aynen ya... kapalıların açıklara kötü gözle baktığını bu site sayesinde öğrendim.
arkadaşlar böyle bir durum yok diycem de varsa da bu siteye denk gelmiş gibi ,genel olarak yok tabii ,günlük hayatlarınızda böyle kanılara varmayın lütfen,sevgiler.
Kapalı bayansın ama tacizcine yakışıklı demeyi biliyosun.....
haklısınız genelleme gerçekten çok yanlış. Dün bu tarz bi konuya aynen şu yorumu yapmıştım
"sırf siyah giyinip kırmızı ruj sürdüm ve akşam vakti okuldaki konserden çıkıp yolda yürüdüm diye kapalı bi bayan bana hem satanist hem o.. Muamelesi yaptı yolun ortasında, hiç de sataniste benzer bi halim yoktu ve akşam tek başına yolda yürümek o..luk mu? şimdi ben kapalılara düşman mı olayım yani? "aman uzak durmak lazım anlayışsız bunlar" diye kendimi çekeyim mi bütün kapalılardan?"
o gece ne çektiğimi ben ve allahtan başka kimse bilmez, genelleme yapmak mantıklı olsaydı şimdi bütün kapalılara öcü gözüyle bakmam gerekirdi, ama bu insanların açık-kapalı olmasıyla değil karakteriyle ilgili
aynen ya... kapalıların açıklara kötü gözle baktığını bu site sayesinde öğrendim.
böyle bir olay yaşadığınız için bende üzüldüm,çok geçmiş olsun gerçekten etkisinde kalmışsınız ki dün ve bugün örnek veriyorsunuz,her kesimden densiz , kendini yetiştirememiş insanlar var,bunun ayrımı olmaz,olmaması gerekir,sevgiler.
Okadar terbiyesiz insanlar varki....
turkiyeye izne geldik esimin ailesine....
Ben ordan abimlere gectim....
neyse havaalanindan kaynim aldi...bindik taksiye kaynima dedim ki sizin memleketin cag kebabi mesurmus yemek isterdim...
oda dediki yenge otogara yetismemiz lazim enistem bekliyor bizi... Ordan koye onunla donecegiz....
neyse dedim kalsin...
kaynim yolda birden durdu aniden kayboldu bende zannettim gelmisiz...
meyersem bana cag kebabi almaya gitmis...
Ben hemen soforun arkasinda oturuyorum...
baktim adam elini arkaya atmis saga sola goturuyor aradada bacaklarima....
sofore hosttt ne yapiyorsun dedim oda diyorki kapiyi acmaya calisiyorum....
dedimki soyle ben kapimi acarim....
daha oncedende kartini verdi istediginiz zaman arayabilirsiniz....
ey utanmaz adam goruyorsun evliyim goruyorsun kucagimda bebegim var... Goruyorsun kaynim yenge diye sesleniyor....
bune terbiyesiz lik puset bagaja sigmayinca diyer tarafta oturmak istedigimde bilerek arkasinda oturtmus s....z
kartinida koltugun uzerine firlatip attim....
boyle sapiklikmi olur.... Yillar dir yurt disinda yasiyorum birakin tacizi donup bakani gormedim....
Amanın böyle düşünmeyin efenim.Kapalıyım fakat kimseye kötü gözle bakmam.Hepimiz kardeşiz değil mi?son zamanlarda sitede kapali arkadaslarin «kapaliydi, kapaliyim, vb.» yorumlarini okuyirum ve bu cok canimi slklyor. ben kapali veya acigim farketmez. ama kapali arkadaslar hic beklemedigim ve ummadigim kadar ayrim yapip aciklara resmen kotu bakiyorlar. ne kadar aci icim yaniyor
.
Hayır ben kılık kıyafete bakmam daha derine bakarım.Hayatımda hiç kimseyi ayırt etmedim etmekte istemem.Ama son günlerde yazılanlar bazı kapalı hanımların açıklara gerçekten kötü baktığını gösteriyor maalesefkapalı biriyim ve açıklara kötü gözle baktığım da yok öncelikle bu konuyu açıklık getireyim, belki siz kapalılara kötü gözle baktığınız için kapalı hanımları kendiniz gibi sanıyorsunuzdur kimbilir?
Bende seninle aynı düşüncedeyim İnan :) madem basını kapatıyorsun ona göre yasa sanane elin yakışıklı adamından bak sana faydası oldumu sapık ruhlunun tekiymiş.konu sahte gibi diycem hemen bazıları çıkıp sahteyse yorum yapma geç kardeşiiim diyecekler o yüzden susuyorum :)
ancak kapalı bir bayanım diyor bu birinci garplik bu vurguya ne gerek var ayrıca tacizcisinin yakışıklılığından söz ediyor..şimdi ben bu konuya nasıl mantıklı cevap vereyim? neresinden tutsam elimde kalıyor konu,offf
Kapalı ama onun da başı açık insanlar gibi nefsi var..
Kafa kapanınca nefis yok olmuyor
Yakışıklıymış adam işte..
Canım kimse kimsenin kötülüğünü istemez ama zamanında başörtülüler heryerden dışlandı öcü gibi bakıldıHayır ben kılık kıyafete bakmam daha derine bakarım.Hayatımda hiç kimseyi ayırt etmedim etmekte istemem.Ama son günlerde yazılanlar bazı kapalı hanımların açıklara gerçekten kötü baktığını gösteriyor maalesef
Canım kimse kimsenin kötülüğünü istemez ama zamanında başörtülüler heryerden dışlandı öcü gibi bakıldı
Şimdide tam tersi yapılıyor birbirimize düşman olmamızı istiyorlar benim gözümde kadın tekdir.
Açığı ile kapalısı ile kimsenin kimseye kötü ve art niyetle bakmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?