Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hiç bulaşma zaten böyle bir işe...şimdi açık konuşmak gerekirse,sen üniversite mezunu olacaksın o lise mezunudur ancak o da belki...kendini yetiştirmek falan açısından demiycem ama sonuçta senin bir çevren olacak,şu an sana hoş gelmiş olabilir ama ilerde mesela iş ciddiye bindi evlenceksiniz,gözüne batar o kariyer eksikliği,eğitim eksikliği...bütün arkadaşların farklı meslek gruplarından birileriyle evlenmişken kendi kendine sinir yaparsın emin ol.ki o bir erkek,onun yapacağı kompleksi hiç hesaba katmıyorum. sen daha eğitimine uygun bir kişiyle tanışana kadar ekle bence,sadece aşkla başlanan şeyler çok iyi bitmiyor.
Neyse... hayirlisi olsun, belki böylesi daha iyi senin acindan!
aslında hiç etrafına alıcı gözle bakan biri değilimdir heleki şöföre muavine falan asla yani neyse bu kişiyle zaten bakışmalarımız falan olmuştu ama zamanla ilgilenmemeye bakmamaya başladı öğrenci olduğumu biliyo üniversitenin önüden biniyorum kitaplarla falan belki bakmaz falan diye düşündü .o zaman muavindi şu anda şöför gel zman git zaman aşık oldum işte ,yanlız şu da var herşeyiyle farklı hayatlarımız var ama ben yinede istiyorum ,ne yapmalıyım ?
Sevgilisimi varmış, neyse olsun. Daha iyileri çıkacaktır karşına...
Demek ki adamın talibi çokmuş![]()
neeee??? sevgilisi mi varmış!!!!
uzun yol şöförü mü ?
meslek aşağılama gibi bi durumdan asla değil ama sen cok farklıyız yazmıssın o sebepten bunu tatlı bır anı olarak bırak derim...
daha lolıtalık donemlerımde bende hissedıyordum boyle şeyler şöfere ona buna![]()
sakın ha sakın.şofördn muawinden ne sewgili ne eş olur.canlı şahidiym daha küçùks8n sen okumana bak.milletin kaşı gözü için aşık oldum deme bu yaşlarda yalan olur tatlım
Yollar Gibi Uzun, Aşk Dolu Yıllar Diliyorum..![]()
valla olmasını çok isterdim canım öyle kolay kolay birilerini beğenen biri değilimdir son 3 -4 yıldır ilk kez birini beğendim o da imkansız .bide ben erkek sınıfındayım hatta erkek çoğunluklu bi fakültede okuyorum ordan birini beğenme git otobüs şöförüne aşık ol olacak şey değil yani![]()
Olsun üzülme herkesin bir yerde nasibi vardır. Ben kadere inanıyorum.
Birini ne kadar istersen uğruna ölürsen öl olmayacaksa olmuyor.
İnsanı bir yerlerde bekleyen nasibi illa ki var.
Kafana takma, kendine edersin.