- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
keşke bizimkilerde de yazsa.Aslında insanların söylemesimi lazım genel adap diye bir şey varEn gıcık olduğum şeylerden biri bu,
Toplu taşıma araçlarında ve halkın ortak kullandığı yerlerde yüksek sesle uzun süreli telefon görüşmesi yapanlar.
Kimse kimsenin telefon muhabbetlerini dinlemek zorunda değil git evinde konuş.
Artık nasıl bir kanayan yaraysa bizim halk otobüslerine uyarı yazmışlardı; lütfen telefon görüşmelerinizi alçak sesle ve kısa süreli yapın diye
Böyle topluluk içinde yüksek sesle konuşanlar için şöyle yapmak lazım:
-bence şu okula da başvurmalısınız...
+size ne?
-ben de onu diyorum işte, banane de ben duyuyorum bütün bu muhabbetleri.
Bunu kesin uygulayacağım
Böyle topluluk içinde yüksek sesle konuşanlar için şöyle yapmak lazım:
-bence şu okula da başvurmalısınız...
+size ne?
-ben de onu diyorum işte, banane de ben duyuyorum bütün bu muhabbetleri.
bir de bu çok konuşanların çok sigara içen versiyonu var. havalar sıcak olduğu için herkes mekanların açık hava kısmında oturuyor. dört kişi oturuyor mesela, dördü birden sigara yakıyor. gelsin dumanlarrrr gelsin dumanlarrrrr. tek kişi olsa bile o dumanı etraftaki herkes soluyor. duman dediğin direk havaya uçan bir şey değil ki. ha ses kirliliği ha hava kirliliği.
diyorum ki oooh kış geliyor. paşa paşa içeri gireceksiniz, b.. içersiniz.
Geçen hastaneyle ilgili uzak bir semte gitmiştim.Dönüştede bir otobüse bindim.Şansızlığım yan tarafa genç bir bayan bindi.Yemin ediyorum 1-1.5 saat hiç durmadan konuştu.Anaokulu öğretmeniymişte iş arıyormuşta bilmem ne de.Öğrencilerin derslerinden girdi çıktı anlattıda anlattı.Kafam şişti.Kız benden az evvel indi hala konuşuyordu.Allah dedim bu ne çene.Bide evliymiş.Bır bır bır insanlara eziyet...Bi dedim rahatsızlığını söyle.Tam dayanamıyordum ki indi kulağında telefonla.
Evinde istersen sabaha kadar konuş beni enterese etmezde otobüste bu düşüncesizlik ne?İştede kaldıramıyorum geveze insanları özel oda yokki kurtulayım.
ortaokul lise çağındaki özellikle kızların ağızlarını yaya yaya 3 4 kelimede bir kanka kanka kanka demelerinden nefret ediyorum bu kızlar otobüsde dolmuşda özelikle konusuyorlar dikkat ettim çoğu kendi arıyor karşı tarafı.Muhabbetler hep aynı erkek meselesi başka bir dertleri yok..Şok oluyorum böyle cahil yetişen gençlere insan derslerden konuşur ödev sorar yok varsa yoksa erkek arkadaş...Erkek arkadaşını konuşacaksanda git evinde konuş kanka kanka kanka bu nedir yaaa bi bilen varsa aydınlatsin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?