Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Az önce baska bir başlıkta konu acmistim. Oğluma nasıl davranmam gerektigiyle ilgili. Bir arkadaş cevap vermiş. Otizm olabilir diye. Çok korktum. Aklımın ucundan dahi geçmedi bu dusunceama soru işaretide olmadi değil. Biraz bakindim araştırdım. Oğlum 16 aylık çok hiperaktif. Sürekli çığlık atıyor bağırıyor eline Geçeni yere fırlatıyor ama ismiyle seslendinmi neee diye cevapveriyor. Yada kapıyı kapat dediğimde kapatıyor. Karnı aciktiginda susadiginda bana soyluyor.acaba olabilirmi? Uzun oldu kusura bakmayın.
Öncelikle otizm teşhisi koyabilmek için bir uzmana başvurmanız gerekir çığlıkları şımarıklık yapmaktan olabilir takıntıları var mı çocugunuzun ? yani her zaman aynı şeylere kitlenir mi ? sizinle göz teması kurar mı ? seslendiğiniz şeylere cevap vermesi güzel bence bir doktora başvurmadan bunu anlayamazsınız boşuna kendinizi üzmeyin ..