Otopki hakkında devamı.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.068
1.546
133
Otopsi hakkında konu açmıştım daha çıkmadığına dair. Adli tıbbı aradım ve bana imza aşamasında dediler. Şimdi imza aşamasındaki rapor ne zaman çıkar? Çünkü bankalar sıkıştırmaya devam ediyor emekli maaşına el koyarız avukata veririz diye her ay bir ay daha erteleyelim diye ödeme istiyorlar artık çok bunaldım yetişemiyoruz hepsine. Oradan çek buradan çek bir sürü borcumuz oldu.

eski konularınızı herkes bilemeyebilir, kısa bi özet geçseniz de biz yorum yapabilsek

Olay nedir?

İmza süreci her cenaze için değişir. Ortalama 6 - 7 ay sürer raporun çıkıp gönderilmesi. İstanbul için konuşuyorum, şubelerde nasıl bilemem.

Olay nedir?

İmza süreci her cenaze için değişir. Ortalama 6 - 7 ay sürer raporun çıkıp gönderilmesi. İstanbul için konuşuyorum, şubelerde nasıl bilemem.
Bizimde İstanbulda. 4 ay oldu ve bize imza aşamasında olduğu için kısa sürede çıkar dediler. Kalp kriziydi.

Bizimde İstanbulda. 4 ay oldu ve bize imza aşamasında olduğu için kısa sürede çıkar dediler. Kalp kriziydi.
Başınız sağolsun. İmza aşamasına gelmişse test sonuçları gelmiştir. Raporun tamamlanıp uzmanlara imzalatılması bir sorun çıkmazsa çok uzun sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…