• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüste yaşadığım olay

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Öyle sinirliyim ki anlatmam lazım
Bugün otobüse bindim.Önümdede kapalı bir bayan oturuyodu.Neyse otobüse engelli bir çocukla babası bindi.Babası engelli çocuğu önümdeki bayanın yanına oturttu.Kendi de karşı koltuğa geçti.Sonra kadın engelli çocuğa kalk yanımdan dedi..Adam noluyo falan dedi kadına.Kadın benim yanıma erkek oturamaz falan dedi adam da siz kendinizdemisiniz diye tepki gösterdi şok olmuştu tabi.Neyse sonra otobüsteki diğer insanlarda karıştılar tepki gösterdiler.Kadın tepki gösteren kadınlara dönüp ben açıklar gibi o... değilim siz hepiniz o...sunuz dedi.Çocuğu itti kalk yanımdan diye bağırdı.Sonra çocuğa iyice vurmaya başlayınca kavga kıyamet indirdiler kadını.Kadın inerken hala küfürler saçıyodu.Ben şoktayım hala ne insanlar yaşıyo böyle bu ülkede ya.Artık otobüsede binemiycez heralde.:14::14:
Kapalı olduğunu özellikle belirtmedim bu arada yanlış anlaşılmasın ama açıklar gibi o... değilim dediği için anlaşılcaktı zaten

yuh...:53:

böyleleri ruh hastası bence... madem böyle düşünüosun az ye de kendine bi taksi tut...
ne işin var günde kırk kişinin inip bindiği otobüsde...

kafasıda kendi gibi kapalıymış yazık yaaa
onu orda evirip çevirip dövcektin ki görcekti rezil

:53:
Psikolojisi bozuk demek kı ruh hastası

Allah ıslah etsin

Cocuga da cok uzuldum kıme denk gelmıs

Son düzenleme:
hepimizin inancı var hamdolsun ama ne demek açıklar o...dur!! ben açık bi bayanım ama iman gücümü kimse sorgulayamaz, kimse kapalı birine bağnaz gözüyle bakamazsa açık insanlara da o... gözüyle bakamaz.. ayrıca madem bu kadar dini bütünmüş, dinimizde küfür etmekle günah işlemiş olmuyor mu? karşısındaki insanın engelli olduğunu göremeyecek kadar da at gözlüklü olduğu konusundan bahsetmicem bile.. ben de acaip sinirlendim, maalesef böyle ön yargılı insanlar çok..

Kadinin yaptigi buyuk bir terbiyesizlik ama konuyu kapalı açık olarak siniflandirmayalim. Gecenlerde brnzer bir olayi açık bir bayan yapmisti internette videolari bile var. Bir arkadasimiz başı gibi kafasida kapali yazmis yakistiramadim, bende tesetturlu bir bayanim genellemesek iyi olur

hepimizin inancı var hamdolsun ama ne demek açıklar o...dur!! ben açık bi bayanım ama iman gücümü kimse sorgulayamaz, kimse kapalı birine bağnaz gözüyle bakamazsa açık insanlara da o... gözüyle bakamaz.. ayrıca madem bu kadar dini bütünmüş, dinimizde küfür etmekle günah işlemiş olmuyor mu? karşısındaki insanın engelli olduğunu göremeyecek kadar da at gözlüklü olduğu konusundan bahsetmicem bile.. ben de acaip sinirlendim, maalesef böyle ön yargılı insanlar çok..

Biz otobüsteki açık kadınlar olarak o... damgası yedik.O engelli bi yavruya vurdu kendi ne oluyo bu durumda acaba ??????!!!!

Kadinin yaptigi buyuk bir terbiyesizlik ama konuyu kapalı açık olarak siniflandirmayalim. Gecenlerde brnzer bir olayi açık bir bayan yapmisti internette videolari bile var. Bir arkadasimiz başı gibi kafasida kapali yazmis yakistiramadim, bende tesetturlu bir bayanim genellemesek iyi olur

Aynen sınıflamak yanlış olur tabi ki.

gerçekten böyle insanlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum Allah akıl fikir versin söylenecek laf değil Allah ıslah etsin:20:

Biz otobüsteki açık kadınlar olarak o... damgası yedik.O engelli bi yavruya vurdu kendi ne oluyo bu durumda acaba ??????!!!!

işte dini sadece görsellik olarak yaşamak diye buna deniliyor.. ama arkadaşımın yorumu çok doğru her kapalı bu şekilde bağnaz olmadığı gibi her açık da onun dediği gibi o... değil arkadaşım.. en önemlisi hoş görü, sadece Allah'a havale etmek lazım.

bunun başı kapalı olsa ne yazar ahlakı yerinde olmadıktan sonra.. boşver canım, onun dediğiyle sen öyle mi oluyorsun..kendi kendini rezil etmiş :)

sana katılıyorum arkadaşım, her kapalı aynı muameleyi görmemeli, ama bazıları gerçekten o kadar değişik duygulara sahip ki, kapalı birini gördüğü zaman ona bağnaz, görmemiş, geri kalmış sıfatını yapıştırıyor, bazı kapalılar da açıkları dinsiz, erkek düşkünü vs gibi sıfatlara tabi tutuyor... bu arada lütfen yanlış anlama açık - kapalı diye bir ayrımım hiç bir zaman olmadı olmaz da.

sana katılıyorum arkadaşım, her kapalı aynı muameleyi görmemeli, ama bazıları gerçekten o kadar değişik duygulara sahip ki, kapalı birini gördüğü zaman ona bağnaz, görmemiş, geri kalmış sıfatını yapıştırıyor, bazı kapalılar da açıkları dinsiz, erkek düşkünü vs gibi sıfatlara tabi tutuyor... bu arada lütfen yanlış anlama açık - kapalı diye bir ayrımım hiç bir zaman olmadı olmaz da.

Nefret ediyorum açıklar şöyle diyenlerdende kapalılar şöyle diyenlerdende....
Sanki her açık aynı
Sanki her kapalı aynı
Kaçıncı yüzyıldayız insanlar neden değişmiyo?**?

Öyle sinirliyim ki anlatmam lazım
Bugün otobüse bindim.Önümdede kapalı bir bayan oturuyodu.Neyse otobüse engelli bir çocukla babası bindi.Babası engelli çocuğu önümdeki bayanın yanına oturttu.Kendi de karşı koltuğa geçti.Sonra kadın engelli çocuğa kalk yanımdan dedi..Adam noluyo falan dedi kadına.Kadın benim yanıma erkek oturamaz falan dedi adam da siz kendinizdemisiniz diye tepki gösterdi şok olmuştu tabi.Neyse sonra otobüsteki diğer insanlarda karıştılar tepki gösterdiler.Kadın tepki gösteren kadınlara dönüp ben açıklar gibi o... değilim siz hepiniz o...sunuz dedi.Çocuğu itti kalk yanımdan diye bağırdı.Sonra çocuğa iyice vurmaya başlayınca kavga kıyamet indirdiler kadını.Kadın inerken hala küfürler saçıyodu.Ben şoktayım hala ne insanlar yaşıyo böyle bu ülkede ya.Artık otobüsede binemiycez heralde.:14::14:
Kapalı olduğunu özellikle belirtmedim bu arada yanlış anlaşılmasın ama açıklar gibi o... değilim dediği için anlaşılcaktı zaten
kadın o dediği imiş dıycem ama demıyom alamam gunahını pis sy terbıyesız dıyım barı :ssz::ssz: nhadi hafıf olsun bıraz daha aklı fıkrı orda kımbıle her erkegı p..is olarak hayal edıodur da boyle dısa vurmustur

Ben kapalı değilim annem kardeşlerimde öyle . Ama bu ülkede 80 yıldır linç ediliyor kapalılar. ilk okuldayken ders kitaplarında karfatma yazardı annesi çarşaflı arkadaşlarımız yerindibine geçerdi . Türk sinemasında hatta Şaban filimlerinde dahi dini senboller çarşaf ve sakalla alay edilirdi küçümsenirdi. Son yirmi yıldırda artık komplo kurulmaya başlandı Müslüm gündüz olayı gibi sahte sakallı ve çarşaflı sapıklar yarattı Ergenekon . Amaç toplumu dini değerlerden soğutmak hatta alay ettirmek. 6 yıl önce italyaya gitmiştim . Dini yerleride gezdim Türkiye'ye kıyaslama imkanı buldum Türkiye'de toplumun geneli orayla
kıyasla saygısız. Bu saygısızlık bize öğretildi , dayatıldı, yalanla iftirayla hatta koplolara . Konu sahibini tenzih ederim ama artık ben bu tür olayları şüpheyle karşılıyorum

Bunun açıklık ve kapalılıkla alakası yok önce bunu bir geçelim. Buradaki olayı ferdi olarak ele almak gerek. Kadın dengesizin tekiymiş yani bu ortada. Ben de otobüste iken bayan yanına oturmaya dikkat ederim ama mecbur kalırsam erkeğin yanına da otururum. Hele de bi çocuğu hasta bi çocuğu böyle itip kakmak hiç doğru bi davranış değil. Belli ki kadın tam anlamıyla saldırgan.

Bu zihniyette ve engelli ERKEK ten bile kendini sakınacak kadar nesi varmış vıııışşşşş vaayyyyy ne kadınlar var beee???

Allah 'ın dilsiz kullarıdır engelli insanlar ,bir de EL KALDIRDI HAAA?

Bir temiz dövemediniz mi?

İnsanı bu yaştan sonra zorla FAŞİST yapıyorlar...

Moderatörler kızıyor diye edemedigim,bildigim tüm küfürler ...... olmayan çoook namuslu

ama İNSAN HİÇ OLAMAYAN-----------BU RUH HASTASINA GELSİN...

MAESTRO BAŞLA.....^++++%%&&//((()=?=?_??>é!!!!^^+^^

Son düzenleme:
Back
X