Çocuk Hastalıkları otri bebe nazal aspiratör kullananlar var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asiamazon

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
3
1
286
merhabalar bebeğim 9 aylık ve balgamlı öksürükle beraber aşırı burun tıkanıklığı var.doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz bunun yanında otri bebe aspiratör kullanmak istiyorum.kullananlar faydasını gördü mü acaba ?

ben ogluma 2 ayliktan ber ( oglum su an 6,5 aylik)i kullaniyorum cok da memnunum.Serum fizyolojik gifreri SIKIYORUM ve otriyle temizliyorum cok kullanisli oglumun burnu hic tikanmiyor.

bende kullanıyorum doktorumuz tavsiye etmişti, faydalı bir ürün tavsiye ediyorum arkadaşım...

bir ben faydalı bulamadım sanırım. Çünkü oğlum sabit durmadığı için burnuna bile yaklaştıramadım. Yani imkanı yok ben onu burnuna koyucam oda sakin duracak sonra ufak hortumuyla çekicem mümkün olmadı malesef. Bana klasik el pompalarını kullanmak daha pratik geldi. Tabi bu bebekle alakalı sanırım.

Burun akıntılarını atılmadığında otitis media ve sinuzite yol açabilir.
Bende otri bebe'yi tavsiye ediyorum ama aşırı bir şekilde kullanmayınız.
Çekim sırasında burunu mukosuna tahriş olur, buda bebeğe çok aci verir.

buyuyup herketlendıkce kullanmak gercekten zorlasıyo ama normal aspıratoru kullanmakta aynı sekılde zorlasıyor.. otrı bebeyı mutlaka alın burnunu gercekten cok guzel temızlıyebılıyorsunuz...

merhabalar bebeğim 9 aylık ve balgamlı öksürükle beraber aşırı burun tıkanıklığı var.doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz bunun yanında otri bebe aspiratör kullanmak istiyorum.kullananlar faydasını gördü mü acaba ?
Ben kullandim.kızım 4 yasında hala hasta oldugunda kullanırim.bebekken hergün temizlerdim burnunu.tavsıye ederdim.

Ben dogdugundan bu yana kullaniyorum. Oglumun cok hosuna gidiyor. Rahar rahat nefes alinca daha da keyifleniyor. Hergun kullaniyorum ve cok memnunum.

Back
X