Otobüsteki Aşkım =))

ay çok şeker bi hikaye ve mutlu son
Allah herkese nasip etsin ne diyelim:)
bende ilk ve platonik aşkımla evlendimde ayıptır sölemesiŞeniz

üü ne güzel =)) benim 2.aşkım bu =)) ilki lise1deydi benden bir sınıf büyüktü mezun olana kadar onun için ölüp bitmiştim arkadaştık ama çocuck beni sadece o gözle görmüştü xD gençlik işte şimdi ne kadar salakmışım ne tipsizmiş diyorum =))

Cok sirin cikmissiniz, bir omur boyu mutlu olursunuz ins.

Ozel olmazsa bisey soracagim, din konusunda nasil anlastiniz? bide yasiniz kac?

cok sirinnn cikmissinizzz..cok farkli ve guzel bir hikayeniz varmis sonuda guzel bitmis..opuyorumnanaktanmutluluklar dilerimmm..

GERÇEKTEN ROMANTıK KOMEDı FıLMı ıZLER GıBı OLDUM :)
ne güzel bir tanışma böyle..
bebeğinde olmuş..
Analı babalı büyüsün inşallah..
mutluluklar...

hahaha resmen tavlamıssın kız adamı
afferın sana
ay cok da şirinmıs resmınız
mutluluklarunızın devamını dılerım

ben 23 yaşındayım o zaman 18 yaşındaydım taksimde japonca kursuna gidiyodum 76 D bahçelievler-taksim otobusuydu hiç unutmam =)))) ayakta duruyodum ve itiş tıkıştı. sonra otobüsten içeri çekik gözlü bi çocuk girdi pek çok japon tanıdıgım için onun çinli olmadıgını anlamıştım japon koreli arasında gidip geliyodummm derkenn lehime bişey oldu o zaman gözlük kullanıyodu ve dışarda yağmur yağıyodu soğuktan buharkaşmış ve ıslanmıştı gözlükleri onları çıkarttı kurumasını beklemeye başladı bence hemen bi selpak verdim fırat bu fırsat =)))) sonra çocuk teşekkürler dedi bende sırıttım :asigim: :asigim: türkçe bildigin anlıyınca baya sevindim =) sonra baktımki bu konuşmiycak ben dedim nerelisiniz oda japon dedi bende güldüm aaa süper bende japonca kurusna gidiyorum baya ilgiliyim yani filan dedim ondan bundan 1 saat boyunca ototbüste konuştuk sonra yer boşaldı gel oturalım dedi oturduk konuşmaya devam ettik sonra o meydanda bi önceki durakta inicekti bana bi kart verdi ben burda haftasonları 7den sonra çalışıyorum japon müzikleride çalıyoruz istersen gel dedi bende gelirim belki dedim gldüm sonra o indi bende karta bakmaya başladım tarfi edilen yeri biliodum istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde bi bardı ertesi hafta bi arkadaşmla birlikte gittim ordaydı barmenlik yapıyodu falan beni görünce sevindi yada bana öyle geldi bilmiyorum =))) ogün çok eğlendik =)) şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz =)) :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy iiiiiinanammıııyyooorruuuummmmmmmmmmm cok güzell yaa allah mutlu mesut etsinn!!! ay cok etkilendişm süpermişşşşalkisalkisalkis

sonunu böyle beklemiyordummmm....
çok mutlu oldummmm allah nazarlardan korusun..:nazar: :nazar:
bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah :Saruboceq: :Saruboceq:

yaşlarınız çok küçük gibi 15-16 görünüyor.
ne çabuk bebeğiniz oldu,bebek bekliyoruz demiştiniz valla hızınız harikulade =]
koyduğunuz fotoda bir ilginçlik var.etraf fluğ.neyse fazla birşey söylemek istemiyorum ben
mutluluklar dilerim.:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de animelerle kafayı bozmuş durumdayım anime manyağı bi japon akraba varsa bi el at bacım :jeyyar:
japonca öğrenmeye de başladım sayılır animelerden kaydirigubbakcemile3 arigato gozaymas şimdiden laelaelaelaelae

Bende cok begeniyorum japon erkeklerini.. hepsini degil ama bana cok cekici geliyorlar zemuszemus
cok güzelmis yaa... allah ömür boyu mutlu eder insallah...

Back
X