- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi sonkafautucu
Kendilerini çok belli ediyorlar çünkü görseniz siz de şak diye anlardınız :)zengin avcısı bi kız olduğunu nasıl anladınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendilerini çok belli ediyorlar çünkü görseniz siz de şak diye anlardınız :)zengin avcısı bi kız olduğunu nasıl anladınız :)
Ben de ederdim ama yaptıkları ve söyledikleri doğru mu.. İyi niyeti suistimal etmek denir kuzenin yaptığına. E beni böyle aşağılayan birine de ben yardım edemem.+1
Gecekondudan utanmak olabilir , yadırgamam. Ben olsam ben de yardım ederdim.
ay merak ettim kız nasıl oluyolar anlatsana :) biz de tedbir alalım :)Kendilerini çok belli ediyorlar çünkü görseniz siz de şak diye anlardınız :)
Konuyu sürekli maddiyata getirmek, düz bir altın kolye taksanız gözünü pörtletircesine bön bön bakmak, her şeyin masrafını karşı tarafa yıkmaya çalışmak.ay merak ettim kız nasıl oluyolar anlatsana :) biz de tedbir alalım :)
ne kadar ayıp ya insan söylemeye utanır.. ev zaten zamanla olur yani bu devirde hangi erkeğin evlenmeden önce evi var, genelde herkes evlendikten sonra alıyor.. ki benim ailemin durumu iyi olmasına rağmen ben asla evleneceğim insanın illa evi olsun diye tutturmadım.. buna rağmen hala bekarımKonuyu sürekli maddiyata getirmek, düz bir altın kolye taksanız gözünü pörtletircesine bön bön bakmak, her şeyin masrafını karşı tarafa yıkmaya çalışmak.
Ailesi bize ilk tanıştığımız gün 'bi evleri olsun kızımız rahat etsin isteriz' tarzı bir şey dedi biz oldu tamam deyip kalktık. Taşın altına biz de elimizi sokalım yok yani her şeyi karşı taraf ödesin biz kendimizi alıp gelelim.
Babamlar alırdı eğer gelin ve ailesi böyle olmasa, hiç olmazsa yardım ederdi mutlaka.ne kadar ayıp ya insan söylemeye utanır.. ev zaten zamanla olur yani bu devirde hangi erkeğin evlenmeden önce evi var, genelde herkes evlendikten sonra alıyor.. ki benim ailemin durumu iyi olmasına rağmen ben asla evleneceğim insanın illa evi olsun diye tutturmadım.. buna rağmen hala bekarım![]()
![]()
sonra naptı peki o kız? zengin bi koca bulup evlenebildi mi?Babamlar alırdı eğer gelin ve ailesi böyle olmasa, hiç olmazsa yardım ederdi mutlaka.
Yok daha kardeşimle ayrılmadılar tam.sonra naptı peki o kız? zengin bi koca bulup evlenebildi mi?
Baba yok, gecekonduda yaşıyor ve keyfinden mi okumamıştır sizce?
Hepimiz iyi kötü günler gördük, 'Zengin koca' diye gelene gidene maaşını sormadık ya ayıp. Kendi üni mezunu olsa tamam derim dengini istiyor da bu zihniyetle istediği eş kendini ister mi, isterse de defosu yaması nerede yani?
Baba yok, gecekonduda yaşıyor, ve oturduğu yerden utanıyor? Daha karaktersiz olunamazdı. Belkide ben bu kısma takılmışımdır?
Pardon alttaki mesaj size ait değil o zaman..çünkü resmen keyfinden okumamış gibi yazılmış,anlamsız bir mesaj..evinden utanmasının karaktersizliğinden bahsedilen satırı da göremedim
Zengin olmak istiyoduysa okuyup iyi bi meslek sahibi olup iyi kazanan bi kız olsaydı pardonda yani. Zengin erkek diye gözünü karartan bayanda zekasız bayandır. Kendisi çalışıp çabalayıp biçok şey elde edebilicekken avcılığa çıkmak resmen ucuzluk.
Benimde var bulunduğu konumdan rahatsız olan bi arkadaşım, insanlara bulunduğumu konumu daha farklı yansıtır filan bu da yanlış ama en azından benim tanıdığım kız zengin koca kapaklamak yerine istediği gibi bir hayat yaşamak için deli gibi okuluna eğitimine odaklandı şimdi çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölümü ingilizce okuyor ve ana dili gibi ingilizce konuşuyor. Mezun olduğunda da çok iyi yerlerden başlayacağı aşikar. Yokluktan rahatsız olan insan bunu yapar. Sizin kuzen baştan ayağa cahilin önde gideni ona hiç bişey anlatamazsınız o yüzden boşverin gitsin.
Of arkadaşım gerçekten her lafa muhalefet insanlara hiç tahammülüm yok ya. Hiç kimse için benimle aynı fikirde olması gerektiğini düşünmedim, bunun içinde anlamsızca kendimi paralamadım. Benim ne düşündüğüm sizi hiç ilgilendirmez, muhattabınızda ben değilim Allah aşkına kafa yapmayın ya. Sürekli birilerinin fikirlerine karşı alıntı hali burada hobi edinilmiş galiba. Bir kere bile karşıt görüşümü savunmak için birilerinden alıntı yaptığımı bilmem. Yani sizde şu saçma sapan dikte olaylarınızdan bi vazgeçin. Ben söylediklerimin arkasındayım, bana göre konu sahibi çok bi halt olmak istiyoduysa zengin koca yerine okumayı seçseymiş. Tıpkı benim arkadaşım gibi. Aksini düşünüyorsan derdini konu sahibine anlat, beni hiç ilgilendirmiyor. Hayret bişey ya şiştim vallahi.
istemeye gelenleri evinize kabul ederseniz onun hayatinin baslangcndaki ilk yalan tohumlarini ekmis olcaksnz . aslnda yaptgnz iyilik deil bir yalanla baslcak hcbrsey hayrli deildir. kuzenini seviyorsan onu sitemeye gelecek adamin onun her halini gormesine izin verki gercekten mutlu edecekmi kuzenini yoksaa kacacak birimi ....tabi bu kuzeninin hosuna gtmcek ama sen dogrsunu yapmis olcaksn..Merhaba arkadaşlar kuzenimim bazi sorunları varda bu sorunlar banada sorun olmaya başladı artık bende sizlere danışmak istedim..
Kuzenimle evlerimiz çok yakın onlar gecekonduda biz normal apartman dairesinde oturuyoruz.
Evlenmek için goruculer gelmek istiyo ama adamları hep bizim evimize çağırıyo evimizde tadilat var badana oluyo bilmem ne diyede sürekli yalan söyluyo onun yüzünden bizde yalan söylemek zorunda kalıyoruz.
Gecekondu oturmak utanılacak bişey değil ki bu onun elinde olan biseyde değil defalarca söyledik ama anlamiyo babası vefat etti onu bile herkesten gizliyo isyerindeki arkadaşlarından sakliyo annesinden utaniyo falan daha bunun gibi pek çok şey var. Simdide zengin biriyle evlenmeye takmış kafayı gözünü çok büyük hırs büyümüş. Bugün teyzemle onu uyarmak istedik ama bize bi sürü laf söyledi tartıştık falan bana söylediği aynen şöyle; kusura bakmada ben senin gibi 2 milyar maaş alan biriyle evlenemem evde mi kaldım..Ben onun iyiligini isterken onun bana böyle konuşması çok zoruma gitti. Sizce bundan sonra yine istemeye geldiklerinde evimize kabul edelim adamları?
Sizinle aynı düşünmüyor die kuzen kazığı atmanıza gerek yok..Bırakın gelsin nolcak..
O da onun hayata bakış açısı..