otele mi gitsem napsam?

Valla yorumlara şaştım kaldım. Saldırır gibi yorum yazanlar var...

Konu sahibi ben sizi haklı buldum.ben olsam bende rahatsız olurdum.. Hani 1,2 yapılmasını anlayışla karşılardım ama fazlasına izin vermezdim...

Eğer konuşmak istemiyorsanız arkadaşım davet etti ona geçiyorum sizde rahat edin deyip çıkın bence.imkanınız da varsa. Kafanız rahat olur.
Hakkaten yakın bir arkadaşınız yok mu?

şu aralar o kadar yakın yok.
ben biraz zor sıkıntılı bi dönemden geçtim ve geçmekteyim, yani genel olarak uzun zamandır biriyle çok yakın olmaya tahammülüm yok.
insan sevmiyorum bu aralar özetlemek gerekirse.

Bu kardes 21 yasinda degil mi. E bende 22 yasindayim. Ondan pay biciyorum da..

Ne o cekip gitmek ulasamamak falan. Ergenligini uzun donem mi yapiyor bu arkadas. Ailenize soyleyin bitsin. Size bu kadar hassas davraniliyor mu?

gerektiğinde bana da hassas davranılıyor evet.

şu aralar o kadar yakın yok.
ben biraz zor sıkıntılı bi dönemden geçtim ve geçmekteyim, yani genel olarak uzun zamandır biriyle çok yakın olmaya tahammülüm yok.
insan sevmiyorum bu aralar özetlemek gerekirse.
Anladım..hakkınızda hayırlısı olsun umarım kısa sürede atlatırsınız..

Ben aileme söylemezdim zira bu kardeşimi gammazlamak olur diye.çekip giderdim ama tavır da almazdım..kolaylıklar diliyorum..

canim ozaman şöyle motive et otel odasi muhtemelen senin odan kadar kapini kitle keyfine bakmağa çaliş başkalari için keyfini bozma üzme ama tavırlı davran rahatsiz olsun kiz ozaman rahat hissetmezse durmaz pek

Anladım..hakkınızda hayırlısı olsun umarım kısa sürede atlatırsınız..

Ben aileme söylemezdim zira bu kardeşimi gammazlamak olur diye.çekip giderdim ama tavır da almazdım..kolaylıklar diliyorum..

teşekkür ederim. atlatmaya çalışıyorum.
çekip gidicem büyük ihtimal.

uyuyamıyorum şu an, pazartesiden beri hastaneye gitmem gerekiyor aslında, sızıp kalacağım bugün de gidemeyeceğim sanırım.

gerektiğinde bana da hassas davranılıyor evet.
Bu mevzuda pek hasas olmadiklarindan, size danismadiklarindan vs sikayetcisiniz. O halde bu konu aranizda hassasligin gudulmedigi bi durum olsun. Istisnaniz olsun. Sizin restiniz olsun. Sizin kirmizi cizginiz vs olsun

Ailenize bildirin. Ya da en temizi size gelip giden uzak bir akraba yatiya kalsin o bildirsin.

canim ozaman şöyle motive et otel odasi muhtemelen senin odan kadar kapini kitle keyfine bakmağa çaliş başkalari için keyfini bozma üzme ama tavırlı davran rahatsiz olsun kiz ozaman rahat hissetmezse durmaz pek

bilemiyorum ki yani daha ne tavır yapabilirim? doğru düzgün konuşmuyorum bile. hal hatır o kadar. zaten kızı bi yemek yerken görüyorum. bugün yemek de yemedik. geldiğinde gördüm o kadar.

Bu mevzuda pek hasas olmadiklarindan, size danismadiklarindan vs sikayetcisiniz. O halde bu konu aranizda hassasligin gudulmedigi bi durum olsun. Istisnaniz olsun. Sizin restiniz olsun. Sizin kirmizi cizginiz vs olsun

Ailenize bildirin. Ya da en temizi size gelip giden uzak bir akraba yatiya kalsin o bildirsin.

bence en son komşular bildirecek asıl kıyamet o zaman kopacak.

cuma hastaneden geldim yattım, akşam beni arıyor kızla eve geliyorlarmış yemek yapacakmışım. kalktım yaptım yediler odaya geçtiler. ben de bulaşıkları yıkadım.

valla bunları mesele etmiyorum elime yapışmıyor da, ne bileyim, rahat değilim.
benim anlamadığım sen bizden ne istiyorsun? Buradan? Seni köle gibi kullanıyorlar. Buradan kulaklarını mı çekelim ne yapalım? Şu yazdıklarınızdan sonra böylesi bir kardeşi bende kullanırım ne ki yani. Vur ensesine al ekmeğini.

benim anlamadığım sen bizden ne istiyorsun? Buradan? Seni köle gibi kullanıyorlar. Buradan kulaklarını mı çekelim ne yapalım? Şu yazdıklarınızdan sonra böylesi bir kardeşi bende kullanırım ne ki yani. Vur ensesine al ekmeğini.

sadece anlatıp rahatlamak istedim. rahatsız ettiysem özür dilerim. ama sanıyorum ki forum üyesi olmam sebebiyle anlatabiliyorum.

Kardesinle konussana durumunu. Psikolojik durumunu, yasadiklarinin seni cok yiprattigini, yalnız kalmak bir sure rahat etmek istediğini, kızla kişisel sorunun olmadığını kim olsaydı bu şekilde hissedeceğini vs. Anlar heralde ?

Kardesinle konussana durumunu. Psikolojik durumunu, yasadiklarinin seni cok yiprattigini, yalnız kalmak bir sure rahat etmek istediğini, kızla kişisel sorunun olmadığını kim olsaydı bu şekilde hissedeceğini vs. Anlar heralde ?

niz odadan çıkmıyoruz zaten falan der muhtemelen, kıza laf söyletmiyor çünkü.
gidiyorlar sanırım.

Yerinde olsam söylerdim aileme.

Burası Türkiye, ne olaylar oluyor. Felaket tellalı gibi olucam ama ya abisi olayı duysa ve kardeşine kötü birşey yapsa...

Hadi 1 gün kaldı velev ki öğrenmedi. Ama uzun süredir kalıyormuş. Öğrenme ihtimali yüksek!

Ailene söyle derim, kardeşin kızarsa kızsın, 21 yaşında bekar bi baba olmaya razı mı acaba?

Yerinde olsam söylerdim aileme.

Burası Türkiye, ne olaylar oluyor. Felaket tellalı gibi olucam ama ya abisi olayı duysa ve kardeşine kötü birşey yapsa...

Hadi 1 gün kaldı velev ki öğrenmedi. Ama uzun süredir kalıyormuş. Öğrenme ihtimali yüksek!

Ailene söyle derim, kardeşin kızarsa kızsın, 21 yaşında bekar bi baba olmaya razı mı acaba?

arkadaşlar bakın sevişecek insan sevişir. kız bizde kalınca sevişiyorlar ama kız bize gelmezse sevişemezler algısı nerden yerleşti bilemiyorum.

abisi duysa nolur bilemiyorum, babam duyunca ne olacak hiç bilemiyorum, biri beni acil bıçaklasın da kurtulayım.

Back
X