Doğuma Hazırlık Otomatik Çin Takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 23 yaşındaydım hamile kaldığımda bana da 24 diyor :( sanırım yeni yıla girdik ya o yüzden kafası karşmış otomatik takvimin :1shok:

Doğum Tarihiniz: 15 Şubat 1983

Kameri Yaşınız: 27

Gebe Kaldığınız Ay: Haziran

Çocuğunuzun Cinsiyeti: Erkek

Bu çıktı.Benim kızım olacak.Bu da tutmadı.Ben alıştım zaten bende tutmayan bütün istatistiklere.... :)

ben 2009 da baktığımda kız çıkıyodu ,2010 da baktım erkek çıktı..5. ayım bitiyo hala öğrenemedim,göstermedi mağalesef cinsiyetini ,yakında tekrar gidicem bakalım hangisi doğru çıkıcak,acayip merak ediyorum çatlıcam nerdeyse........sonuçları burdan yazarım arkadaşlar...

bu takvime göre kız doktorumda kız dedi zaten :) hiç inanmıyordum ama kime uyğulasam doğru çıkıyor çok ilginç. bide son adet tarihime göre baktığımda erkek ama ben kasımda hamile kaldım hangisine göre bakcaz heryerde gebelik ayı ekim diyoruz neden ?? aslında kasım
(mantık olarak bakıdığında rahim kendini her ay hamileliğe hazırlar herhangi bir döllenme olmazsa yumurtalar çatlar ve kanama olur.) çok kafam karıştı çookkkbilmiyorumkismile

Back
X