• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs yolculuğu

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
hanımlar şehirlerarası otobüs yolculuklarında en ön koltuğu seviyorum tercih ediyorum fakat şoförlerin müzikleri gideceğim yere ulaşana kadar beynimin içine ediyor resmen , hem tarz olarak hiç uymuyor hem de sesini ciddi açıyorlar , etrafta Benden başka rahatsız olan da Yok , illa her yolculukta bi kere uyarırım ama fazla da müdahil olamıyorum uykuları gelmesin diye açıyorlar belki de, ısrarla uyarmalı mıyım sizce ?

Uykuları gelmemesi için açıyorlar diye biliyorum.
Bir de otobüs şoförlerine çok bulaşmaya gelmiyor.. Siz kendiniz kulaklık taksanız?
Kulaklıkla ne dinleyeceğim ki , ben pek sevmem uzun süreli ses müzik va dinlemem , uyumak isterim dinlenmek ara ara kitap okuyup yola bakmak isterim , sesini düğünde gibi açmasa yine ses etmem ama me zamana binersem aynı sıkıntım var maalesef , rahatsız olanlar napıyor ya da kimse rahatsız olmuyor mu cidden merak ediyorum

Kulaklıkla ne dinleyeceğim ki , ben pek sevmem uzun süreli ses müzik va dinlemem , uyumak isterim dinlenmek ara ara kitap okuyup yola bakmak isterim , sesini düğünde gibi açmasa yine ses etmem ama me zamana binersem aynı sıkıntım var maalesef , rahatsız olanlar napıyor ya da kimse rahatsız olmuyor mu cidden merak ediyorum
Ben 1 hafta önce gece yolculuğu yaptım açmadılar. Aslında en arkadaydım, açtılarsa da duymamış olabilirim ama çok yüksek ses olsa duyardım herhalde
Nilüfer'de öyle bir şeye denk gelmedim gibime geldi şuan

Aklıma bekarken rock konserinden çıkıp eve gelirken bindiğimiz otobüste zangir zangir İbrahim Tatlıses dinleyip üstüne anında mod değiştirip şarkılara eşlik edisimiz geldi, hey gidi günler :)

Sigara içmedikleri sürece sorun yok benim için.

Yeter ki uyumasınlar biraz müziğe katlanıverin. Hayatımız onlara bağlı.

E öne oturmayın sizde.
Arkalara oturun ses de gelmez.
Hem öne oturayım hem ses gelmesin hem uyuyayım hem karnım doysun hem pastam dursun:)
Aynen sanırım öyle oluyor bu :dondurma: ama otobüs yolculuğu zaten zor bari önde oturup keyifli geçireyim desem de geçmiyor bu müziklerden ötürü bi saat değil iki değil üç değil dört değil ... saatlerce tarzın olmayan sesli bir müziğe pasifken katlanmak cidden zor

Back
X