Otobüste taciz edildim

:1: güldüm ya :27:

valla ben cantama bi yerlere toplu iğne iliştiriyorum sıkıntı olursa batıracan iğneyi gör bak sesi çıkıyomu :27:
biri de telini yazıp koymustu yanıma hiç bakmadım bıle kagıda fln :52: insallah sapıkların eline geçmiştir :27:

tam olarak nasıldı:27:

ayh sapıklıyorum bende şu an....

ama güzelim ya ..affetirici bir durum dimi:ssz:

Son düzenleme:
Bu demek oluyor ki, yakışıklılar da fordçu olabiliyormuş :27:

Yemin ediyorum gülmekten tıkandım :60: Allah da sizi güldürsün. Allah korusun hiç karşılaşmadım ama eğer böyle birşey olsaydı geriye doğru bir kafa atardım boydan dolayı burnuna denk gelirdi yada ağzına, artık ağzı burnu dağılırdı. Bir sefer yoldan geçerken biri böyle elimi sıvazladı bende tuttuğum gibi yola fırlatmıştım adamı az daha arabalar çiğneyecekti, herif kendini toparlayamadan ben ordan topuk :))

''Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almayı Bileceksin''.
Seninkide o hesap yaplacak birşey yok artık keşke tepkini gösterseydin.
Sanırım sen yakışıklı diye bakıştın sonra sapıklık yaptığındada acaba benmi yanlış anlıyorum die düşündün..

benim de basıma geldi böyle bir şey.yakışıksızdı benimki de. bayram arifesiydi.otobüs de tıklım tıklım doluydu.kuzenlerle en arkaya gectik oturduk.ben ortada kalmıstım boşluk olan yerde.etraf da buram buram alkol kokuyordu içmiş binmiş yani.neyse cok kalabalıktı geldi önüme doğru bende tayt vardı altımda üstünde tunik.adam geldikçe gelio anlamadım basta ama gercekten tıklım tıklımdı.sonra baktım sürtmeye başladı ıgggyyy dusundükçe midem bulanıyor saniyelik bir şeydi zaten hemen elimde poşetler cantam fln vardı araya koydum bacaklarımın önüne.uzaklaştı o da.normalde kızardım ama adam alkollü olunca korktum yaa:26:

son zamanlarda sitede kapali arkadaslarin «kapaliydi, kapaliyim, vb.» yorumlarini okuyirum ve bu cok canimi slklyor. ben kapali veya acigim farketmez. ama kapali arkadaslar hic beklemedigim ve ummadigim kadar ayrim yapip aciklara resmen kotu bakiyorlar. ne kadar aci icim yaniyor
.

son zamanlarda sitede kapali arkadaslarin «kapaliydi, kapaliyim, vb.» yorumlarini okuyirum ve bu cok canimi slklyor. ben kapali veya acigim farketmez. ama kapali arkadaslar hic beklemedigim ve ummadigim kadar ayrim yapip aciklara resmen kotu bakiyorlar. ne kadar aci icim yaniyor
.

aynen ya... kapalıların açıklara kötü gözle baktığını bu site sayesinde öğrendim.

son zamanlarda sitede kapali arkadaslarin «kapaliydi, kapaliyim, vb.» yorumlarini okuyirum ve bu cok canimi slklyor. Ben kapali veya acigim farketmez. Ama kapali arkadaslar hic beklemedigim ve ummadigim kadar ayrim yapip aciklara resmen kotu bakiyorlar. Ne kadar aci icim yaniyor
.

bende bu muhabbetten hiç hoşlanmıyorum,ama kapalı diye son zamanlarda kendini komik durumlara düşüren arkadaşların yorumu beni de çok şaşırtıyor,buradaki konu gibi ,ayrıca bende kapalıyım bunu da belirteyim konu sahipleri beni yanlış anlamasın,sevgiler.

aynen ya... Kapalıların açıklara kötü gözle baktığını bu site sayesinde öğrendim.

arkadaşlar böyle bir durum yok diycem de varsa da bu siteye denk gelmiş gibi ,genel olarak yok tabii ,günlük hayatlarınızda böyle kanılara varmayın lütfen,sevgiler.

burda dini konu içerikli yazılar yasak yazıları okurkende çok sinir oldum lütfen kapatın kimseyi ilgilendirmez kapalılık açıklık
konu sapmış iyice kapatılmalı bu konu

Back
X