- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
:gitme: off ya ne duygulu bir görüntü onlarında duyguları olduğunu bazen unutuyoruzzzmafoldumben
Tüylerim diken diken oldu
ölen köpeğim geldi aklıma :sinifsinif:
çok acı ve ders alınabilecek bir tablo
paylaşım için tşkler canım
Canım benimdünyanın en masum yaratıkları bunlar .Sokaklarda başıboş bırakılırsa olacağı bu maalesef .Avrupa da bir tane sokak kedisi ve köpeği göremezsiniz.Çünkü hepsi barınaklarda .Bizim ülkemizde ise otoyollarda kedi köpek ölülerine rastlamak çok kolay ve olağan bir şey .Peki suçlu kim elbette öncelikle bu masum canlılara bir barınak sağlamayan yetkililerde .Sonrada bir kedi ve köpeğe çarptığında yüreği sızlamayan , kendisine bu konuda hiçbir ceza verilmeyeceğini bilen insanlarımızda.
Kurban olim nasılda üzgün hangisine üzülecegımı şaşırdım daha gençllığini yaşamadan hayattan gıden o bebeğe mi yoksa yürği yanan anneyemı gercekten çok uzuldum bnce haywan oldurenede ceza werılmelı yok haywan ezdim diye bişey olmaz olmamalı onlarında bır ınsan kadar yaşama hakları war inanın toplumumuzda sınırlı sayıda haywan sewer war dılerım kı allah bırgun herkesın kalbıne bu sıcak ıcten sewgıyı wersın ınsanlarda anlasın bızler nasıl degerlıysek hywanlarda aynı bı karıncanın bır sıneğin bile bız ınsanlar kadar yaşama hakkı war bu dunyanın üzerinde ama ne yazıkkı toplumumuzda bunu unutanlarda war bılınçsiz insan cok allahım bnı ınşallah bu resımdekı gıbı bır göruntuyle asla karsılastırmasın yemın ederım kı delırırım piskolejı felan kalmaz bnde o sel olayında kurtarılan kopek wardıya onu olecek zannettım ıcım gıttı oldum oldum drıldım allahım bu masumları her kötulukten şerden korusun inşallah onlar gerçekten günahsız
bn buldum imzaladım
evet Arkadaşlar
Şimdi Sizden tek istediğim İnternet sitelerinden araştırmak takip etmek yeterli hanımlar
Bi imza sitesi oluşturuldu 5000 kişiye ulaşılır ise hayvan hakları ve cezaları değişecek
Lütfen ilgilenin ama bendede yok link falan bulabilirsem yollarımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?