Davranış Bozuklukları otizmde alınan yol

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

tayly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
225
45
118
Eskişehir
mrb. 15 aydır bu rahatsızlıkla uğraşıyorum. otizm mi değil mi ondan da emin değiliz gerçi. şu an oğlum martta 4 yaşında olucak. 15 ay önce hiç ama hiç komut almayan hatta annesini ve babasını tanımayan bir çocuktu. şu an takıntı ve asosylallik dışındaki herşeyi atlattık. çiş olayımızda bitti sayılır. ara sıra kaçırmalarımız oluyor ama. buraya yaşadıklarımızı yazarsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin...

Merhaba Monozebra eğitim setini denedin mi özellikle otistik çocuklara yönelik bir zeka aktivitesi. Şu an için durumdan emin değilim diyorsun inşallah öyle bir durum söz konusu değildir. monozebra bebeklerde odaklanma süresinin artmasına ve iletişim yeteneğinin gelişmesine yardımcı olur.
http://www.bebidea.com/?urun-254-monozebra-ciftlik-hayvanlari-serisi linkten oyunu inceleyebilirsin

otizm genel başlığını en baştan itibaren okuyacak olursanız işinize yarayacak ve aradığınız tarzda bir çok bilgi halihazırda orada paylaşılmış durumda. Ancak size nacizane tavsiyem, bunu hayatınızın en büyük olayı haline getirmeyin. Çocuğunuza faydalı olabilecek davranışları hayat tarzı edinmeniz önemli tabi ki ama hayatınız bir tek bundan ibaret olursa inanın oğlunuza fada sağlayamazsınız.

mrb. 15 aydır bu rahatsızlıkla uğraşıyorum. otizm mi değil mi ondan da emin değiliz gerçi. şu an oğlum martta 4 yaşında olucak. 15 ay önce hiç ama hiç komut almayan hatta annesini ve babasını tanımayan bir çocuktu. şu an takıntı ve asosylallik dışındaki herşeyi atlattık. çiş olayımızda bitti sayılır. ara sıra kaçırmalarımız oluyor ama. buraya yaşadıklarımızı yazarsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin...

paylaştığınız ürün belki de gerçekten de çok faydalı bir üründür ancak keşke satışını ya da reklamını gerçekleştirmek için çalıştığınız ürünlerin promosyonlarını yapmadan önce, foruma bir kaç tane de olsa katkı sağlayacak, birilerinin işine yarayacak post atmış olsanız. Üstelik pazarlamaya çalıştığınız ürün bir bebek monitörü gibi bir şey değil. Siz zaten çok zor durumda olup, her öneriye çaresizce saldıran anne-babaların olduğu bir platformda onların durumlarını sömürmeye çalışıyorsunuz. Çok yazık..

Kendim de web işleri ile yakından ilgilenen ve hayatını bu şekilde kazanan biri olarak size tavsiyem şu olacak; konuyla ilgili bir ürününüz ya da siteniz varsa, bu gibi ünlü forumlar tanıtım için mükemmel uygun yerlerdir ancak bütün mesajlarınız ürün promosyonu ile ilgili olursa hiç bir fayda sağlayamazsınız. Önce kendinize bir çevre edinmelisiniz ki sözünüze itibar edilsin.

Merhaba Monozebra eğitim setini denedin mi özellikle otistik çocuklara yönelik bir zeka aktivitesi. Şu an için durumdan emin değilim diyorsun inşallah öyle bir durum söz konusu değildir. monozebra bebeklerde odaklanma süresinin artmasına ve iletişim yeteneğinin gelişmesine yardımcı olur.
http://www.bebidea.com/?urun-254-monozebra-ciftlik-hayvanlari-serisi linkten oyunu inceleyebilirsin

Back
X