Bebek İkinci El oto koltugu arıyorummmmm

htclik07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
509
143
53
:KK52::KK54:Arkadaslar 2.5 taşındaki oglum icin 9-35 de olabilir yada hangisi uygunsa
Ve
9 aylık kızım icin 0-25 olursa iyi olur ama onada hangisi varsa artık temiz saglam isofixli olması tercihimdir ama saglam kaliteli biseyde olabilir elinizde varsa resim ve fiyat belirtirmisiniz bide cooook ucuk fiyatlar olmasın arkadaslar kargo parasıda var malüm mümkün se ikiside bir kisiden olsun
İsteyen olursa elimde
bebyhope hoppala
Beneto mavi gri renk mama sandalyesi var takaslık yada satılık.....

Son düzenleme:
index.php

Chiico Key 2-3 15-36 kg oto koltugu
Yükseltici olarakta kullanılabilme özelliği var.

Canım bendede bunlar var gri kırmızı Joie marka 9-36 kilo içinde ki kırmızı yenidoğan pedi Sıfır ayarında 300 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 104
Buda römer duo plus sıfırdan farksız yukardaki römerden farkı izofiksli olması Buda 500 tl çokçok temizler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 102
Peki özellikler ne tam adını veriesen netten baksam bi gerci bana 2 adet lazım ikisini aynı kisiden almak istiyorum ama genede esimle konusur size dönüs yaparım
Britax Römer king modeli 3 kademeli yatış pozisyonu kılıfı yıkanabilir 5 nokta emniyet kemerli geniş çok rahat

Canım bendede bunlar var gri kırmızı Joie marka 9-36 kilo içinde ki kırmızı yenidoğan pedi Sıfır ayarında 300 tl
Canım cok güzeller ikiside tertemizler belli ama bana göre bayagı pahalı ikisi 800 150 tl de kargo tutar 950 tlye gelir burdan sıfırını alsam daha karlı ama gercekten cok güzelmis cok begendim

Evet canım ama çok temizler gerçekten sıfırdan farksızdır ikiside römerin Sıfır fiyatı 1200 dü zamanında inşallah sende bulursun istediğingibi

X