OTRİBEBE VE VE ????

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar bebisime otribebe amma burnuna girmio aspirator .. Zorlamakta istemiyorum cani yanmasin DİE ama çok rahatsız tikali burnu ne yapim bilmiyorum.. 2. Sorumda yanaklari ve burnu kizardi ateş gibi yüzü ama ateşi yok.. Bu durum bir kere oldu.. Bilgisi olanlardan yardim lutfen

Okyanus suyu alıp burnuna sıkın bi süre sonra açılır burnu. Eğer burnundan geçmiyorsa zorlamayın. Gerçi içeri geçmesine gerek yok zaten burun deliğine degse siz de nefesle çekerseniz gelir zaten ne varsa. Sanırım grip olmuş Bebeğiniz geçmiş olsun. Doktora göstermekte fayda var en azından saglikocagina falan götürün derim ben.

Bebeğinizi emziriyorsanız sütünüzü biraz sağın burnunun içine şırınga varsa biraz damlatın..
Burun tıkanıklığına iyi gelir..

Bilmiorumki bakalim bugünde gecmezse saolun

Burun spreyini sıkıp biraz yumuşamasını sağlayın sonra çekin ottibebeyle. Burnuna girmesine gerek yok zaten minicik burunların içine girmiyor :)

SERUM FİZYOLOJİK SİKSAM NASİL OLUR. BİR KERE SIKTIM ODA HORT DİE BURNUNU CEKTİ GOZLERİ SULANDİ ZARAR VERMEZ DİMİ ARKADASLAR.. BİSEY CEKİNCE BEYNE FALAN GİTMEZ DİMİ.. ACİL YARDİM

Kesinlikle anne sütü falan Sıkma akciğerine Kaçar. Serum fizyolojik sık biraz beklet sonrada itti bebekle Çek Bebeğin burnuna girmesi gerekmiyor ucunda durması yeterli. Ben öyle kullanıyorum. Görümcem çocuk Dr o öyle anlattı

SERUM FİZYOLOJİK SİKSAM NASİL OLUR. BİR KERE SIKTIM ODA HORT DİE BURNUNU CEKTİ GOZLERİ SULANDİ ZARAR VERMEZ DİMİ ARKADASLAR.. BİSEY CEKİNCE BEYNE FALAN GİTMEZ DİMİ.. ACİL YARDİM

zaten once serum fızyolojık sıkacaksın...sıkmadan cekmeye calışma sakın...sıkacaksın kı burnu yumuşasın bır dakıka sonra cekersın çok gırmesıne gerek yok...zarar vermez tuzlu su sonucta

kendi sutunuzu sagip bi sekilde damlatin burnuna ben oyle yapiyodum bi kotulugunu gormedim.kasikla filan akitin.

serum fizyolojik damlatın bir iki damla yumuşasın içerisi sonra da aspiratörle yavaşça çekin. geçmiş olsun.

kullandığın serum fizyolojik çok basınçlıysa zarar verebilir. Hatta gözlerinin sulanması da ondan olabilir bence.
Okyanus sularını ben hiç ama hiç ama hiç beğenmiyorum zerre kadar da açtığını görmedim şimdiye kadar artı inanılmaz basınçlı fışkırıyor.

Günlük kullanımlık bebek flakon damlalardan alın,serum fizyolojik onlar da.Ama uçları incecik hiç zorluk çekmezsiniz damlatırken.Otri bebe,gifrer ve daha pek çok marka var.Sakın tümünü sıkmayın,kulak enfeksiyonu yapabilir.Aynı şekilde ,küçük bebekte sprey kullanmayın bu sebeple.Damlattıktan sonra parmaklarınızla burnun iki kanadına sıkarak hafifçe masaj yapın ki kurumuş sümük varsa serbest kalsın.
Hiç olmadı,bir parça pamuğa serum fizyolojik sıkın,yavaşça pamuğu elinizle sıkarak burna damlatın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…