otele mi gitsem napsam?

ablayım tamam da 21 yaşındaki insanlarla böyle şeyleri konuşmaya da utanırım. niye mutfağı toplayın diyeyim ki? pişirip yemeyi biliyorsa toplamayı da biliyordur, toplamıyorsa söylesem de toplamaz.
hamile kalmasın, kalırsa da bana ne? herkesin aklı var fikri var.

Hamile kalınca kardeşin zor duruma dusmeyecek mi? Dolayısıyla bütün aile etkilenecek tabi sen de. 21 yaşında kız o kadar büyük değil ama sana şimdiden ağırlığını koymuş belli ki. Çanları ne istoyorsa yapıyorlar Ohh gel keyfim gel. Yiyorlar, iciyorlar ,seviyorlar.. valla o evde bet bereket kalmaz ben diyim sana

Yediklerini toplasınlar bunu kesinlikle kardeşine bildir sen ablasısın konuş söyle bişey olmaz utanılck bişe yok bence kız utansın ailesine yalan söylüyo bu yaşta terbiyesizlik diz boyu hiç hoşuma gitmez böyle şeyler kızı görmeden gıcık kaptım nedense hem o evi ortak kullanıyosunuz kardeşiniz müsade istemesi lazım bi gün kaldı cıksın gitsin ne yüssüz bi kız aman cnm boşver idare et ailen gelene kadar aikenle konuş derim hiç hoş bi durum değil

işte müsaade falan istemiyor, haber veriyor. bi iki kere tartıştık, ya telefonu suratıma kapattı ya çekti gitti dediğim gibi.

Hamile kalınca kardeşin zor duruma dusmeyecek mi? Dolayısıyla bütün aile etkilenecek tabi sen de. 21 yaşında kız o kadar büyük değil ama sana şimdiden ağırlığını koymuş belli ki. Çanları ne istoyorsa yapıyorlar Ohh gel keyfim gel. Yiyorlar, iciyorlar ,seviyorlar.. valla o evde bet bereket kalmaz ben diyim sana

hamile kalmasın o zaman.
kız banyoyu falan da kullanıyor galiba. emin değilim. ama kullanıyordur. o varken ben duşa giremiyorum ama kız giriyor maaşallah.

cuma hastaneden geldim yattım, akşam beni arıyor kızla eve geliyorlarmış yemek yapacakmışım. kalktım yaptım yediler odaya geçtiler. ben de bulaşıkları yıkadım.

valla bunları mesele etmiyorum elime yapışmıyor da, ne bileyim, rahat değilim.

hamile kalmasın o zaman.
kız banyoyu falan da kullanıyor galiba. emin değilim. ama kullanıyordur. o varken ben duşa giremiyorum ama kız giriyor maaşallah.

Eger kavga gürültü cekemem diyorsan hemen annene söyle bu durumu. Gençleri serbest bırak diyenleri de anlamıyorum. Sonra kız hamile kalıp burada konu açsa ya da sevgilimle birlikte olduk ama ayrıldık ne yapıcam şimdi diye bi konu açsa ağızlarına geleni söylerler! Kız resmen sizi kullaniyor bi de. Ayy valla ben olsam dayanamam

cuma hastaneden geldim yattım, akşam beni arıyor kızla eve geliyorlarmış yemek yapacakmışım. kalktım yaptım yediler odaya geçtiler. ben de bulaşıkları yıkadım.

İnanmıyorum yaa pess sana da pes kendini kullandirdigin için, kardeşine de pes seni hizmetçi gibi gördüğü için. Hele o kıza hiç bir şey demiyorum! !!

Kardeşine söyle dediğim gibi dagınıklarını toplasınlar bu konuda net ol tavrını koy ne kadar terbiyesiz bir kızmış ya bu ilk ve son olsun de bu ev ortak alanımız ben rahatsız oluyorum getirme bu kızı de başka caren yok yoksa böyle devam eder

Eger kavga gürültü cekemem diyorsan hemen annene söyle bu durumu. Gençleri serbest bırak diyenleri de anlamıyorum. Sonra kız hamile kalıp burada konu açsa ya da sevgilimle birlikte olduk ama ayrıldık ne yapıcam şimdi diye bi konu açsa ağızlarına geleni söylerler! Kız resmen sizi kullaniyor bi de. Ayy valla ben olsam dayanamam

valla kız bizi her konuda kullanıyor zaten de parasını geçtik artık.
anneme söylesem annem napıcak? sonra kardeşim yine bana trip atıcak.
sabah hastaneye gidicem mesela, beni götürürse kız yalnız kalacak, kendim gidersem beraber kalırlar. okula falan da gitmeyecekler sanırım. yani kız burda kalınca gitmiyorlar.
bi de kimseye anlatamayınca şiştim açıkçası.

Kardeşine söyle dediğim gibi dagınıklarını toplasınlar bu konuda net ol tavrını koy ne kadar terbiyesiz bir kızmış ya bu ilk ve son olsun de bu ev ortak alanımız ben rahatsız oluyorum getirme bu kızı de başka caren yok yoksa böyle devam eder

işte "niye geliyor" diyorum, "niye gelmesin" deyip çıkıp gidiyor, sonra kız geliyor.
huyunu da biliyorum, tartışmaya girsem "bu ev ortak alanımız, sen de çağır" falan diyecek, "misafirime karışamazsın" diyecek.

Bi de aynı yaştayiz seninle canım.
olm temizlik yapmıyorum belki evin halinden utanır getirmez diye, ama yok.
Canim seni iyi görmedim ben . Sinirlerin alınmış gibi. Anti depresan falan mı kullaniyon nedir normal bi insanın tepkileri değil bunlar . Yani çok sakinsin demek istedigim

Bi de aynı yaştayiz seninle canım.

Canim seni iyi görmedim ben . Sinirlerin alınmış gibi. Anti depresan falan mı kullaniyon nedir normal bi insanın tepkileri değil bunlar . Yani çok sakinsin demek istedigim

sakin değilim de yeterince derdim var zaten bi de onunla uğraşacak mecalim yok. valizimi alıp çekip gitmek daha kolay geliyor şu an.

Küserse küssün içine atsın sen eve sevgilini alsan kardeşin rahatsız olmaz mı hiç değilse yemeklerini kendi yapsın dağıttıklarını toparlasınlar mecbur değilsin en azından bunu söyleyebilirsin bu konuda tavrını koy hizmetcileri değilsin

dinlemiyor. "sevgilim gelecek" diyor, "neden" diyorum, "çünkü neden gelmesin" diyor, "ama neden gelsin" diyorum kalkıp gidiyor. sonra kız geliyor bunlar odasına geçiyorlar.

Ay kusura bakmayin ama guldum. Aranizdaki bu sorular bu paradoks muthis:KK53:

Neden gelsin? Neden gelmesin? Ama canim niye gelmesin?:KK53:

Aranizdaki diyolog tatlismis. :KK45:

Sanirim bende buna musade etmezdim. Sizi hakli buldum.

Küserse küssün içine atsın sen eve sevgilini alsan kardeşin rahatsız olmaz mı hiç değilse yemeklerini kendi yapsın dağıttıklarını toparlasınlar mecbur değilsin en azından bunu söyleyebilirsin bu konuda tavrını koy hizmetcileri değilsin

sevgilimi getirsem rahatsız olmaz. ama sevgilim gelmedi yani o evde kardeşin var dışarı çıkalım derdi. ha o yokken bi iki girdi ama o varken gelmedi. ki biz sözlüydük. neyse.

kendi yemeklerini yapıyorlar zaten, en azından ben çalışırken kahvaltılarını hazırlayıp yiyorlardı ama toplamak yok.

ya dediğim gibi yemeğinde bulaşığında değilim. evde fazladan birinin olmasından rahatsızım. insan sevmiyorum. uyuyamıyorum mesela şu an.

Ay kusura bakmayin ama guldum. Aranizdaki bu sorular bu paradoks muthis:KK53:

Neden gelsin? Neden gelmesin? Ama canim niye gelmesin?:KK53:

Aranizdaki diyolog tatlismis. :KK45:

Sanirim bende buna musade etmezdim. Sizi hakli buldum.

normalde iletişimimiz tatlıştır da konu kız olunca işte...

müsaade isteyen yok sıkıntı orda.

O zaman idare etceksiniz bana kızın yatıya kalmasi hiç normal gelmedi ayıp denen bişey var ya coluk cocuk ne kadar rahat ve genişler bütün gün görüşmez nelerine yetmeyi cek resti

O zaman idare etceksiniz bana kızın yatıya kalmasi hiç normal gelmedi ayıp denen bişey var ya coluk cocuk ne kadar rahat ve genişler bütün gün görüşmez nelerine yetmeyi cek resti

ondan sonra kardeşim de çeksin gitsin ulaşamayalım. yapar biliyorum.

Valla yorumlara şaştım kaldım. Saldırır gibi yorum yazanlar var...

Konu sahibi ben sizi haklı buldum.ben olsam bende rahatsız olurdum.. Hani 1,2 yapılmasını anlayışla karşılardım ama fazlasına izin vermezdim...

Eğer konuşmak istemiyorsanız arkadaşım davet etti ona geçiyorum sizde rahat edin deyip çıkın bence.imkanınız da varsa. Kafanız rahat olur.
Hakkaten yakın bir arkadaşınız yok mu?

ondan sonra kardeşim de çeksin gitsin ulaşamayalım. yapar biliyorum.
Bu kardes 21 yasinda degil mi. E bende 22 yasindayim. Ondan pay biciyorum da..

Ne o cekip gitmek ulasamamak falan. Ergenligini uzun donem mi yapiyor bu arkadas. Ailenize soyleyin bitsin. Size bu kadar hassas davraniliyor mu?

Back
X