İnanın ben de ilaç karşıtayım ama doktora ben ilaç kullanmak istemiyorum oğlum için desem bana cahilmişim gibi bakıyorsun daha nasıl durdurabilirim onu bilmiyorum teknoloji çağındayız. her taraf ekran her yer abur cubur, bizim dağ başında ekranın olmadığı sağlıklı ve doğal beslenmek gibi bir durumda olmamız gerekiyor. ilaç kullanmamamız için, ya da benim evde organik bir yaşam sürmem gerekiyor ki bu çok zor. Pazardan aldığımız meyvelerde bile hormon var. Yani gerçekten ilaç karşıtı olmak için bayağı aşırı yük düşüyor bir anneye..
Ve tek başımayım, kimse yardım etmez bana
benim en azından bu şehirden gitmem gerek, bi köy yaşamını sürdürmem gerek ilaç vermemem için ilaç veriyorsam, sırf bu yüzden hem doktorlar verdiği için hem de çaresiz kaldığım için hadi onu da geçtim ilaç 1 2 kere vermedim öğretmeni hemen fark ediyor. İlaç vermiyor musunuz yapmayın böyle ne konuşmuştuk? Çocuğun dengesini bozma drlar. yani yanlış mı yapıyor yapıyorlarsa bile başka çözüm mü var? diye diye mecburen ilaç kullanıyorum ama biliyorum oğlumunda mutlaka bir yan etki bıraktığını. o yüzden bu hafta psikiyatriste gideceğim ama gene alacağım cevap belli ilaçsız olmaz diyecek, o yüzden dediğim gibi son kere söylüyorum bi. köyde dağ başında organik ve doğal bir beslenme ekransız. Çocuğun muhtemelen böyle düzelecek ama bunu sağlamam da çok zor. Çünkü eşimin burada işi yeni düzene girdi bilmiyorum. biz ne yapacağız gerçekten çaresizim