Otoyolda yavrusu ezilen köpeğin ibretlik görüntüleri

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Otomobil çarpması sonucu ölen yavru köpeğin annesi, karayoluna girip adeta ölüme meydan okuyarak yavrusunun yanına gitti. Uzun süre yavrusunu yanı başından ayrılamayan köpek, yavrusunun ölüsünü yol ortasında bırakmak istemedi ve dişleriyle ensesinde yakalayarak yavrusunu yolun kenarına doğru götürdü.Bu görüntü yol kenarındakileri de duygulandırdı. Bir süre sonra gelen ekipler ölü yavru köpek ve annesini aldılar. Yetkililer, anne köpeğin köpek barınağına götürüldüğünü ve psikolojik bir travma yaşadığını belirttiler.İşte köpek de olsa anne yüreğinin en büyük kanıtı olan görüntüler

Benim Canım Dostlarım
Yeri Gelir Siz Bize bile Ders verirsiniz :gitme:

:gitme: off ya ne duygulu bir görüntü onlarında duyguları olduğunu bazen unutuyoruzzzmafoldumben

Evet Kesinlikle
Onlar Ömrüme Ömür Katan Can Dostlarım benim
Kim ne derse desin bi kardeşten,bi anneden bile bazen yakınlar birbirlerine
Böylesi yok olabilecek mi de bilmiyorım ama Hakları var Savunucam :enbuyukkk:

Tüylerim diken diken oldu
ölen köpeğim geldi aklıma :sinifsinif:
çok acı ve ders alınabilecek bir tablo
paylaşım için tşkler canım

Tüylerim diken diken oldu
ölen köpeğim geldi aklıma :sinifsinif:
çok acı ve ders alınabilecek bir tablo
paylaşım için tşkler canım

Allah Tüm Canlılara hayırlı ölüm nasip etsin
Sahipli yada sahipsiz vahşilerin eline düşmesin
Dostuna da Üzüldüm canım mafoldumben
benneyaptımki:gitme:

işte evladını doğurup sokağa bırakan camasır makinasına atan sessizce ailesine bile caktırmadan hamile kalıp yavrusunu hava boşluğuna atan çöp bidonlarına bırakan işkence yapanlara tecavüz edenlere vs vs ibretlik.hayvanlarda bile böyle bi duygu varken o insanlara insan diyemiyorum.hayvan deyip gecmemek gerek işte nasıl bi kalp tasıdıklarına bakmamız lazım.Allahım o kadar güzel bir iç güdü vermiş ki.ay şiştim valla.ama çok üzüldüm.

Canım benim dünyanın en masum yaratıkları bunlar .Sokaklarda başıboş bırakılırsa olacağı bu maalesef .Avrupa da bir tane sokak kedisi ve köpeği göremezsiniz.Çünkü hepsi barınaklarda .Bizim ülkemizde ise otoyollarda kedi köpek ölülerine rastlamak çok kolay ve olağan bir şey .Peki suçlu kim elbette öncelikle bu masum canlılara bir barınak sağlamayan yetkililerde .Sonrada bir kedi ve köpeğe çarptığında yüreği sızlamayan , kendisine bu konuda hiçbir ceza verilmeyeceğini bilen insanlarımızda.

ablama,opuyorumnanaktankatiliyorumalkisalkisalkis,buralarda bitane basi bos kopek yada kedi goremezsiniz,,
onlarda bi can,yazik ,,RABBIM kimseleri yavrusundan ayirmasin:Saruboceq:

Kurban olim nasılda üzgün hangisine üzülecegımı şaşırdım daha gençllığini yaşamadan hayattan gıden o bebeğe mi yoksa yürği yanan anneyemı gercekten çok uzuldum bnce haywan oldurenede ceza werılmelı yok haywan ezdim diye bişey olmaz olmamalı onlarında bır ınsan kadar yaşama hakları war inanın toplumumuzda sınırlı sayıda haywan sewer war dılerım kı allah bırgun herkesın kalbıne bu sıcak ıcten sewgıyı wersın ınsanlarda anlasın bızler nasıl degerlıysek hywanlarda aynı bı karıncanın bır sıneğin bile bız ınsanlar kadar yaşama hakkı war bu dunyanın üzerinde ama ne yazıkkı toplumumuzda bunu unutanlarda war bılınçsiz insan cok allahım bnı ınşallah bu resımdekı gıbı bır göruntuyle asla karsılastırmasın yemın ederım kı delırırım piskolejı felan kalmaz bnde o sel olayında kurtarılan kopek wardıya onu olecek zannettım ıcım gıttı oldum oldum drıldım allahım bu masumları her kötulukten şerden korusun inşallah onlar gerçekten günahsız

evet Arkadaşlar
Şimdi Sizden tek istediğim İnternet sitelerinden araştırmak takip etmek yeterli hanımlar
Bi imza sitesi oluşturuldu 5000 kişiye ulaşılır ise hayvan hakları ve cezaları değişecek
Lütfen ilgilenin ama bendede yok link falan bulabilirsem yollarımyerimseniben

bunu görünce aklıma 3-4 ay evvel müge anlıda işlenen bi olay geldi . başka bir adamla sevişirken onları gören oğlunu öldürüp atan dilber!

bn buldum imzaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…