otobüste telefon görüşmesi

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Geçen hastaneyle ilgili uzak bir semte gitmiştim.Dönüştede bir otobüse bindim.Şansızlığım yan tarafa genç bir bayan bindi.Yemin ediyorum 1-1.5 saat hiç durmadan konuştu.Anaokulu öğretmeniymişte iş arıyormuşta bilmem ne de.Öğrencilerin derslerinden girdi çıktı anlattıda anlattı.Kafam şişti.Kız benden az evvel indi hala konuşuyordu.Allah dedim bu ne çene.Bide evliymiş.Bır bır bır insanlara eziyet...Bi dedim rahatsızlığını söyle.Tam dayanamıyordum ki indi kulağında telefonla.
Evinde istersen sabaha kadar konuş beni enterese etmezde otobüste bu düşüncesizlik ne?İştede kaldıramıyorum geveze insanları özel oda yokki kurtulayım.

çok yüksek sesle konuşmadıysa istediği yerde telefonla konuşabilir,evli olması vesaire de kimseyi ilgilendirmez.uzun sürmüş evet ama belki uzak bir akrabasıdır fırsat bulamamışlardır?

Yüksek sesle mi konuşuyordu?

Bazı insanlar halk otobüsleriyle şahsi araçlarını karıştırabiliyor.
Genelde liseli genç gruplar yapar bunu da, öğretmen olmuş okumuş birinin yapması daha kötü tabi. Yorgun argın işten çıkıp da denk geldiğimde ben de deli oluyordum öyle duyarsızlara.

evliliğini Allah kocasına sabır versin babında içimden geçirdim.
onu anladım ben de o yüzden sizi ilgilendirmez diyorum.tamam yüksek sesle konuşup rahatsız etmiş olabilir ama insanlar hakkında bu tarz bir düşünceye sahip olmanız rahatsız edici bence.1-1,5 saat boyunca uyarmak gibi bir seçeneğiniz de var üstelik.Kibarca rica etseydiniz keşke.

aynen

sadece otobüste değil ki her yerdeler. dün mesela eşimle bir yerde oturuyoruz. iki arka masamızdaki iki kişi öyle bir konuşuyor ki bütün masaların duyacağı şekilde. insanlar çok rahat ya valla anlayamıyorum. bağıra bağıra konuşunca başkalarına her anlattıklarını duyurunca dikkat çektiklerini mi düşünüyorlar yoksa gerçekten herkesin duyduğunun farkında olmayacak kadar saftirik insanlar mı bilemiyorum. başkalarını rahatsız etmekten başka bir şey yapmıyorlar. bunu sadece kadınlar değil erkekler de yapıyor özellikle yanlarında bayanlar varsa.

Son düzenleme:
Ahahahahah bizim alt komşu var ondan beter.
Her sabah 9 da bizdeydi bir ara düşün akşam 5 e kadar katiyen susmazdi.
Dünya yanıyor de kadına " du bisey anlatacamda" der

Reactions: K_G
En gıcık olduğum şeylerden biri bu,
Toplu taşıma araçlarında ve halkın ortak kullandığı yerlerde yüksek sesle uzun süreli telefon görüşmesi yapanlar.

Kimse kimsenin telefon muhabbetlerini dinlemek zorunda değil git evinde konuş.

Artık nasıl bir kanayan yaraysa bizim halk otobüslerine uyarı yazmışlardı; lütfen telefon görüşmelerinizi alçak sesle ve kısa süreli yapın diye

bencillik başka bir şey değil

Hergün haberleştiğim kişilerle otobüste kısa konuşurum, birşey anlatacak olsa dahi dur şu an otobüsteyim inince dönücem ben sana derim. Kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok ki.
Belki adam işten çıkmıştır yorgundur veya stresli bir gün geçirmiştir sinirlidir kaldırmaz kafası.
Mesela sevgilim askerde her an haberleşemiyoruz birgün otobüsteyken aradı açtım ama nasıl özlemişim otobüsteyim diye rahatta konuşamıyorum kastım kendimi, insanlar beni dinlemek zorunda değil ki.
O günden sonra aradığında bi dakika hayatım deyip indim otobüsten öyle konuştum.
Geçen yanımda bir kadın vardı kınamak gibi olmasın ama sesi nasıl cırtlaktı konuştuu konuştuu susmadı 45 dk. 2 durak önce inip yürüdüm bazen insanın kafası kaldırmıyor hakkaten. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Baya dolmuşum roman yazdım resmen.

bir de bu çok konuşanların çok sigara içen versiyonu var. havalar sıcak olduğu için herkes mekanların açık hava kısmında oturuyor. dört kişi oturuyor mesela, dördü birden sigara yakıyor. gelsin dumanlarrrr gelsin dumanlarrrrr. tek kişi olsa bile o dumanı etraftaki herkes soluyor. duman dediğin direk havaya uçan bir şey değil ki. ha ses kirliliği ha hava kirliliği.
diyorum ki oooh kış geliyor. paşa paşa içeri gireceksiniz, b.. içersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…