Ben de oyleyim ya. Butun duygularim cok yogun. Kaygi bozuklugunu biraz anlatabilir misin? Mesela baskasinin yerine utaniyorum, biriyle dalga gecilince onun kadar uzuluyorum falan. Birinin basina kotu bisey gelmisse aklimdan cikmiyor. Sende de oluyor mu?
aynen aynen bi de bnm mesela bundan sonra hayatım hep hastanede gececk işim gereği. ve bin bir türlü insan geliyo. yaslı hasta fakir cocuk falan gelince acayip etkileniyorum cok üzülüyorum. hele de engelli olanlarakaygı bozuklugunu anlatayım ımmmmm nasıl desem ben de biraz takıntı da var. yani ikisi bir arada. düşünsel takıntılarım oluyo ve asırı korkularım. sacma sapan seylere karsı cok korkum olabiliyo olayları cok buyutuyorum cok üzülüyorum unutamıyorum falan daralıyorum böyle bişey :18: ya şöyle olursa ya böyle olursa gibi düşünceler de oluyo işte böyle :18:
Ben de o yuzden tip okumaktan vazgecnistim. Hos zaten kazanamiyordum ya. Takinti bende de var. Biri bisey desin, mesela sen cok alingansin desin gunlerce takarim ben onu. Onceden daha da kotuydu bu aralar biraz duzelttim. Biri mesela burnun soyle gozun oyle diye bir yorum yapsin haftalarca takarim aynada kendimi incelerim oyle mi diye. Insanlarin dediklerini cok takiyorum, deger versem de vermesem de.
Ya da mesela mutfagi topluyorum bi kutu gordum, atsam annem kizar mi belki cok onemli bir kutu, icinde ilac var ilaci alamazsa hasta olacaj vs vs. Perdenin ucu (uzun metal bisey vardi) acaba deprem olsa kafama carpar mi falan. Depresyon da var ayrica bende. Ne sorunluymusum ya
evet benzer seylerbu cagda bu hastalıklar cok fazla artık:26: hayat cok stresli yorucu :26: beyin kaldırmıyo artık. bende biraz atlattsam bile nüks ediyo tekrarlıyo birden gene depresyınn içinde buluyorum kendimi şu an oldugu gbi
Allah sifamizi versin insallah. Psikoloji cok onemli ya. Bilmeyen anlamiyor. Bi yerden sonra da bedene yansimaya basliyor.
Ilac kullanmiyor musun ki? Ben yeni antidepresana basladim insallah faydasi olur. Gerci 2.5 mg aliyorum ama
etken maddesinin kuvvetine göre alacagıın doz değişir. etki etmeyecek olsa doktor vermezdi dozu düşük diye düşünme hem basta düşük baslanır. zamanında terapide aldım ilaç da kullandım ama hayat stresli oldugu için nüks ediyo psikolojik sorunlar. doktporum izinde dönsün gidicem ilaca baslıcam olmadı gene o gelene kadar iyi hisstmezsem :18:
Doktor ilaci carpinti icin verdi. Kullandigim antidepresanin oyle bir etkisi varmis. Ama ben depresyondayim da ayni zamanda. Ona da iyi gelmesini umuyorum. Hayat boyke cekilmiyor cunku
Evet ben bi de hassasim zaten her seyi kendime stres yapiyorum, kalbim yoruldu resmen hissediyorum yani
Bende bakamıyorumpsikolojim bozuluyor üzülüyorum Allahım yardımcıları olsunDemin internette gezinirken haberim oldu. Oncelikle cok hassas ve duygusal biri oldugumu soyleyeyim. Boyle seylerden asiri etkilendigim icin genelde goruntulere falan bakmam.
Kabatasta sanirim, otobus soforu kaza yapmis, denize dusmemek icin duraga cevirmis arabayi. O videoyu izlemez olaydim. Kadin hicbir seyden habersiz otururken durakta resmen araba ustune bindi ya. Ben bile oyle bir soka girdim ki ordakileri dusunemiyorum. Hele de arabanin altinda kalanlari. Olu var mi bilmiyorum ama kadinin bacagi kopmus. Duydugum andan itibaren dua ettim ve cok sukur ogrendim ki dikilmis bacagi yerine.
Cok uzuldum ya anlatamam. Boyle seyler beni cok etkiliyor. Gunlerdir gazzeyi gosteriyorlar diye tv izleyemiyorum. (Dualarim tabi ki onlarla sadece goruntulere bakamiyorum).
Bu kadar hassas olmam anormal bir durum mu? Gercekten cok uzuldum ya. Allah yardimcilari olsun umarim minimum hasarla atlatirlar
Demin internette gezinirken haberim oldu. Oncelikle cok hassas ve duygusal biri oldugumu soyleyeyim. Boyle seylerden asiri etkilendigim icin genelde goruntulere falan bakmam.
Kabatasta sanirim, otobus soforu kaza yapmis, denize dusmemek icin duraga cevirmis arabayi. O videoyu izlemez olaydim. Kadin hicbir seyden habersiz otururken durakta resmen araba ustune bindi ya. Ben bile oyle bir soka girdim ki ordakileri dusunemiyorum. Hele de arabanin altinda kalanlari. Olu var mi bilmiyorum ama kadinin bacagi kopmus. Duydugum andan itibaren dua ettim ve cok sukur ogrendim ki dikilmis bacagi yerine.
Cok uzuldum ya anlatamam. Boyle seyler beni cok etkiliyor. Gunlerdir gazzeyi gosteriyorlar diye tv izleyemiyorum. (Dualarim tabi ki onlarla sadece goruntulere bakamiyorum).
Bu kadar hassas olmam anormal bir durum mu? Gercekten cok uzuldum ya. Allah yardimcilari olsun umarim minimum hasarla atlatirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?