- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Geçen hastaneyle ilgili uzak bir semte gitmiştim.Dönüştede bir otobüse bindim.Şansızlığım yan tarafa genç bir bayan bindi.Yemin ediyorum 1-1.5 saat hiç durmadan konuştu.Anaokulu öğretmeniymişte iş arıyormuşta bilmem ne de.Öğrencilerin derslerinden girdi çıktı anlattıda anlattı.Kafam şişti.Kız benden az evvel indi hala konuşuyordu.Allah dedim bu ne çene.Bide evliymiş.Bır bır bır insanlara eziyet...Bi dedim rahatsızlığını söyle.Tam dayanamıyordum ki indi kulağında telefonla.
Evinde istersen sabaha kadar konuş beni enterese etmezde otobüste bu düşüncesizlik ne?İştede kaldıramıyorum geveze insanları özel oda yokki kurtulayım.
evet herkes duyuyorduYüksek sesle mi konuşuyordu?
evliliğini Allah kocasına sabır versin babında içimden geçirdim.çok yüksek sesle konuşmadıysa istediği yerde telefonla konuşabilir,evli olması vesaire de kimseyi ilgilendirmez.uzun sürmüş evet ama belki uzak bir akrabasıdır fırsat bulamamışlardır?
onu anladım ben de o yüzden sizi ilgilendirmez diyorum.tamam yüksek sesle konuşup rahatsız etmiş olabilir ama insanlar hakkında bu tarz bir düşünceye sahip olmanız rahatsız edici bence.1-1,5 saat boyunca uyarmak gibi bir seçeneğiniz de var üstelik.Kibarca rica etseydiniz keşke.evliliğini Allah kocasına sabır versin babında içimden geçirdim.
aynenBazı insanlar halk otobüsleriyle şahsi araçlarını karıştırabiliyor.
Genelde liseli genç gruplar yapar bunu da, öğretmen olmuş okumuş birinin yapması daha kötü tabi. Yorgun argın işten çıkıp da denk geldiğimde ben de deli oluyordum öyle duyarsızlara.
Evli insanlar telefonda konusamazmi yani yasakmi anlamadım yani bende evliyim de ona göre bilmek isterim
sadece otobüste değil ki her yerdeler. dün mesela eşimle bir yerde oturuyoruz. iki arka masamızdaki iki kişi öyle bir konuşuyor ki bütün masaların duyacağı şekilde. insanlar çok rahat ya valla anlayamıyorum. bağıra bağıra konuşunca başkalarına her anlattıklarını duyurunca dikkat çektiklerini mi düşünüyorlar yoksa gerçekten herkesin duyduğunun farkında olmayacak kadar saftirik insanlar mı bilemiyorum. başkalarını rahatsız etmekten başka bir şey yapmıyorlar. bunu sadece kadınlar değil erkekler de yapıyor özellikle yanlarında bayanlar varsa.
bencillik başka bir şey değil.Herkes onu dinlemek zorunda sanki
Ahahahahah bizim alt komşu var ondan beter.
Her sabah 9 da bizdeydi bir ara düşün akşam 5 e kadar katiyen susmazdi.
Dünya yanıyor de kadına " du bisey anlatacamda" der
Sabırlıyımdır.Tam sabrım tükeniyorduki indi1.5 saat çekeceğinize keşke ona söyleseydiniz bunları.
Eminim rica bile etmemişsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?