Otobüsteki Aşkım =))

aki.no.bebii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
328
0
96
38
İstanbul
ben 23 yaşındayım o zaman 18 yaşındaydım taksimde japonca kursuna gidiyodum 76 D bahçelievler-taksim otobusuydu hiç unutmam =)))) ayakta duruyodum ve itiş tıkıştı. sonra otobüsten içeri çekik gözlü bi çocuk girdi pek çok japon tanıdıgım için onun çinli olmadıgını anlamıştım japon koreli arasında gidip geliyodummm derkenn lehime bişey oldu o zaman gözlük kullanıyodu ve dışarda yağmur yağıyodu soğuktan buharkaşmış ve ıslanmıştı gözlükleri onları çıkarttı kurumasını beklemeye başladı bence hemen bi selpak verdim fırat bu fırsat =)))) sonra çocuk teşekkürler dedi bende sırıttım :asigim: :asigim: türkçe bildigin anlıyınca baya sevindim =) sonra baktımki bu konuşmiycak ben dedim nerelisiniz oda japon dedi bende güldüm aaa süper bende japonca kurusna gidiyorum baya ilgiliyim yani filan dedim ondan bundan 1 saat boyunca ototbüste konuştuk sonra yer boşaldı gel oturalım dedi oturduk konuşmaya devam ettik sonra o meydanda bi önceki durakta inicekti bana bi kart verdi ben burda haftasonları 7den sonra çalışıyorum japon müzikleride çalıyoruz istersen gel dedi bende gelirim belki dedim gldüm sonra o indi bende karta bakmaya başladım tarfi edilen yeri biliodum istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde bi bardı ertesi hafta bi arkadaşmla birlikte gittim ordaydı barmenlik yapıyodu falan beni görünce sevindi yada bana öyle geldi bilmiyorum =))) ogün çok eğlendik =)) şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz =)) :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
hımm çok ilginçç nasıl oldu devamını mrk ettim dogrusu bebek de çekik gözlü olckk ay çok tatlıı :))

devamı derken ?? :S devamında işte otobüsteki muhabetten sonra ertesi hafta ben onların bara gittim ya ondan sonra tel nolarını msn leri falan aldık ve buluşmaya başladık nişandı nikahtı derken .. öyle öyle gelişti hatta bi resmimizi koymuştum ben bi bölümde konuşurken merak etmişlerdi =)

anammm ben de o zamanlar 76 D ye biniyordum sizi görmüş olmiyim yoksaaaaaaa :jeyyar:

hayırlı olaaa mutluluklarrrr

senin istenme şeklinide okumuştum hatta nerden buldun bu caponu dediğimde otobüsten dedin bende dalga geçiyosun sanmıştım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :nazar:

bebe kime benzer acaba :asigim:

devamı derken ?? :S devamında işte otobüsteki muhabetten sonra ertesi hafta ben onların bara gittim ya ondan sonra tel nolarını msn leri falan aldık ve buluşmaya başladık nişandı nikahtı derken .. öyle öyle gelişti hatta bi resmimizi koymuştum ben bi bölümde konuşurken merak etmişlerdi =)

cok guzel yha Mutluluklar dilerim bende cok merak ettim acikcasi resmini bi koyarmisin..sırnaşık şey

senin istenme şeklinide okumuştum hatta nerden buldun bu caponu dediğimde otobüsten dedin bende dalga geçiyosun sanmıştım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :nazar:

bebe kime benzer acaba :asigim:

yok ya ciddiydim otobüste diyince herkes dalga geçiyorum sanıyo zaten =))) :D

ayyy, ne güzel hikaye bu böyle... ben de çok severim uzak doğu kültürünü, yemekleri, davranışları falan.. inşallah ilerde doktor olunca giderim

maşallaah ne kadar gençsiniz öyle. valla yanyana görsem bebek bekleyen karı koca deil de yeni çıkan sevgililer derim. allah ayırmasın çok hoş bir çift olmuşsunuz:)

birşeyi merak ettim. tanıştığınız zaman aradaki iletişim dili türkçemi japoncamıydı? eğer türkçeyse eşin bayadır bburada yaşıyor demekki yok eğer japoncaysa sen baya bi azimliymişsin..

çok küçük duruyorsunuz bu arada minicik bir bebiş çekik çekik nasıl olucak bilmiyorum ama kulağa çok tatlı geliyor:)

birşeyi merak ettim. tanıştığınız zaman aradaki iletişim dili türkçemi japoncamıydı? eğer türkçeyse eşin bayadır bburada yaşıyor demekki yok eğer japoncaysa sen baya bi azimliymişsin..

çok küçük duruyorsunuz bu arada minicik bir bebiş çekik çekik nasıl olucak bilmiyorum ama kulağa çok tatlı geliyor:)

tanıştıgımız zaman türkçe konuştuk teleffuzu pek iyi degilsede turkce biliyordu ilk tanıstıgımızda 2 yıldır burdaydı ama japoncada konuşuyoruz artık tamamemn biliyor sayılırım zaten japonca kursuna gidiyodum ben oınla tanışmadan önce onunla pratikte yapıyodum sevigliyken şimdi bazen evdede konuşuyoruz japonca =)

yaa bizimki biraz daha minik olucak =)) sanırım annesine benzerse birde japonlar kısa olur derler ama bilemiyorum benimki gayet uzun minik olan benim =))

Ne kadar tatlı bir tanışma.Aşk işte nerde insanın karşısına çıkar bilinmez.Çok yakışmışınız maşallah. ınşallah yakında bebişinizide kucağınıza alırsınız. Sonsuz mutluluklar canım.

Aaa hikayenin sonunu böyle beklemiyordum
Otobüste görülmüş vurunulmuş bir zamanların platonik aşkı çıkacak sanmıştım
Ama mutlu sonmuş ne güzeeel
Ayrıcada çok şekesiniz mşlh Mutluluğunuzun devamını dilerim..

Aaa hikayenin sonunu böyle beklemiyordum
Otobüste görülmüş vurunulmuş bir zamanların platonik aşkı çıkacak sanmıştım
Ama mutlu sonmuş ne güzeeel
Ayrıcada çok şekesiniz mşlh Mutluluğunuzun devamını dilerim..

o bir zamanların platonik aşkını lisede çok fena yaşadım ben allah korusun allah kimseye göstermesin çok fena xD

ay çok şeker bi hikaye ve mutlu son
Allah herkese nasip etsin ne diyelim:)
bende ilk ve platonik aşkımla evlendimde ayıptır sölemesiŞeniz

Back
X