Otrivelle ve letu sonrası hamile kalanlar

asgiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
2
0
1
24
Merhabalar 20 sini 21 e bağlayan gece 12 de otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum daha öncesinde letu kullandım 19 mm yumurtam olmuştu. 5 gün üst üste doktor ilişki verdi. Ve merak ediyorum acaba gebelik olmuşmudur . Ayrıca daha önce gebelik yaşadım bir tane çocuğum var . Böyle olanlar yazabilir mi ? Belirtileriniz nelerdir

Çatlama iğnesi kullandığınız için herhangi bir belirtiyi dikkate almayın . İğnenin 14.günü test yapın. İnşallah olmuştur

Merhabalar adet bitimi .letuyu ne zaman kullandınız, letu ve ovitrelle iğnesi arasi kac gündü

Merhabalar adet bitimi .letuyu ne zaman kullandınız, letu ve ovitrelle iğnesi arasi kac gündü
Benimki adetin 3.günü letuya başladım. 5 gün boyunca Günde 2 doz. Adetin 11.günü ise yumurta büyüklüğü için kontrole gittim. 22 mm de ovitrelle oldum.

Benim adetim hafta sonuna denk gelmişti adetin 5 günü başladım 5 gün 2 adet içtim, 2 gün ara verdikten sonra dr yumurtan büyümüş dedi ama kac mm olduğunu sormadim. Adetin13 günü ovitrelle oldum ..

Dr vajinal muayenede kontrol etmişse sorun yok. Zaten onlar daha iyi bilir. Benimki ilkinde 11.gün iğne oldum. İkincide ise 12.gün oldum.
Yani Dr ne dese o. Onu yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…