Otomatik sallanan besik

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Kizlar merhaba temmuzda dogumum var ve ben evde yalniz kalicam yanimda kimse kalmicak birazda birikmisimiz var uygun fiyata otomatik sallanan besiklerden almak istiyorum ama uygun fiyata bulamadim yardimci olurmusunuz hangi siteden veya nerelerden bulabilirim

Bebecruz letgo instagramdan ikinci el bebek ürünlerine bakabilirsin canım. Sıfır olarak çok uygun bulamazsın

hepsiburada dan bakabılırsın canım kendılıgınden sallanan bır marka var ısmını bılemedım sımdı 500 cıvarında genıs saga sola gıdıyor otekıler kadar ozellıklı olmasada N ile baslıyordu e bebektede gormustum orada daha pahalıydı... tıny love 3 u bıarada var ama anakucagı o 12 kıloya kadar tasıyor uzun kullanımlı sallanmasada tıtresım muzık ozellıgı var kılok bebekler ıcın tıtresım ıyı geldıgı soylenıyor ınsallah bulursun

Tmam canim insallah bakicam onada sagol

Sahibinden.com da da 4moms markasınınki var sıfırı çok pahalı ama orda ikinci elini 450-500 liraya bulabilirsiniz. Gaz sancısının ve kolik bebek sendromunda iyi olduğunu okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…