sağol canım bi biz rahat olamıyoruz zaten seni gördüm sende çocuklarının üstüne titriyorsun

benim oğlumda bu sene anaokuluna gidene kadar yaşıtları ile ilgilenmedi büyükleri daha çok sever daha çok oyun kurar aslında anaokulu faydalı oldu bu konuda oyuncaklarla oynamayı amacına uygun oynamayı öğrendi şimdi sınıf arkadaşlarınıda çok seviyo..ben bu sorunun cevabını kendi kendime buldum aslında düşünsene onu hep büyükler anlıyo annesi babası ,öğretmeni,ağbisi onun hisettiklerine büyükler cevap veriyor istediğini yaptırıyor büyüklere o yüzden onlara büyük çocuklara daha çok yanaşıyorlar bide herkesi öğretmen mi sanıyorlar ne hadi gel şekiller renkler öğrenelim der gibi oluyor değilmi.ağlayan adamcağazın oğlunada şifa versin allahım nerde varsa ne kadar varsa hepsine şifa versin:2:
ben rahat edemem öyle çocuklar karıştıracak ben oturucam hiç olacak işmi
bilmiyorum valla canım bazen çok sıkılıyor ama bugün güzel geçti çektim kameraya becerebilirsem yollıycam sizede pc ye yükleyeyimde merhaba deyince elini uzatıyor bunu öğrendi bazı oyunlar eşliğinde hem çaldılar hem oynadılar bence çok faydalı bu müzik terapi ama başvuru formunda yaş sınırı yazmıyoduki yada bizmi atladık eşimle konuştuk bakalım aramasını bekliycez önce bişeyler yapabilecekmi arıcam dedi 6yaş üstüymüş bateri çalışmasını uygun gördü iyi vuruyor hemde işte baya bişey anlattı ellerini sallamasını bide biraz yürüyüşünü düzeltmemiz gerek dedi bide bazen yan bakıyor bunun üzerinde durmamız gerekiyor dedi anlayarak sölediği kelimeleri sordu anlamsızca sölediklerini sordu bi liste yapıp bana getirin dedi mesela su istiyor bardağı elime veriyor su demiyor dedim bunun içinde şarkı yazarım içinde su geçen dedi bu şekilde öğretiriz dedi bugünki şarkıları evde bende söledim merhaba hoşgeldin diye bişey elini ver bana veya burnunu ver bana diyor benimkide doğru bi şekilde nereyi diyorsa orayı uzatıyor elini derse elini burnunu derse burnunu uzatıyor yüksek biyere oturttu alıyımmı seni gelecekmisin dedi benimki önce gel dedi hakan bey gitti kollarını kaldırdı alsın diye almadı alayımmı seni dedi bikaç kere sonunda al dedi hepsini çektim zaten böle işte
hayırlı olsun kameran canım..1 yıl değilmiydi bu proje öyle hatırlıyorum sonuçta 1 yıl ücretsiz yani..şimdi boşamı sevindik yahu