- Konu Sahibi waterhardeningsteel
bende kız çıktı, bakalım tutcak mı yarın belli olacak :) çok merak ediyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet gününüzün üstüne 14- 15 ekleyin tutuyo.toplam 6 kişiye yapabildim ben hepsi tuttu
merhaba bana yardım edebileceğinizi düşündüm ben bu çin takviminden birşey anlamadım;25.06.1975 doğumluyum ve son adet tarihim 31.10.2010 benim kızımmı olacak oğlummu banada yardımcı olurmusunuz![]()
yanlış hesaplamadıysam kız çıkıyor
bende dogrumu diye bakmıstımda hamile kaldıgım ay ve yasımı erkek cıktı evet benim bir oglum var![]()
Bunlar bana biraz tesadüf gibi geliyor canım ya. Bu arada Allah bağışlasın miniciğini...
tşk ederim cnm sagol amin hepimizinkini allah bagıslasın![]()
ama benim minik az iri minik yani 11 yasına gircek onumuzdeki ayben acaba dogrumu diye bir bakayım dedim de dogru yani ... ama hamileyken baksaydım inandırıcılıgı ne olurdu bana gore bilmem
![]()
![]()
11 yaşındada olsa onlar bizim gözümüzde hep minik minicik... Bende tutmamıştı belki bende bu yüzden inanmıyorum.
2 tane cadıya sahibim ben. Biri 2,5 diğeri 1 yaşında. Senin Emir paşa istediği kadar büyük göstersin kendini. Bize sökmez:)
off offf maşallah allah bagıslasın allah uzunn omurler versin inş amin ...
ay kız çocugu başka oluyor yaaa olurum onlara erkek cocukları az buyudumu dayılanmaya baslıyorlar nede olsa baba karakteri![]()
Sağol canım, Allah yavrularımı güzel ömürlü hayırlı etsin. Erkek kız hayırlı olsunlar. Ama bende isterdim bir daha doğurursam erkek olsun.
Sen düşünmüyormusun acaba?
amin cnm amin ...
ya canım ben suan bile sıkıntıdayım yani psikolojim ciddi ciddi bozuldu suanki yaşam genel olarak içine herşey dahil ... böyle lanet bir dunyaya bir daha çocuk getirmekmi asla ...
ben şimdi bile diyorum aklım olsaydı yapmazdım bitane bile dunyanın durumu hiç iyi değil ben yarın ölüp gidicem bu dunyanın pisligini bensiz çocugum nasıl çekecek ... bilemiyorum bu konuda ciddi takıntılarım olmaya başladı birdaha bu dunyaya bir can getirmekmi asla ...![]()