- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
Arkadaşlar bebisime otribebe amma burnuna girmio aspirator .. Zorlamakta istemiyorum cani yanmasin DİE ama çok rahatsız tikali burnu ne yapim bilmiyorum.. 2. Sorumda yanaklari ve burnu kizardi ateş gibi yüzü ama ateşi yok.. Bu durum bir kere oldu.. Bilgisi olanlardan yardim lutfen
Bilmiorumki bakalim bugünde gecmezse saolunOkyanus suyu alıp burnuna sıkın bi süre sonra açılır burnu. Eğer burnundan geçmiyorsa zorlamayın. Gerçi içeri geçmesine gerek yok zaten burun deliğine degse siz de nefesle çekerseniz gelir zaten ne varsa. Sanırım grip olmuş Bebeğiniz geçmiş olsun. Doktora göstermekte fayda var en azından saglikocagina falan götürün derim ben.
Siringa yokBebeğinizi emziriyorsanız sütünüzü biraz sağın burnunun içine şırınga varsa biraz damlatın..
Burun tıkanıklığına iyi gelir..
Siringa yoknormal yapmaya caliscam
SERUM FİZYOLOJİK SİKSAM NASİL OLUR. BİR KERE SIKTIM ODA HORT DİE BURNUNU CEKTİ GOZLERİ SULANDİ ZARAR VERMEZ DİMİ ARKADASLAR.. BİSEY CEKİNCE BEYNE FALAN GİTMEZ DİMİ.. ACİL YARDİM
TSK ederim saolunserum fizyolojik damlatın bir iki damla yumuşasın içerisi sonra da aspiratörle yavaşça çekin. geçmiş olsun.
kullandığın serum fizyolojik çok basınçlıysa zarar verebilir. Hatta gözlerinin sulanması da ondan olabilir bence.SERUM FİZYOLOJİK SİKSAM NASİL OLUR. BİR KERE SIKTIM ODA HORT DİE BURNUNU CEKTİ GOZLERİ SULANDİ ZARAR VERMEZ DİMİ ARKADASLAR.. BİSEY CEKİNCE BEYNE FALAN GİTMEZ DİMİ.. ACİL YARDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?