Otobüs Kazası

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Demin internette gezinirken haberim oldu. Oncelikle cok hassas ve duygusal biri oldugumu soyleyeyim. Boyle seylerden asiri etkilendigim icin genelde goruntulere falan bakmam.

Kabatasta sanirim, otobus soforu kaza yapmis, denize dusmemek icin duraga cevirmis arabayi. O videoyu izlemez olaydim. Kadin hicbir seyden habersiz otururken durakta resmen araba ustune bindi ya. Ben bile oyle bir soka girdim ki ordakileri dusunemiyorum. Hele de arabanin altinda kalanlari. Olu var mi bilmiyorum ama kadinin bacagi kopmus. Duydugum andan itibaren dua ettim ve cok sukur ogrendim ki dikilmis bacagi yerine.

Cok uzuldum ya anlatamam. Boyle seyler beni cok etkiliyor. Gunlerdir gazzeyi gosteriyorlar diye tv izleyemiyorum. (Dualarim tabi ki onlarla sadece goruntulere bakamiyorum).

Bu kadar hassas olmam anormal bir durum mu? Gercekten cok uzuldum ya. Allah yardimcilari olsun umarim minimum hasarla atlatirlar

Videoyu ben de izledim nereden ne gelecegi belli degil iste Allah sonumuzu hayir etsin. Bildigim kadariyla iki kisinin durumu agir insallah en kisa zamanda iyilesirler insallah

Ayni haberin videOSunu bende sabah izlemistim.kadinin bacagi dikilmismi cok sevindim..benide baya etkiledi.acayip bir kaza..

ben üzülüyorum ama çok zor ağlayan biriyim bazen etkileniyorum elimde olan birşey değil. bence seninki normal yani duygusallık,vicdan etkilenmesi felan bu arada kadının bacağı dikildi yazısını okuyunca çok mutlu oldum

Videoyu ben de izledim nereden ne gelecegi belli degil iste Allah sonumuzu hayir etsin. Bildigim kadariyla iki kisinin durumu agir insallah en kisa zamanda iyilesirler insallah
Bir gun yilda yururken kafamiza direk dusebilir, ustumuze taksi cikabilir. Allah korusun. Bundan sonra her evden cikarken ayetel kursi okumayi aliskanlik yapicam ve de hala saglam bir vucudum oldugu icin sukredicem allaha. Insallah iyilesirler ya gozlerim dolu yaziyorum su an

Ayni haberin videOSunu bende sabah izlemistim.kadinin bacagi dikilmismi cok sevindim..benide baya etkiledi.acayip bir kaza..

Demin baska bi yerde okudum kiz 19 yasindaymis ve de yuzde seksen ihtimalle bacaklari kesilebilirmis. Lutfen dua edelim kizcagiza ya herkes de farkli bisey soyluyor, gencecik kiz bi dakikada neler oldu

Ben her konuda hassasim zaten, sinirlenimce bile direk gozlerim dolar. Duygusal film falan izlemem. Bu videoyu izleyince de resmen olayi yasamis kadar oldum. Allahim yardim etsin ya

Kiz 19 yasinda istanbul universitesi ikinci sinif ogrencisiymis okuduguma gore %80 ayaklarini kaybedecekmis. Allah korusun benim dayimda 13 yasindayken belediye otobusunun arka tarafini toplayamamasi sonucu ölmus. Oyuzden hep urkerim yakinimdan geciyosa...

bende izledim yüregim acıdı o kıza.. bacagı nasıl tekrar tekrar baktım ıyı haber okuyabılmek için.

Paranoyak oldum ben de iyice ya. Dolmuslara zaten allaha emanet biniyoruz, benim hep kullandigim dolmusda genelde kolumu oynatacak yer olmuyor zorunluluktan binmek durumundayim ama. Soforler zaten ayri konu, yanindaki arkadasiyla/telefonda yol boyu muhabbet eden mi istersin hepsi var. Bir de o para ustu verme olayina uyuz oluyorum. Adam bir eliyke direksiyonda digeriyle para ustu veriyor

Anormal değil duygularınızı uçlarda yaşayan bir insansiniz. Ben de öyleyimdir. Vicdan sahibi olmanız çok güzel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adalara gidip gezecekti okuduguma gore dua edelim bacaklarına bişey olmasın.ben duygusal terazi dayanamam

Son düzenleme:
Anormal değil duygularınızı uçlarda yaşayan bir insansiniz. Ben de öyleyimdir. Vicdan sahibi olmanız çok güzel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cok sukur ku vicdanim var. Ona da sahip olamayan insanlar yasiyor. Tesekkurler yorumunuz icin

adalara gidip gezecekti nasip olmamıs dua edelim bacaklarına bişey olmasın.ben duygusal terazi dayanamam

Ben de cok duygusalim ya. Insallah nirmale doner kizcagiz tez zamanda. Ayni yastayiz bi de kizla.

Benim annemde diyelim bana yanlışlıkla çarptı ben de acıdı fln desem hani agrıdı fln desem annemin bacakları üzüntüden agrımaya baslyor cok tuhaf diyorm ama annemde sinir var.

Ben normal olduğunu düşünmüyorum. Ben de senin gibiyim. Tanımadığım insanların üzüntülerini yaşıyorum resmen. facebookta üzüntülerini paylaşıp hemen arkasından eğlence yerinde çekilmiş fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarımın normal olduğunu düşünüyorum. Tanımadığın insan için o an üzülürsün geçer öyle değil mi. Bütün gün ya da günlerce insanın aklından çıkmaması normal gelmiyor bana.

Bende kanlı yaralı görüntülere bakarken bi tuhaf olurum cok etkilenirim.. empati yapmak güzel sey ama fazlasida zararli dozunu iyi mi ayarlamak gerekli bilemedim ki elimizden gelen bişey yok malesef

Bazilari nezaketen uzuluyor bence. Ay cok uzuldum bilmem ne deyip iki dakikaya kahkahalarla gulebiliyorlar. Anormal mi bilmiyorum ama ben gercekten uzuluyorum. Butun gunum bunu dusunerek gecebilir yani

ben de asırı etkileniyorum. zaten kaygı bozuklugu var ben de ve her duyguyu cok yoğun yasıyorum. öyle seyler görunce unutamıcam diye korkuyorum cok üzülüyorum ve kendimi şükürsüz şımarık hissediyporum cok cok iyi anlıyorum seni

Ben de oyleyim ya. Butun duygularim cok yogun. Kaygi bozuklugunu biraz anlatabilir misin? Mesela baskasinin yerine utaniyorum, biriyle dalga gecilince onun kadar uzuluyorum falan. Birinin basina kotu bisey gelmisse aklimdan cikmiyor. Sende de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…