tamam ben haftaya gidince randevu numarasını alırım sen bana a..nın tc sini verirsin ben alırım numara hem banada gelirsin fenamı olur beraber gideriz doktorada :))
bugün kulakların çınlamadımı tam kolej yazısını gördüm eşimde o anda nereye gelmiştin dedi işte şu sokak dedim söledim bugün allahtan bişey demedi banada dr bulmuş tam hastaneden dönerken bak sana dr buldum dedi bende saftirik ne dr ne için dedim veterineri gösteriyor

takıntı dedim doktora ama bunlar takıntı değil dedi kaygı endişe bozukluğu böyle kaygı bozukluğumu olur allah aşkına neyse otizim olsada ne yapayım evlat benim takıntı benim artık düşün düşün bıraktım gitti oğlum çok iyi durumda allaha şükür olsun sizinkilerde atlatıcak allahın izni ile rapor 1 yıl dolunca yeniden değerlendirmeye alıyorlar bildiğim kadarı ile
ne kaygısıymış bu yaşta allaalla neye endişeleniyormuş amaaan dediğin gibi boşveeer çocuklar bizim ne olursa olsunlar sokağamı atıcaz nasıl daha iyi duruma gelirler ona bakıcaz bizden sonrası durumları önemli kendilerini ifade edebilsinlerde gerisi gelir nasılsa evet bazı dr lar 2yıllık ta veriyolarmış ama bizim aldığımız dr ben her sene çocuğu görmek isterim 1yıllık veririm demişti
selam canım ahmet bey bizede sormuştu bu ağaz kokusu gaz kokusunu ağaz kokusu boğaz enfeksiyonu geçirince kokuyo evet gazda öyle aman aman kokmaz kakası bile çok kokmaz kokmaması götümümüymüş acaba? allah razı olsun yardımcı olmuşlar sırada bekleyenlerde ne düşünürse düşünsün boşver sizin durumunuz özel biz özel anneyiz heryerde itibar görmek isteriz :)oğlun etrafı değişik görmüştür muhtemelen o yüzden yüz vermemiştir doktora