklarla uğraştı ki bunlar leblebi çekirdek kalır sabrı olan 600 küsür sayfalık konusunu okuyabilir

Aile boyu az dişli mi olsanız ne artık,bu kız da prenses olarak dahil olmasın aileye :KK45:

Babamı defnettik memlekete sonra kalktık geldik ankaraya, ben ki hamileyim o dönem,eşim amcam annem kardeşim...taziyeye diye bi kız geldi eve kardeşimin arkadaşıymış,o gece kaldı gitmedi, rahatlığa bak orası taziye evi akrabalar bile 10 dk oturup gidiyo,inan gece boyu ne ben ne eşim tuvalete falan kalkamadık karşılaşırız kız cekinir diye

ya görümcemden çok canım yandı biliyosun, biraz da o yüzden kıza bi şey demek istemiyorum.

taziye evi olsa kalınır hani, en azından sebep var.
ben duşa giremedim günlerce ya.

bi de düşünüyorum, şehzadelere giderdim görümcem otururdu her işi ben yapardım, kız geliyor yine oturuyor her işi ben yapıyorum.
şehzade kardeşi için beni ezerdi, kardeşim sevgilisi için beni eziyor.

çok acil bıçaklayın beni. kaderime tüküreyim.

Bu kızın ailesi yok mu? Siz 28 seniz bunlar sizden daha küçük
Bu ne rahatlık ?
Bence gerekli kişilere söyleyin ilk başta kardeşiniz olacak kişiye söyleyin, baktınız birşey yapmıyor arayın ailenizi onalra söyleyin

Bu kızın ailesi yok mu? Siz 28 seniz bunlar sizden daha küçük
Bu ne rahatlık ?
Bence gerekli kişilere söyleyin ilk başta kardeşiniz olacak kişiye söyleyin, baktınız birşey yapmıyor arayın ailenizi onalra söyleyin

anama cep telefonunun cepte taşınması gerektiğini öğretemedim. yatak odasında bıraktı gitti kahvaltı yapıyor galiba. duymadı.

cuma hastaneden geldim yattım, akşam beni arıyor kızla eve geliyorlarmış yemek yapacakmışım. kalktım yaptım yediler odaya geçtiler. ben de bulaşıkları yıkadım.

valla bunları mesele etmiyorum elime yapışmıyor da, ne bileyim, rahat değilim.

Bir de kalkıp yemek mi yaptın? Valla hata etmişsin madem istemiyorsun neden hizmet ediyorsun ki?
Kız normal, görgülü bir kız olsa ortaklaşa yapın, yiyin, toplayın da kardeşin ve o kız resmen hazır yiyici konumundayken kalkıp ikramda bulunman ve üstüne şikayet etmen çok tuhaf.

Bir de kalkıp yemek mi yaptın? Valla hata etmişsin madem istemiyorsun neden hizmet ediyorsun ki?
Kız normal, görgülü bir kız olsa ortaklaşa yapın, yiyin, toplayın da kardeşin ve o kız resmen hazır yiyici konumundayken kalkıp ikramda bulunman ve üstüne şikayet etmen çok tuhaf.

he sonra mutfağın anasını bellesinler bi de onunla uğraşayım.
şu an her yer zeytinyağı mesela.

Söylenecek her şey söylenmiş sen de mantıklı düşünmüşsün. En iyisi ailene söylemen, kız hamile kalırsa ablamın haberi vardı bu evde attık temellerini ablam da bi güzel bize hizmet etti diye seni de ortak eder suçuna maazallah.

Söylenecek her şey söylenmiş sen de mantıklı düşünmüşsün. En iyisi ailene söylemen, kız hamile kalırsa ablamın haberi vardı bu evde attık temellerini ablam da bi güzel bize hizmet etti diye seni de ortak eder suçuna maazallah.

arkadaşlar kız niye hamile kalıyor? kalmasın bi zahmet.

annem çalışıyordu, 4 yaşında kreşe başladım, üniversiteyi il dışında okudum, yurtta da kaldım eve de çıktım. 28 yaşındayım. başka sorunuz var mı?

annemden ayrılamamakla ne alaka? ben annem gelsin demedim. sadece aileme ait evi kardeşimin sevgilisiyle paylaşmaktan rahatsız olduğumu belirttim. kızın bana zararı yok dedim zaten. sadece huzursuzum.

Huzursuz olmanızda çok haklısınız.
Ateş barut yani yanyana durmaz
Bu kızın ailesi falan yok mu ya ne işi var sizde ?
Bu arada kardeşiniz kaç yaşında ?Onunla konuşsanız evine gitmesi için ricada bulunsanız olmazmı ?
Dinlemez mi sizi !Huzursuzluğunuzu dile getirin bence

Huzursuz olmanızda çok haklısınız.
Ateş barut yani yanyana durmaz
Bu kızın ailesi falan yok mu ya ne işi var sizde ?
Bu arada kardeşiniz kaç yaşında ?Onunla konuşsanız evine gitmesi için ricada bulunsanız olmazmı ?
Dinlemez mi sizi !Huzursuzluğunuzu dile getirin bence

kızın ailesi il dışında.
söyledim daha önce de kardeşim pek umursamadı sanırım.

Kızdan hoşlaşmadığın için evde fazladan bir koku oluyor gibi dimi?
Nefret ederim.

Back
X