Çocuk Hastalıkları otizim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

denz38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
80
0
16
Kırıkkale
bifikri olan varmı lütfen deneyımlerinizi paylaşın benim 6 aylık bebeğim var süreklı uyumak istiyo çok uyumasına rağmen uyanınca hiç keyıflı olmuyo 2saat zor uyanık duruyo çok üzgünüm çook hemen tekrar uyuyo zorla oynatıyorum uyanık tutmaya çalışıyorum bazen göz göze geliyor seslere donuyo ama yıne bigariplık var gibi 5 tane doktora götürdüm bir şey yokdiyo ama ben ikna olamıyorum benim 3. bebeğim öbür çocuklarım böle deyıldi acıkınca bile nerdeyse tepki vermiyor uyanınca beşikte kendi kendine oynuyo kucamda durmazsa yatırıyorum hemen kendi kendine oynuyo ama selenince dönüyo kafam çok karışık böyle bebeği olanlar bilgi verirse çooook sevinirim

bende öyle biliyorum ama çok araştırdım netten bazı belirtiler var bazılarıyok zaten çok küçük en erken iki yaşın tanı konulabilıyo diye biliyorum bilmiyorum ama beni şüphelendiren bazı hareketleri var belki otizim deyıl bilmiyorum bukadar sakın bebek ben hiç görmedim o kadar kendi halındekı ben diğer çocuklarımda uyanacaklar aman şimdi acıkırlar diye hep dikkatli olurdum durmazlardı bunda hiç dert etmıyorum hastalansa bile çok sakın uyur öle:((((

ne doktoruna götürdün birde nörolojiye götür. bişey çıkacağını zannetmiyorum ama bi git için rahat etsin. anlıyorum seni benim bebeğim küçük doğdu heran bişeyi varmı diye beklemek çok zor.

sende hamilesin heralde canım RABIMhayırlı sağlıklı kucğına almayı nasıp etsin dünyanın engüzel varlıkları bid e sağlıklı olurlarsa ohhh

ne doktoruna götürdün birde nörolojiye götür. bişey çıkacağını zannetmiyorum ama bi git için rahat etsin. anlıyorum seni benim bebeğim küçük doğdu heran bişeyi varmı diye beklemek çok zor.
Gerçekten öle çok zor yaşayan bilir anlatamam çok üzgünüm yaşamayı bıraktım sanki çok taktım bide normal çocuk doktoruna götürdüm benide aklımda nöroloji kızım sınava girecek ayın 8de o ğeçsin ilk işim nöroloji götürmek inşallah

benimde ikizlerim var...ikiside erkek şu anda 16 aylıklar oğlumun bitanesi kafamı karıştırıyor:50:kendi halinde seslendiğim zaman bakmıyor kardeşi kendiyle oynamayı çok seviyor ama kendi hiç umursamıyor...bende çok netten araştırdım...bazı şeyleri uyuyor ama bakıyorum çok yaratıcı çok güzel oyunlar kuruyor oyun oynuyoruz hemen oyuna katılıyor ama işte seslendiğim zaman tepki varmeyişi kafamı karıştırıyorr....offfff.neyapmam gerek arkadaşlar ne olur yardımcı olun allah korusun doktora götürmye korkuyorum:50:

Back
X