Otobüste taciz

Bu konularda musluman ulke vurgusuna deist arkadaslarin hic sesi çıkmiyor bakiyorum,oysa ki deist olduklarini ezberlemiştik form olarak....
Konuya yorumum bu zihniyetin dini olmaz hanımefendi!her dinden her ülkeden sapık cikar,taciz edenin ve otobustekilerin dinini bilmemizin faydasi yok yani....

Cezasını falan bilmem de o sessiz kalanlar.. En çok onlara kızarım. Toplum karşı çıksa belki adam bir kez daha niyetlenemeyecekti. Ama bizler sustukça daha beter olacak.
Her şeyi üst mercilerden beklemek yerine ki size değil lafım o an polis hemen otobüse gelemeyeceği için durumunuz insanlara kalmıştı ki onlar da bi şey yapmamış. Çok yazık. İnşallah başlarına gelir diyemiyorum,çocuğundan çıksın diyemiyorum düşmanımın başına gelsin diyemeyeceğim şeyler ama dileğim o ki o sessiz kalanlara da Allah hesap sorsun.

Bu konularda musluman ulke vurgusuna deist arkadaslarin hic sesi çıkmiyor bakiyorum,oysa ki deist olduklarini ezberlemiştik form olarak....
Konuya yorumum bu zihniyetin dini olmaz hanımefendi!her dinden her ülkeden sapık cikar,taciz edenin ve otobustekilerin dinini bilmemizin faydasi yok yani....

Deist değilim ama ben konudaki Müslüman vurgusunu nasıl anladığımı yazayım.

Konu sahibi "Müslüman ülkede" bu kadar sapık derken; ön kabulü islamın ve Müslümanlığın kadınlara haklar verdiği ve haklarını korudugu ve cinsel şiddeti cezalandırdığı, iyi ahlakı öğütlediği üzerine vs ve bu inancın ana teması bu olmasına rağmen hala nasıl böyle yaşanıyor diye şaşırıyor.

Ben bunu anladım, negatiflik değil yani aslında olumlu bir ön kabul var mesajda Müslüman ülkede derken.

Deist değilim ama ben konudaki Müslüman vurgusunu nasıl anladığımı yazayım.

Konu sahibi "Müslüman ülkede" bu kadar sapık derken; ön kabulü islamın ve Müslümanlığın kadınlara haklar verdiği ve haklarını korudugu ve cinsel şiddeti cezalandırdığı, iyi ahlakı öğütlediği üzerine vs ve bu inancın ana teması bu olmasına rağmen hala nasıl böyle yaşanıyor diye şaşırıyor.

Ben bunu anladım, negatiflik değil yani aslında olumlu bir ön kabul var mesajda Müslüman ülkede derken.
Evet şaşırdığım nokta bu. Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim

Bir kere bu ülkede herkes müslüman degil müslümanlık da bunlar yok.
Ahlaksız terbiyesiz deseniz çok dogru.
O insanı böyle yetiştiren de yine bir kadın bir erkek.
Elinin kiri sana kız mı yok açmasın yapmasın bakmasın diyip ortalıga salınan her erkek her ülkede her zaman bir pislik bir şeref...
Tepkisiz kalmayın
O susanlar bize yapmadııı kii
Aman bananeci bizi ilgilendirmezci zihniyet.
Yazık ki aynı şeyin başına gelecegi
Çocuklarının tehlikede oldugunun farkında olmayan tipler.
Susmayın hiç bir zaman susmayalım

Gecen gunlerde dizlerimin hemen uzerinde bir elbise giydim.
Yanima yasli bir amca yaklasti sanirim 70 kusurdur. Ben de bir sey soracak sandim duraksadim. Yanima gelip ^ oyyu yavrum masallah sana yavrum suna bak yavrum ^ tarzi soylemlerde bulundu.
Acikcasi daha once basima sozlu taciz geldi. Kendimce kendimi guzel sekilde mudaafa ettim ama bu amca karsisinda soka girdim oldugum yerde durdum basladim aglamaya. Insanliga uzuldum bu hale mi gelecektik. 70 yasindaki adama yardim etmek icin 40 kez dusunmek gerekiyor

Ben görsem ağzıma geleni sayar şoföre söyler attırırdım o adamı.Millet bana dokunmayan bin yaşasın sefaletine düşmüş ne yazık ki...

Çok geçmiş olsun
Otobüs şoförü demi müdahale etmedi?

Keşke ben olsaydım orada :KK14:
Etmiyor hatta o daha çok bağırıyor benimde başıma geldi arka 4 lü koltukta oturan 4 erkekse yanlışlıkla olmuştur dedi biraz daha ses etseydim dayak yiyecektim evli barklı insanım ve inanın artık ise erkek gibi kıyafetlerle gidip geliyorum

Böyle adiler çok. Yillar önce ablamda uğramıştı ablam ağız burun daldi. Bir hafta sonra gormustuk gözü halen mor dolaşıyordu. Ablami görünce hemen kaçtı. Dövülselerde yine aynilar. Direk cezaevine atilacak. Böyle şerefsizler olduğu sürece çocuklarımızı bile dışarda oynatamiyoruz. Kadinlar özgürlüğünü yaşayamıyor bu ülkede

+1

Benimde bir kere Ankara'da basima gelmisti otobus kalabalik taciz edildigkmi farkettim dondum baktim emin olunca bagira cagira bunu ittirerek otobusten attım.Ama kimsenin sesi çıkmadı cok zoruma gitti etkisinden uzun sure kurtulamadım.Seninde benim gibi zoruna giden yapılandan cok yapılmayanlar...

Benimde bir kere Ankara'da basima gelmisti otobus kalabalik taciz edildigkmi farkettim dondum baktim emin olunca bagira cagira bunu ittirerek otobusten attım.Ama kimsenin sesi çıkmadı cok zoruma gitti etkisinden uzun sure kurtulamadım.Seninde benim gibi zoruna giden yapılandan cok yapılmayanlar...
Öyle canım insanın sinirleri bozuluyor

Etmiyor hatta o daha çok bağırıyor benimde başıma geldi arka 4 lü koltukta oturan 4 erkekse yanlışlıkla olmuştur dedi biraz daha ses etseydim dayak yiyecektim evli barklı insanım ve inanın artık ise erkek gibi kıyafetlerle gidip geliyorum
Hayvan herifler :kızgın:

Ben de bu tür sapıkliklar yasıyorum... Bir bayan normal de giyinebilir açık da giyinebilir ama erkegin çok afedersiniz öküz gibi bakma hakki yoktur.
Benim isyerim Kadiköyde. Bilen bilir Kadıköy biraz daha moderndir ama son zamanlarda burasi bile bozuldu. Sokaktan gecerken gozünü kirpmadan bakanlar, takip edenler cok. Ama artık yüksek sesle azarliyorum onları... Utanmazlar...

Ben de bu tür sapıkliklar yasıyorum... Bir bayan normal de giyinebilir açık da giyinebilir ama erkegin çok afedersiniz öküz gibi bakma hakki yoktur.
Benim isyerim Kadiköyde. Bilen bilir Kadıköy biraz daha moderndir ama son zamanlarda burasi bile bozuldu. Sokaktan gecerken gozünü kirpmadan bakanlar, takip edenler cok. Ama artık yüksek sesle azarliyorum onları... Utanmazlar...
Benim evde modern bir yerde ama otobüs malesef baska semtlere gidiyor ve artık erkekler çok abartıyor

Back
X