7. gün
dönüm noktası bugün kızlar. 1 haftayı atlattınız mı bilin ki kurtuldunuz. 1 hafta geçmişti burnum artık tıkanmıyor diyebileceğim akdar açık kalıyordu ve yastık yüksekliğimi yavaş yavaş düşürmüştüm (normalde çok alçak yastıkta yatarım). kesinlikle yürüyüşü bırakmadım.
diğer günleri kısaca özetlemem gerekirse,
artık otrivineyi hiç aramıyorum. kullandığım günlere gerçekten üzülüyorum ve hiç de zor birşey değil bırakmak. kendinize sadece 4-5 gün verin. 4 gün zor geçiyor evet ama ondan sonrası kolay. zaten 1 hafta sonra artık tıkanmıyor burnunuz.
kararlı olun vazgeçmeyin. otrivine kullandığınız gibi nefes alamayacaksınız ama ciğerleriniz ve sizin için yeterli nefesi alıyorsunuz. yatmadan mutlaka odanızı havalandırın. çok sıcakda yatmayın. eğer kaloriferler yanıyorsa üstüne ıslak havlu serin sürekli ve odanız çok sıcak olmasın. serinde oturup serinde yatın.
tedavinizi mutlaka olun. ben 1 ay sonra kontrole gittiğimde etlerimin düzeldiğini artık ameliyat oalbileceğimi söylediler. devlet hastanesinden olacağımdan ameliyat sırası ne yazık ki geç geliyor halen sıramı beklemekteyim. ameliyat sonrası durumumu da yazıcam sizlere.
bu arada nazosteri kullanmaya devam ediyorum. ve sanırım sürekli de kullanacakmışım alerjim olduğundan