otobüs yolculuğu yapan arkadaşlarrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar transferden sonra aktarma olmadan 3 saat otobüs yolculuğu yapıcam.uygunmu bu durum doktorum olabilir dedi ama içim rahat değil..yapan varmı transferden sonra otobüs yolculuğu ..lütfenn yardım edinn...transferim pazartesii...otobüs yolculuğu yapan ve sonucu pozitif olan varmı..sizin doktorlarınız nasıl olmasını önerdi lütfen bana yardım edinnn.

arkadaşlar yokmu kimse yolculuk hakkında bilgisi olannn....

arkadaşlar yokmu kimse yolculuk hakkında bilgisi olannn....

canım ben aydında oturuyorum tedavim izmirde yapılıyo arada 1 saatlik yol var ama bana doktorum transferden sonra 1 gece izmirde kalın dedi önlem için ne olur ne olmaz çünkü transferden sonra yolculuğu pek önermiyo bazı doktorlar gerçi ben daha tedavi aşamasındayım transferim olmadı yinede eğer imkanın varsa yolculuk yapma

canim ben transferden sonra 1 bucuk saat yolculuk yaptim arabayla arkada yatarak geldim ama öyle bi sallandiki anlatamam buna ragmen hamileyim allaha sükür sen icini ferah tut,cünkü otobüs okadar bile sallamiyo büyük arac cünkü araba daha cok salliyo.korkma bisey olmaz.

selma, ben de en az bir kaç saat dinlenmeni tavsiye ederim hastaneden çıkar çıkmaz gitme bence de. bir de şu crinone jel var ya transferden sonra kullanılan tutunmasında yardımcı oluyor. onun bu tür bir riski azaltıp azaltılmayacağını sorabilirsin doktora. belki transferden sonra crinonu uygulayıp çıkarsın. ama bu sadece bir akıl yürütme . doktora danış derim.

arkadaşım okadar sıkıntılar çekerek tedavimizi sürdürüyoruzki hem maddi hem manevi.bence 1gece dişini sık bir otelde kal.ertesi günü evine dönersin sonra keşke demezsin.kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama tedbirimizide alalım bence.benim doktorumda 1gece oda istirahatı öneriyor.

selmacım bence de 1 gün kalbileceğin bir yer varsa kal , en olmadı otelde kal . öğretmen evi de olur , dışarıdan olanlara ücretler farklı oluyor biraz . hastaeye yakın kadıköyde felan bulabilrisinz bence yada kliniktekilerin tavsiye edeceği yerler olabilir . bi sor bence ve hemen gitme .. 3 saat gideceksin , az bir mesafe de değlmişki ..

bencede o gün uygun bi yerde kalsan daha iyi olur. Ama mecburiyet varsada iki kişilik koltukta yatarak yolculuk yap. İlk saatler çok önemli çünkü.

bir otel veya hastanede kalsan iyi olur canım bir gece nasıl olsa..hakkında hayırlı olsun..

çok teşekkür ederim arkadaşlarrr hepinize...

diğer arkadaşlarda biraz yardımcı olsa fikrini veya ne yaptığını yazsa çok sevinicem gerçekten.doktorunuz ne önerdi...yardım edinn lütfenn...

yokmu kimse arkadaşlar fikri olannnnn.............

Canım kesinlikle kalacak bir yer bulmalısın tehikeye atma yada otobüste arkada yat ve transferden sonra beklettikleri gibi ayaklarını çek.Eşinde yanında oturup seni sabitlesin.Belki utanırım falan diye düşünüyorsundur kuzenim belediyeotobüsünde dönmüş dediğim gibi o kadar uğraştım hçite utanamam dedi şimdi bebiş kucağında.inşallah hyırlı haberler alırsın

arkadaşlar hepinizin fikrini bekliyorum .çünkü transferim yarınnn........yardım edinn....

arkadaşlar kimse neden bişey söylemiyor bu konuda...

canım hayırlı olsun ben transfer sonrası trenle gelmeyi düşünüyorum daha az sarsılıyor insan ama yakın bir otelbulursam mutlaka orda bir gece kalmak istiyorum seninde imkanın varsa otelde kal iyi yada kötü bir yer hiç fark etmez allah yardımcın olsun

arkadaşlarrrr yarın transfer ve hala ne yapıcaz bilmiyorummm.bu konuda lütfen herkes bişeyler yazsınnn.........

selmacım bak burya yazan herkes " dinlen , kal bir yerde , ototbüs yolculuğu yapma " yazmış .. eminim bu başlığı merak edip , fikir belirtmek niyetiyle açan diğerleri de aynı fikirde ve " nasıl olsa otuz kişi aynı şeyi yazmış bir de ben aynısını yazmayayım " diye düşündüklerinden yine aynı şeyi yazmayı istememiş olamazlar mı ..
bu durumda herkes aynı şeyi yazacak zaten , kimse yola çık , mutlaka git evine demezki , Allah göstermesin ya olumsuz sonuçlanırsa ben sebep olmayayım diye , bir de bunu kendi dr.larından duyduklarından yada mantık yürttüklerinden de yazmış olabililerr belki ..
bence şansını fazla zorlama canım ve kal bir yerde , yada dr.um sorun yok demişti deyip çık yola .. zaten ikisinden başka seçeneğin yok ....
yola çıkacaksan da bari 2-3 saat yat hastanede .. transferden sonra ilk 3 gün yemek ve wc dışında kalkmamaya çalış bir de ..
Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin ..

çok saol stardust...kalıcammm..herşey hayırlısıyla güzel olur inşallah...

ben ankarada tüp bebek yaptırıyorum ve kayseride oturuyorum arası 5 saat doktorum transferden ilk 24 saat sonra yola çıkabilirsin diyor ve çıkıyorum benim ilk denemem tutmuştu ama daha sonra düşük yaptım benden daha uzak yerlerden gelenler vardı otobüsle gittiler ve doğum yaptılar ama sen en doğru kararı doktoruna sorarak öğrenebilirsin herkesin olayı farklı doktoruna sor sen inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Back
X