Ben boylelerine dunku b.k diyorum. Millet 2 bin tl ile helalinden kac cocuk buyutup okutuyor ayip be. Sen nesin, kimsin ki o parayi begenmiyorsun. Onemli olan huzur, bogazindan gecen iki lokmanin zehir olmamasi, gerisi bos. E tabii kuzen sığ biri oldugu icin...
Benim de bir kuzenim bi kac kuzeni muhendislerle doktorlarla evlendiginden evlenmek icin goruculere tek kriteri "muhendis veya doktor olmasi" oldu. Yalniz şu var, muhendislerle evlenen kuzenleri zaten muhendis ve doktorla evlenen kuzeni hemsire. Hepsi de is ortamlarinda birileriyle tanisip severek evlendiler. Kendisi orta terk... Universiteden asagi goruculeri asagilayip yollardi. Neyse bir muhendis buldu evlendi. Yalniz herif bildiginiz recep ivedik. Fazlasi var eksigi yok. Adamlara misafirlige gittik hiyarli baba icligiyle karsiladi bizi

Ayrica calismayi da sevmiyor. Isini duzgun yapamadigi ve surekli isyerlerine gir cik yaptigi icin maasi da dusuk kaldi. Ama sonucta "meendiz"... Kuzeniniz de evet zengin birini bulur ama diger ayrintilar nasil olur Allah bilir...
Guzelligi yoksa 70 yasinda da olur
Cınım ırısı ıylı ılmıyır...