OTOSKLEROZ HASTALIĞI ve STAPEDEKTOMİ AMELİYATI

pumpkinnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
91
21
38
Kızlar merhaba. Kulaklarımda Otoskleroza bağlı işitme kaybı var.
Yaşım 28, iki sene önce kulakta geçmeyen uğultu ile doktora gittiğimde öğrendim işitme kaybı şimdiki kadar belirgin değildi. Şu an kısık sesleri duyamıyor ve düşük eşikteki sesleri işitmiyorum sıkça konuşmaları tekrar ettiriyorum.
1 sene önce gittiğim doktor hafif düzeyde iletim tipi işitme kaybın var dedi. Annemde de aynı hastalık var. Şu an iki kulağına da cihaz kullanıyor. Muhtemelen genetik geçiş oldu bende.
Ben ameliyat düşünüyorum ama iyi bir doktor önerisine ve süreci yaşamış hasta tecrübesine ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun.

Merhaba, ben 33 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır bu hastalıktan muzdaribim. 2 gün önce sol kulaktan Otoskleroz ameliyatı oldum.
Türkiye’nin en iyisi olarak bilinen bir KBB profesörü ve yine alanında en az onun kadar iyi başka bir KBB profesörü gerçekleştirdi ameliyatımı. Ameliyat yaklaşık 35 dk sürdü ve kireçlenme temizlendikten sonra kemikçik çıkartılıp teflon piston yerleştirildi. Bende aynı zamanda kemiklerde yapışma da varmış iki hekim olması şansıma ki onu da düzeltmişler.Her iki kulakta da 50 db civarı kaybım vardı. Yaklaşık 2 yıldır işitme cihazı kullanıyordum. Umarım her şey yolunda gider ve süreci sizinle paylaşırım.

Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim kulak zarım delik ve sürekli baş ağrısı, iltihaplı akıntı sorunuyla karşılaşıyorum yaşadığım şehirdeki Dr Ankara Gazi Hastanesi'nde bir profesöre ameliyat olmamı söyledi. Olmazsam çok büyük riskler varmış yüz felci , ölüme sebep olabilirmiş. Benzer olaylardan kulağından ameliyat olan veya Ankara 'da yaşayıp bu konuda bildiğiniz iyi bir profesör doktor var mı yorumlarına bakiyorm doktorlarin yarıdan çoğu hep burun için yorum yapmış lütfen yardımcı olur musunuz hangi Dr di sizinki

Merhaba, ben 33 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır bu hastalıktan muzdaribim. 2 gün önce sol kulaktan Otoskleroz ameliyatı oldum.
Türkiye’nin en iyisi olarak bilinen bir KBB profesörü ve yine alanında en az onun kadar iyi başka bir KBB profesörü gerçekleştirdi ameliyatımı. Ameliyat yaklaşık 35 dk sürdü ve kireçlenme temizlendikten sonra kemikçik çıkartılıp teflon piston yerleştirildi. Bende aynı zamanda kemiklerde yapışma da varmış iki hekim olması şansıma ki onu da düzeltmişler.Her iki kulakta da 50 db civarı kaybım vardı. Yaklaşık 2 yıldır işitme cihazı kullanıyordum. Umarım her şey yolunda gider ve süreci sizinle paylaşırım.
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim kulak zarım delik ve sürekli baş ağrısı, iltihaplı akıntı sorunuyla karşılaşıyorum yaşadığım şehirdeki Dr Ankara Gazi Hastanesi'nde bir profesöre ameliyat olmamı söyledi. Olmazsam çok büyük riskler varmış yüz felci , ölüme sebep olabilirmiş. Benzer olaylardan kulağından ameliyat olan veya Ankara 'da yaşayıp bu konuda bildiğiniz iyi bir profesör doktor var mı yorumlarına bakiyorm doktorlarin yarıdan çoğu hep burun için yorum yapmış lütfen yardımcı olur musunuz hangi Dr di sizinki

Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim kulak zarım delik ve sürekli baş ağrısı, iltihaplı akıntı sorunuyla karşılaşıyorum yaşadığım şehirdeki Dr Ankara Gazi Hastanesi'nde bir profesöre ameliyat olmamı söyledi. Olmazsam çok büyük riskler varmış yüz felci , ölüme sebep olabilirmiş. Benzer olaylardan kulağından ameliyat olan veya Ankara 'da yaşayıp bu konuda bildiğiniz iyi bir profesör doktor var mı yorumlarına bakiyorm doktorlarin yarıdan çoğu hep burun için yorum yapmış lütfen yardımcı olur musunuz hangi Dr di sizink

Merhaba, Prof. Dr Yıldırım Ahmet Beyazıt ve Prof. Dr Abdülkadir Özgür birlikte yaptılar ameliyatımı İstanbulda. Bugün 20. Günüm ve duymamda epey bir iyileşme var. Her ikisi de Türkiye’nin en iyileri arasında, arattığınızda da göreceksiniz zaten. Hastaya yaklaşımları o kadar güzel ve içten ki iyi olacağınıza zaten inanıyorsunuz ameliyata daha girmeden. Görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Ben İstanbul, Ankara yaklaşık 10 doktorla görüştüm.Çoğu doktor teşhis bile koyamazken her iki doktor da aynı yorumlarda bulunup ameliyat dedi ve sonuç iyi gidiyor şimdilik.

Back
X