- 22 Kasım 2010
- 11.457
- 20.649
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Aynısını yazacaktım bende. ama o dahi 25000 i geçebilir. Yada km. çok yüksek olur.2003-2004 Opel corsa.
2005 model opel corsa ben gayet memnunumEv mi alsak araba mı ikilemimizin sonunda birikimimizin ev almaya yetmediğine ve oturduğumuz yer düşünüldüğünde araca çok ihtiyaç duyduğumuzdan 2.el araba almaya karar verdim ( verdim diyorum çünkü eşim hala araba taraftarı değil). 20-25 bin tl aralığında tam otomatik, şanzımanı vs sorun çıkarmayacak, tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri? fiyat 25 i bulmasa iyi olur açıkçası, 13 bin tl birikmişimiz ve bi miktar da altınımız var. üstü için düğün altınlarımdan bozacağım çünkü.
Ev mi alsak araba mı ikilemimizin sonunda birikimimizin ev almaya yetmediğine ve oturduğumuz yer düşünüldüğünde araca çok ihtiyaç duyduğumuzdan 2.el araba almaya karar verdim ( verdim diyorum çünkü eşim hala araba taraftarı değil). 20-25 bin tl aralığında tam otomatik, şanzımanı vs sorun çıkarmayacak, tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri? fiyat 25 i bulmasa iyi olur açıkçası, 13 bin tl birikmişimiz ve bi miktar da altınımız var. üstü için düğün altınlarımdan bozacağım çünkü.
Bu fiyata hem sorunsuz hem otomatik araç bulmak biraz zor.
Düz vites kullanmayı deneyemez misiniz?
ehliyeti seneler önce aldım ve o zamandan beri trafiğe çıkmadım. acemiyim yani, hiç düz vitesle uğraşmak istemiyorum açıkçası. istanbulda cesaret edemiyorum bir de.
Bu fiyata çok zor sorun çıkarmayacak bişey.. 2. El piyasasını bilmem ama araç fiyatları yüksek artık,bide otomatik diyorsun.. Zor yani o fiyata..
Bir yukarida konu acilmis oraya goz atin bence.
Aynısını yazacaktım bende. ama o dahi 25000 i geçebilir. Yada km. çok yüksek olur.
Ama şunu unutmayın 2. el araç genellikle sorun çıkartır.
Birde otomatik araç çok yakar bilginiz olsun.
Otomatik Opel corsa var bende şehir içi 60 krş. yakıyor. Depoyu 175 Tl. dolduruyoruz şehir içi 300 - 350 km. ancak yakıyoruz.
Bunun trafik sigortası var, kaskosu var, 6 ayda bir vergisi var, bakımı var var oğlu var.
Ev mi alsak araba mı ikilemimizin sonunda birikimimizin ev almaya yetmediğine ve oturduğumuz yer düşünüldüğünde araca çok ihtiyaç duyduğumuzdan 2.el araba almaya karar verdim ( verdim diyorum çünkü eşim hala araba taraftarı değil). 20-25 bin tl aralığında tam otomatik, şanzımanı vs sorun çıkarmayacak, tavsiye edebileceğiniz markalar hangileri? fiyat 25 i bulmasa iyi olur açıkçası, 13 bin tl birikmişimiz ve bi miktar da altınımız var. üstü için düğün altınlarımdan bozacağım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?