- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Çocukları otele gönder en iyisiarkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.
ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.
erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.
otele gitmeyi düşünüyorum.
hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.

Şaka bir yana ben de rahat edemiyorum evde biri varken, bu yüzden ben de tedirgin gidiyorum gidersem. Nişanlım da kızkardeşiyle bir kalıyordu bir dönem, gidip kalamazdım kıza rahatsızlık veririm diye, çok nadir birkaç kez olmuştur belki o da artık uyuzluk etmeyeyim diye kızdan da davet aldım falan diye

Ben de yapamıyorum evde biriyle. Ben anladım senin sıkıntını. Odama kapanmak hoşuma gitmezdi de... Ama ben yalnız yaşamaya çok alışkınım, bu konuda uyuzumdur, aman yanlış anlama sana sen de öylesin demiyorum

Ama çocuklar da bir yanda hasret gideriyor şimdi, onlara da yazık fırsat varken ayrı gayrı istemiyorlardır. Yapacak pek bir şey yok, ya sen bu sıkıntıyı çekeceksin, ya onları sıkıntıya düşüreceksin, seçim senin

Belki sen de bu sıra biraz arkadaşlarınla dışarıda planlar yapsan iyi olur, birkaç gün yatmadan yatmaya gelsen eve, hem sen kafa dağıtırsın biraz hem çocuklar rahat eder başbaşa azıcık