Aynen hatta video da çekin. Böyle bir zamanda gelmeleri hiç doğru değilEvin her yerini ayrintili fotoğraf çekin ev sahibine yollayın , ev bulunur bence sakin olun ..
Bizim ev de satıldı. Ev bulunuyor bu kadar sıkıntı yapmayın.arkadaslar ben 2 yıldır aynı evde kiradayım sözleşme yenileniyormus sanırım .Ev sahibide evi satacagim diye aradi bugün elim ayağıma dolandı ne yapacagim bilemiyorum.Corona zamanı asla kimseyi eve almak istemiyorum 2 hafta once alt daireyi goremedikleri icin benim dairemi gormeye geldiler ki ozaman benim daireyi satacağını soylememisti iki dairede benim ev sahibine ait.Adamlar 6 kisi ev bakmaya gelmis maskesiz bende corona zamani kimseyi eve almam deyip kapiyi kapattim.Ama şimdi satilacak olan ev benim oturduğum ev ve benim yasal haklarım neler bilen var mı ? sanırım geldiklerinde evi göstermek zorunday mısım bu dönemde nasıl gostereyim allah aşkına sabahtan beri ağlıyorum bir yandanda ev bakıyorum asla bulamıyorum
Aynısını ben yasadm evime girmeyen emlakçıda kalmadı evi alacak kişide kalmadı ev sahbyle birbirimize girdik evme sokmak istemiyorum koronada kmseyi dedim tüm çirkefliğini yaptı sağdan soldan borç aldm kredi çektim kaçtm o evdenbir an önce kurtarn kendinizi zTen hemen satamaz evi boş kaldıgyla kalırarkadaslar ben 2 yıldır aynı evde kiradayım sözleşme yenileniyormus sanırım .Ev sahibide evi satacagim diye aradi bugün elim ayağıma dolandı ne yapacagim bilemiyorum.Corona zamanı asla kimseyi eve almak istemiyorum 2 hafta once alt daireyi goremedikleri icin benim dairemi gormeye geldiler ki ozaman benim daireyi satacağını soylememisti iki dairede benim ev sahibine ait.Adamlar 6 kisi ev bakmaya gelmis maskesiz bende corona zamani kimseyi eve almam deyip kapiyi kapattim.Ama şimdi satilacak olan ev benim oturduğum ev ve benim yasal haklarım neler bilen var mı ? sanırım geldiklerinde evi göstermek zorunday mısım bu dönemde nasıl gostereyim allah aşkına sabahtan beri ağlıyorum bir yandanda ev bakıyorum asla bulamıyorum
Ne kadar fotoğraf video da çekse malesef alıcı illa görmek istiyorEvin her yerini ayrintili fotoğraf çekin ev sahibine yollayın , ev bulunur bence sakin olun ..
şubat ayında bitiyor.Sanırım sarın alan kişi sizin oturmanızı istemiyorsa bile 2 ay oturma hakkınız var çünkü size haber vermemiş. Sözleşmeniz hangi ayda bitiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?