otele mi gitsem napsam?

arkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.

ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.

erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.

otele gitmeyi düşünüyorum.

hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.
Çocukları otele gönder en iyisi :KK70::KK70: :KK70:
Şaka bir yana ben de rahat edemiyorum evde biri varken, bu yüzden ben de tedirgin gidiyorum gidersem. Nişanlım da kızkardeşiyle bir kalıyordu bir dönem, gidip kalamazdım kıza rahatsızlık veririm diye, çok nadir birkaç kez olmuştur belki o da artık uyuzluk etmeyeyim diye kızdan da davet aldım falan diye:KK39:
Ben de yapamıyorum evde biriyle. Ben anladım senin sıkıntını. Odama kapanmak hoşuma gitmezdi de... Ama ben yalnız yaşamaya çok alışkınım, bu konuda uyuzumdur, aman yanlış anlama sana sen de öylesin demiyorum :oops: ama ben öyleyim kendimi biliyorum. Yapı meselesi, batana batıyor işte, dünyanın en sevimli insanı da olsa geliyor gitmiyor durumu evdekine rahatsızlık verebiliyor.
Ama çocuklar da bir yanda hasret gideriyor şimdi, onlara da yazık fırsat varken ayrı gayrı istemiyorlardır. Yapacak pek bir şey yok, ya sen bu sıkıntıyı çekeceksin, ya onları sıkıntıya düşüreceksin, seçim senin :KK35:

Belki sen de bu sıra biraz arkadaşlarınla dışarıda planlar yapsan iyi olur, birkaç gün yatmadan yatmaya gelsen eve, hem sen kafa dağıtırsın biraz hem çocuklar rahat eder başbaşa azıcık :confused:

Bunlar kendilerini shameless da sandılar sanırım. Bu ne abartı ! Ayrıca sırf onlara inat çekineceğinize evi temizlemeyin bırakın yaptıkları b.kları ile kalsınlar yemeğinizide dışardan falan yiyin en son yedikleri içtikleri dağ gibi olunca ne yapıcaklar bakalım.

işte benim durum da sakat olduğundan ayarı tutturamam balataları temelli yakarım diye korkuyorum. tabi ki ben temizliyorum temizleyecek olsalar ben akşam 9da eve gelmişim o saate kahvaltı bulaşığı mı kalır.

Ben şimdi konunun devamını okudum da, okurken daha da daraldım. Dediğim gibi hiç katlanamam ben evde tanımadığım kişiyi emrivakiyle misafir etmeye zaten, kardeş sevgilisi falan bile gelemiyorum. Benim kız kardeşim var, sevgilisiyle tatile de gider, dışarıda da kalır ama evimde ağırlamıyorum çocuğu çünkü yaşları bunları düşünecek yaşlar olsa da başıma geleceği biliyorum, tuhaf tuhaf durumlar ortaya çıkacak. Erkek kardeşim olsa ona da aynı muameleyi yaparım, bir de böylesi... Ben birinin evine yatıya gidersem de ne demek ye iş dağıt, bekar evi olsa bile saf gibi her işe ben kalkarım tedirginlikten, evimde yeri gelince bulaşığım makineye doldurulmayı öylece tezgahta beklerken yayıp oturabilen ben, başka yerde ha bire ortalık toplarım obsesif gibi.
Sınırlarını neden koymuyorsun, ya hiç ses etmem ya çok fena patlarımla olmaz bu işler. Net ol, önce kardeşini çek kenara uyar. Mesela kalmasına bile razı değilim, bir de ortalık dağıtmayın, bana da iş yaptırmaya kalkmayın de.

Odana kapanma da sakın. O ev senin de evin. Diyelim ki dağınıklıktan huzursuzsun ille kalkıp iş yapacaksın duramıyorsun, hepsini çağır başına, bir iş ver ellerine, hep birlikte yaptır. Olmaz böyle. Ailene söylemeye ne gerek var, senin bir etkin olsun.

Yok kesinlikle istemiyorum diyorsan, çek karşına konuş kardeşinle, bu misafirlik uzadı de, aynı şehirdeyseler yatıya kalmasın daha kız, akşam evine gitsin. Yok doyamadılarsa en fazla bir iki gün kalsın sonra gitsin, herkesin gönlü olsun.
Hiç biri olmazsa az önce şaka yollu söylediğimi bu defa ciddi öneriyorum, evdeki kurallar işlerine gelmiyorlarsa onlar bir otele gitsin artık :KK14:

Ailen otele gittiğini duyarsa? bence ailene yalan söyleme kızın sizde kaldığını bilsnler

arkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.

ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.

erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.

otele gitmeyi düşünüyorum.

hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.
Kardeşine söyle çağırmasın eve. Annemlere söyleyeceğim de.
Gitme otele falan. Sonra ailen duyar sen kötü olursun.
Ya da kıza söyle gelmen pek doğru değil diye..
Gidecekse onlar gitsin otele

Ben olsaydım aileme söylerdim. Kardeşimlede konuşurdum. Kızada ters davranırdım.. Demek ki o yüzden bi kardeşim yok :KK53::KK53:
Rahatsız olabilirsin. Kızı tanımıyorum ama sınırlarının ne olduğunuda bilemezsin. Onlardan ayrı oturmak bi dert yanlarında oturmakta bi dert olabilir.. Rahat rahat dolaşamayabilirsinde evinde. Her şey olabilir yani. Durumun aynısını kuzenimle yaşamıştık, anlıyorum seni. Bence kardeşinle konuş ve rahatsız olduğunu söyle. Gitsinler gezsinler tozsunlar, dönmeleri gereken saattede evlerine dönsünler.

O ne ya hem gelip kaliyor hem pisligini size twmizletiyor. Valla siz otele girmeyi dusunurken kiz sizin evi otel niyetine kullaniyor resmen. Kardesinize soyleyin tamam kaliyor bari kendi daginikliginizi kendiniz toplayin hizmetciniz yok deyin.

Ayni odada mi kaliyorlar? Ya durum etik değil öyle ya da böyle bende rahatsız oldum.

Back
X