otoriter oğlak erkeği ve sevgi sınaması ?? yardım yardım edin :/

ebru0702

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
139
0
0
Ankara
saldşalsdşlaşdlaşldşaldşalşdlaşsdlaşlşldşlaşdlaşdlşaldşdlşal

Son düzenleme:
senin burcun ney peki canım,oğlak erkeğini hiç tavsiye etmiyorum

zaten aşkım,canım diye öyle tatlı dilleri yoktur,ben görmedim anca yazardı..

kova ... ya evet canısı bebişim onlarıda ben tatlım fln diyorum o da arada benden gördü canısı bebişim derdi artık onlarıda demiyor ismime m harfi eklerdi . işte ne oldu bilmiyorum konuşmalımıyım tekrar bilmiorum off beklesek ondan beklesek işe gider okul vizeler finasller gider gelir yani uyur hep uyuyor zaten asosyal bir insan

o kadar karışık anlatmışsın ki ama anladığım kadarıyla sevdiğin çocukla ne arkadaşsın ne de sevgili.. o da seni seviyor ama birlikte olursak seninle ilgilenemem diyor ve sevgili olmaktan çekiniyor.. bence eğer sen de istiyorsan onunla sevgili olmak, açık açık konuş çocukla. çalışıyor olman çoğu zaman meşgul olman ya da az görüşecek olmamız önemli değil de. önemli olan birbirimize hissettiğimiz güzel şeyler de.. sonuçta farklı şehirlerde olup ta ilişkisini senelerce yürüten hatta sonunda da evlenen çiftler var.. çocuğun kafasına taktığı şey çok büyük bir problem değil yani. aa bu arada onun yanında başka bir çocuğa sana masaj yapıymmı demen pek hoş olmamış bunu da söylemeden geçemiycim :)

o çok zeki biri . o da biliyor zaten sonra düşündüğünde aa keşke karışmasaydım diyip pişman olmuştur ::) ama oh olsun benim le sevgili olmaya cesaretin yoksa meraklı olan çok mesajı göndermek istedim ama yanlış tabiki.sonra boynundan hafif uzandım he öyle miymiş diyip gülümsedim çok yakın konuştum fln çok sıcak davrandım baktı gülümsedi ama işte soğuk hiç yani ama işte üff kendıne cesareti yok ben dedim canım o gün çok az girdim önemli değil idare ederim zaten dedim evet zaten bu güne kadar idare ettin şubatta 3 kere görüştük dedi ama işte bu yaşlar çok tehlikeli yşalar dedi ne demek bu dedim ... kendınıde ifade edemiyor ama sıkıntılıydı da .. üff hem istiyor hem istemiyor anlamadım ne olucak ne yapmalıyım birde şimdi sorunum şu okulda nasıl davranmalıyım sıcak mı soğuk mu... demin bugün hoca gelmemiş haber verdiğin için saol dedim . ne demek rica ederim diyiip gülümsedi böyle hep arkadşca şeyler mesajda ne yapayım ben istiyorum bu çocuğu ben mi çağırıyım ben mi saırlayım ne yapayım şimdiye kadar hep geldi çağırdığm yere red etmedi

Son düzenleme:

boşver bence,espirili komiklerdir amaonlarla hayat gecmez..aşk adamı istersen eger balık erkeği derim net

not: bu arada yazılarını biraz ayırarak yaz gözüm yoruluyor kız..

Son düzenleme:
dedim sen istedin ben sana yakın davranmadım hep sen çağırdın sen sevdiğini söyledin ne bu haller dedim ben hiç bir kızla yakın olmadım dedi bu kadar buluşmamıştım dedi şimdi korkuyorum tedirginim dedi .. iştekiler şüpheleniyorlar evdekiler fln ne yapıcam bilmiyorum dedi .. 30 yşaında evlilik düşünen biri saçma gözüktüğünü mü ifade etti anlamladım

Kararsız biriyle olmak çok zor. bir de oğlak burcu hep karşısındakinden güven duygusu ister. açıkça konuşmakta fayda var bence. bir karar verin ve arkasında durun. ya sevgilin olsun ya da arkadaşın. en azından adı belli olmalı. en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

o gün yürümeyi ben teklif ettim . eve gidip uyuycaktı o sıkıntılı haliyle ama kendı anlattı bu iş hemde seninle ne olduğumuzun belli olmaması canımı sııkıyor dedi . ama bir çözüm de getirmedi .. şimdi konuşsam ne gibi birşey konuşmalıyım ? o günde konuştuk bir çözüm getirmedi :S

oğlak burcu bir erkekle çıkıcağına evde kal kimseyle çıkma daha iyi
nefret ettim bu burcun erkeklerinden o kadar diyebilirim ,kaba,düşüncesiz ,kendinden başka kimseyi düşünmeyen yaratık
inatcılığıda cabası
romantizmm 00000000+ yani o dereceeee
hiç şımartmak aşk sözleri söylemez sadece evet öyle demek istedim aynen ben böyle diyosam böyle demek
özür dilemek bilmez kaba odunun teki oluyorlar ,yaşadım test ettim tecrübe ettim uzak durulması gereken bir erkek tipi diyim yani

Son düzenleme:
Benim sevgilim de oğlak burcu,ama gercekten inatçı,otoriter,ciddi,kıskanç ne ararsan var.Düşünsenize kafamı cevirsem hemen nereye bakıyon der o derece yani.Allahtan biraz onun kafadan oldugum icin pek sorun olmuyor.Hani bu tip erkekler cogu seyide senden bekler ama hepsi aynı olmuyo bak mesela benim sevgilimde romantiklik var güzel sözler yazar,söyler yanımdayken bambaşka birisi olur.Ama gerçekten ters bi kişilikleri var olmadık şeye takarlar bundan önceki 3 senelik ilişkimde 3 defa belki kavga etmişimdir.Şuan ki ilişkim 6 aylık masallah biz 60 ı gecmiştir çoguda kıskanclık yüzünden hani diyorum herseyin normali ama sevdigin zamanda onuda öyle kabul etcen Eğer ki mutlu olacagına inanıyorsan yeşil ışık yakmalısın en azından deneyin bence birsey kaybetmezsiniz :)

yok mutluyuz yan yanayken paso gülüyoruz sürekli işte bozulmasından mı korkuyor bilmiyorum ... yeşil ışığı yaktım kaç kere el ele oturduk şuan ne yapmalıyım

Canım ya onlarda pek cekingen oluyorlar o konuda bekle bakalım iyi vakit geciriyorsanız buda onun farkındadır ,bakcak senden bir adım gelmiyor heralde o adım atar

şimdi ilgilensem bir dert tavır yapsam ilgilenmesem bir dert , okulda sürekli görüşüyoruz mesela o geceden sonra ertesi gün okulda ben dedim soğuk durucam dedim mesaj attı biz mehmetlerle şunla aşağıdayız yemek yiycez in yemek yiyelim birlikte fln dedi :S diyor elimin altında fark yok yani heralde ne bliyim hergün görüyor

sınıfta tek kızım herkes benle ilgileniyor güzel de biriyim . ama işte çok sabırlı otoriter çok zeki bekliyor bakıyor gözlemliyor . gülümseyi seven uykucu çekingen sevgi dolu ince pofuduk yumuşacık bir insan bir o kadarda inatçı ketun odun temiz titiz yavaş tuvalete gider 10 saat gelmez bu gibi sorunlar işte okula gelicek gelmiyor derse 4 te geliyor sabah ki derse yetişemiyor

canım erkeklere gerek yok kızlarla bile kıskandırabilirsin onu yeterki sen fazla peşine düşme soruları bitmek bilmez ben sorsam net cvp vermez benimki de oğlak.o vurdumduymazlığı öldürüyo beni.ben de vurdumduymaz olsam onu da vurdumduymaz nasıl başetceğimi şaşırıyom..ben boğayım sabrediyorum ama çok inatçıııııı gıcıklığına göstermez bazen sevgisini.istesen vermez o yuzden isteme sakın :))
bide inançlıysa kıskandırmak adına ona ters bişey yapma soğutursun..

Son düzenleme:
dediklerin çok doğru bellinisa. benimkini tanıyor gibi konuştun :) bende ondan mesaj atmıyorum zaten pek atmazdım . geçen hafta biraz aattım dediğingibi istediğimi vermedi inadından . bende hiç atmıyorum o da atmıyor vurdumduymaz gibi gözüküyor aynen bende öyleyim gelmezsen gelmem gibi davranıyor bende öyleyim ne olcua kbilmiyorum :S ama üzülüyor çok hemde sıkılıyor öyle olmasa sevmiyor derdim bende hemen bitirirdim . ama işte üzülmesi beni ordan vuruyor uyuyor sıkılıyor canı sürekli .

ben boga burcuyum güya oglak burcu benim dost burcummus , daha ömrümde bi tane ne kadiniyle ne erkekgi ile anlasamadim. dedigim dedik otoriter tipler .herseyin dogrusunu bunlar bilir
bi de sende kovasin yani , hadi balik falaln olsan nyese . o özgür ucari ruhun napcak büyük baba saati ile

seviyorum ya off öyle soğuk duruyor daha çok çekiyor beni kendıne birgün tutamıycam yapışcam böyle sarılcam bırakmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…