Otoyolda yavrusu ezilen köpeğin ibretlik görüntüleri

çok üzülüyorum ... zor durumdaki hayvanlara herkesin duyarlı olması lazım bence...insan etrafında acı çeken canlılar olmayınca daha mutlu oluyor , huzurlu oluyor..

içim gitti ya..bizim evin ordada açlıktan karnı içine girmiş bir anne kediye bişey vermiştim..yemeyip yavrusuna taşımılştı.. o geldiaklıma

işte bazı anneler varki çocuklarını çöp konteynırına atıyor o yüzden tek duam anneliği hissedene ver bu en güzel hediyeyşi

acaba havanlarr bazı ıNSAN dediğimiz varlıklara ((Allah'ın gücüne gitmesin ama))göre duyguları daha mı üstün diye düşünürdüm.cevabımı aldım

Son düzenleme:
acaba havanlarr bazı İNSAN dediğimiz varlıklara ((Allah'ın gücüne gitmesin ama))göre duyguları daha mı üstün diye düşünürdüm.cevabımı aldım
evet bencede hayvanlar heryönden insanlardan daha üstüm belkı konuşamıyorlar belkı bızım yptğimiz herseyı yapamıyorlar ama kalplerı bazı ınsanlar gıbı hasetlıkle degıl sevgıyle carpıyo bız doydugumuz zaman elımızdekı ekmegın degerını bılmıyoruz copeatıyoruz ama onlar ekmegın yemegın degerını bızden daha ıyı bılıyo bız gecelerı mışıl mışıl karınımız tok evlerımızde uyurken onlar ortaya cıkıyo yemek arıyorlar karınlarını doyurma cabasına gırıyorlar bazı ınsanlar çocuklarını katlederken döverken söverken onlar canı uğruna cocukları ıcın savasıyorlar bız insanlar bırbırımızın gözune ığnelıyıcı bakarken onlar sadece merhametle sevgıyle bakıyorlar şimdi bunlara bu ınsanlar nasıl kıyıyo ben bunu anlamıyorum nasıl kıyılır bunlara ya nasıl dokunulur ya allah onlara zarar vermeye çalısan herkesin cezasını bırgun değil hergün versinvereliniortak

annesinide ziyaretine götürseydik eminim hala aynıyız durup bakmıştır millet ben olsam yapardım geçen kedi gömdümm tren çarptı içim rahat

ayy inanmıyorum yaa çok duygulandım :gitme: anne işte ne de olsa.bu hayvanlar bazı insanlardan çok çok daha duygu barındırıyolar içlerinde.canım benim yaa :çok üzgünüm:

duygusalligim zaten üzerimde
göz yalarima yine hakim olamadim
hayvan deyip gecmemek lazim
icgüdüleri cok kuvvetli
heleki disilerin

annesinide ziyaretine götürseydik eminim hala aynıyız durup bakmıştır millet ben olsam yapardım geçen kedi gömdümm tren çarptı içim rahat
Tabi canım aaaa bakmasa olurmu hiç bide inceler neresine ne olmş diye :gitme:
Bende geçenlerde bi kediyi beşiktaşta öyle buldum alt çenesi zarar görmüştü hemen veterinerliği aradım ve gelip aldılar o anda ona benim yapabilecğeim hiç bişey yoktu çünküakannehir

ayy inanmıyorum yaa çok duygulandım :gitme: anne işte ne de olsa.bu hayvanlar bazı insanlardan çok çok daha duygu barındırıyolar içlerinde.canım benim yaa :çok üzgünüm:

annelik canım hayvandada insandada aynı bununla ilgili de bi konum vardı hatta fotoğraflar falan eklemiştim Kimse evladından ayrılmasın ne olursa olsun

duygusalligim zaten üzerimde
göz yalarima yine hakim olamadim
hayvan deyip gecmemek lazim
icgüdüleri cok kuvvetli
heleki disilerin

ağlama canımm :teselli::teselli::teselli:
allah bize güç versin biz onlara yardım eder korur kollarızyerimseniben

o kadar rezil bir toplumda yaşıyoruzki ne demek istedimi vicdanlı bayanlar anlıcaktır bilerek o kadar hayvan öldürülüyorki Allah 10000 beter etsin ben hergun bunu diliyorum o canilere onlardan beter ölsün kim ne yaptıysa ben ölüleri bile yoldan topluyorum gömüyorum mükafat almak için yapmıyorum sevdiğim için yapıyorum çocuğum gibiler alır şapur şupur öperim hiçde iğrenmem bu yuzden ne kedi nede köpekler beni ısırmaz seveni anlarlar hayvanlar çekmecede tren ezmiş 1 kediyi önce trenn yoluna inip kenara aldım sonra o yoldan trenim geldi bindim 2 durak sonra diğer trenle geri dönüp ölüsünü aldım ta evime getirip bir bahçe bulup gömdüm vijdanım çok rahat ama hala aklıma geldikçe ağlıyorum tek rahatlatan doğru yaptığımı bilmek bu beni teselli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…