otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

kaRdelense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
182
171
53
Kısaca özetleyip yorumlarınızı almak istiyorum. Avm nin otoparkında ben aracı parkederken sevgilim aşağı inmiş beni yönlendiriyordu.Karşıdan yaşlı bir adam bana doğru koşmaya başladı kafasını camdan içeri sokup ' ben çıkayım kızım siz öyle parkedin' dedi. bende cevap vermeyerek sadece gözlerimi devirdim.
Adam yerinden çıktı tekrar arabadan indi pardon niye bana öyle sert baktınız kötü bir şey mi söyledim siz daha rahat parkedin diye beni bekleyin dedim dedi.oldukça öfkeliydi ama tartışmaya gelmiş bana niye sert baktın diye. bende niye koşa koşa gelip camdan bunu söylediniz anlamadım, çıkmak istiyorsanız çıkın ben size engel olmuyorum ki falan dedim.
sonra tabi adamın sesi yükseldi ben daha da yükseldim.Adam park etmeyi burda öğrenmeyeceksin dedi ben çıldırdım,sevgilim aşağıdaydı beni kontrol ediyordu çarpma vurma gibi bir durum da yok, bu hareketine anlam veremedim.
sevgilim bana biz kaç yıldır birlikteyiz, bu yüzünü hiç görmemiştim ve hiç hoşuma gitmedi dedi.Benim yaptığımın çingenelik olduğu asil olmadığım vurgusu .ben de kırıldım tabi ve sonrasında ucu bucağı gelmeyen tartışmalar.bu olayda kim haklı şimdi?

erkek dayanısması ve araba sevdaları. sevgiliniz adama hak vermis. belki sizn acemi sofor oldugunuzu dusunmus olabilir

erkek dayanısması ve araba sevdaları. sevgiliniz adama hak vermis. belki sizn acemi sofor oldugunuzu dusunmus olabilir

iyide hatalı yaptığım bir şey yoktu. arabadan yana bi problemi yok,verir yani her zaman.konu sadece adamın gelip bana öyle bir şey söylemesi ve sonrasında niye bana ters baktın diye sorma cesareti

sizden randevumu alacakti onu soylemek icin otoparktaki amca?
kendinizi cok begenmis biri gibi canlandiniz gozumde.
Kaldi ki amcanin yaptigi haraketi yersiz goruyorsaniz bile (benim icinde gereksiz bir davranis amcaninki)
yine de oyle davranmamaniz gerekirdi. birsey eksilmezdi sizden yani..

Kısaca özetleyip yorumlarınızı almak istiyorum. Avm nin otoparkında ben aracı parkederken sevgilim aşağı inmiş beni yönlendiriyordu.Karşıdan yaşlı bir adam bana doğru koşmaya başladı kafasını camdan içeri sokup ' ben çıkayım kızım siz öyle parkedin' dedi. bende cevap vermeyerek sadece gözlerimi devirdim.
Adam yerinden çıktı tekrar arabadan indi pardon niye bana öyle sert baktınız kötü bir şey mi söyledim siz daha rahat parkedin diye beni bekleyin dedim dedi.oldukça öfkeliydi ama tartışmaya gelmiş bana niye sert baktın diye. bende niye koşa koşa gelip camdan bunu söylediniz anlamadım, çıkmak istiyorsanız çıkın ben size engel olmuyorum ki falan dedim.
sonra tabi adamın sesi yükseldi ben daha da yükseldim.Adam park etmeyi burda öğrenmeyeceksin dedi ben çıldırdım,sevgilim aşağıdaydı beni kontrol ediyordu çarpma vurma gibi bir durum da yok, bu hareketine anlam veremedim.
sevgilim bana biz kaç yıldır birlikteyiz, bu yüzünü hiç görmemiştim ve hiç hoşuma gitmedi dedi.Benim yaptığımın çingenelik olduğu asil olmadığım vurgusu .ben de kırıldım tabi ve sonrasında ucu bucağı gelmeyen tartışmalar.bu olayda kim haklı şimdi?

sevgilin işler büyümesin diye sağduyu göstermiş ve senin yapman gerekeni yapmış!

yolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar

koşarak arabanın camından kafasını sokup bunu söylemesi hoşuma gitmedi kötü niyetli olmasa da. bana söylemeden de rahatça benden önce yerinden çıkabilirdi

adam yerinden çıkma derdinde değil ki

babacan bir tavırla benim yerime girersin bekle demek istemiş

ama nasıl baktıysanız rahatsız olup kavgaya gelmiş

ben sizi anladım, birden öyle gelip kafayı sokunca afallamışsınızdır da

büyütülecek bir durum yok

Toplumun ruh sağlıgı yerınde değil bence erkek arkadaşın iyi yapmış agresif davranmak o konularda ölüme kadar gidiyor adam belli ki asabiymiş orada sevgilinde asabi çıkış yapsa akşam haberlerine yetişirdiniz otoparkta vahşet adam genci bıçakladı diye, bilmem anlatabildim mi ?

Back
X