Otobüs Kazası

aynen aynen bi de bnm mesela bundan sonra hayatım hep hastanede gececk işim gereği. ve bin bir türlü insan geliyo. yaslı hasta fakir cocuk falan gelince acayip etkileniyorum cok üzülüyorum. hele de engelli olanlara kaygı bozuklugunu anlatayım ımmmmm nasıl desem ben de biraz takıntı da var. yani ikisi bir arada. düşünsel takıntılarım oluyo ve asırı korkularım. sacma sapan seylere karsı cok korkum olabiliyo olayları cok buyutuyorum cok üzülüyorum unutamıyorum falan daralıyorum böyle bişey :18: ya şöyle olursa ya böyle olursa gibi düşünceler de oluyo işte böyle :18:

Ben de o yuzden tip okumaktan vazgecnistim. Hos zaten kazanamiyordum ya. Takinti bende de var. Biri bisey desin, mesela sen cok alingansin desin gunlerce takarim ben onu. Onceden daha da kotuydu bu aralar biraz duzelttim. Biri mesela burnun soyle gozun oyle diye bir yorum yapsin haftalarca takarim aynada kendimi incelerim oyle mi diye. Insanlarin dediklerini cok takiyorum, deger versem de vermesem de.
Ya da mesela mutfagi topluyorum bi kutu gordum, atsam annem kizar mi belki cok onemli bir kutu, icinde ilac var ilaci alamazsa hasta olacaj vs vs. Perdenin ucu (uzun metal bisey vardi) acaba deprem olsa kafama carpar mi falan. Depresyon da var ayrica bende. Ne sorunluymusum ya

evet benzer seyler bu cagda bu hastalıklar cok fazla artık:26: hayat cok stresli yorucu :26: beyin kaldırmıyo artık. bende biraz atlattsam bile nüks ediyo tekrarlıyo birden gene depresyınn içinde buluyorum kendimi şu an oldugu gbi

Allah sifamizi versin insallah. Psikoloji cok onemli ya. Bilmeyen anlamiyor. Bi yerden sonra da bedene yansimaya basliyor.

Ilac kullanmiyor musun ki? Ben yeni antidepresana basladim insallah faydasi olur. Gerci 2.5 mg aliyorum ama

Allah sifamizi versin insallah. Psikoloji cok onemli ya. Bilmeyen anlamiyor. Bi yerden sonra da bedene yansimaya basliyor.

Ilac kullanmiyor musun ki? Ben yeni antidepresana basladim insallah faydasi olur. Gerci 2.5 mg aliyorum ama

etken maddesinin kuvvetine göre alacagıın doz değişir. etki etmeyecek olsa doktor vermezdi dozu düşük diye düşünme hem basta düşük baslanır. zamanında terapide aldım ilaç da kullandım ama hayat stresli oldugu için nüks ediyo psikolojik sorunlar. doktporum izinde dönsün gidicem ilaca baslıcam olmadı gene o gelene kadar iyi hisstmezsem :18:

Doktor ilaci carpinti icin verdi. Kullandigim antidepresanin oyle bir etkisi varmis. Ama ben depresyondayim da ayni zamanda. Ona da iyi gelmesini umuyorum. Hayat boyke cekilmiyor cunku

Evet ben bi de hassasim zaten her seyi kendime stres yapiyorum, kalbim yoruldu resmen hissediyorum yani

benim de bu sefer carpıntım olmaya basladı su anda da var hatta. evet vucudu etkiliyo haklısın gece tam uykuya dalacakken carpıntıyla uyanıyorum falan cok kötu su an yataga girmekten korkuyorum uyuyamıyorum diye aklıma bi sürü sey geliyo deliye dönüyorum

bende cok vicdanliyim haberlerde bole olaylar izledimmi aglarim gece facede gazzede olmek uzere olan bir cocugun annesine sarilmaya calisirken fotosunu gordum saatlerce agladim okadar uzuldumki gunlerce etkisinden cikamadim o resim surekli karsima cikiyo her gordugumde agliyorum

Gecen gün bizim burada 500t yandı babamla kardeşim görmüş bende haberlerde gordum çok üzüldüm ya yanarak ölmuş nikac kişi bugünde su kabatastaki olayı haberlerde görünce çok kotu oldum gencecik kizin inşallah bacağı kesilmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hic sogukkanli degilim Allaha hep dua ediyorum benim yanimda kimseye bisey olmasin diye bi kaza falan olsa birinin cani yansa ben dayanamam gecen mahalleden gecerken kucuk bir kiz cocugunun parmagi bebek arabasina sikismis 1 saatten fazla kurtaramadilar o ciglik attikca benim canim yandi itfaiye anbulans geldi o agladi ben agladim balkondaydim bebegimle beraber parmagini cikardilar kizilca kiyamet koptu annesi sinir krizleri gecirdi gorunce kopmus sandim kopmaktan beter olmus esim gormus cok fena ezilmis kiyamam

En korktuğum olum seklı bende acaıp etkılenıorum kardesımde bana ızletıor gazzeyı ben artık hıc haber ızleyemıyorum gecen bır vıdeo ızlettı gunlerce agladım allahım herkese acıl sıfalar versın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bakamıyorumpsikolojim bozuluyor üzülüyorum Allahım yardımcıları olsun

canım ben bugün ordaydım
tam da o noktada-sevgilimle bursaya gitmek için.
Kameralar vardı-yamulmuş bir taksi vardı...
vapur kalkmak üzere olduğu için neymiş ne değilmiş diye hiç bakınmadım,ufak bir kaza sandım
yatmadan aklıma geldi,yazdım internete
videoları gördüğümden beri on yıl yaşlanmış gibiyim
bi anlık herşey ya,yani bi saniyede insanın hayatı kararabiliyo
o bacağı dikilen kız mesela,ailecek adalara gitme amacıyla erkenden kalkmışlar,hazırlanıp mutlu mutlu gelmişler...Ama kaza onu bulmuş
neden?
öndeki sağlam kardeşlerinden üç adım geride olduğu için

oof çok kötü ya,kendimi özdeşleştirdim onlarla.
kazanın saati farklı olsaydı belki de biz sürüklenecektik orada.
ooooooooof,Allah şifa versin ya
kabataşın en kalabalık saatlerinde olmaması da daha büyük hasarların önüne geçmiş...

Allah razi olsun senden okadar uzuldumki bacagi koptu yazıyo her yerde cok dua ettim kurtarsnlar bacagini diye simdi sen yazinca ogrendm Kurtulmuş bacagi valla oh cok sukur dedim

Bu bahsettiğiniz kazanın videosunu izlemedim ama bugünler de çok sık duyuyorum otobüs kazası. Otobüs yanmış filan.
Otobüse binmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…