• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturduğum ev satılacak mış

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
734
1.480
113
arkadaslar ben 2 yıldır aynı evde kiradayım sözleşme yenileniyormus sanırım .Ev sahibide evi satacagim diye aradi bugün elim ayağıma dolandı ne yapacagim bilemiyorum.Corona zamanı asla kimseyi eve almak istemiyorum 2 hafta once alt daireyi goremedikleri icin benim dairemi gormeye geldiler ki ozaman benim daireyi satacağını soylememisti iki dairede benim ev sahibine ait.Adamlar 6 kisi ev bakmaya gelmis maskesiz bende corona zamani kimseyi eve almam deyip kapiyi kapattim.Ama şimdi satilacak olan ev benim oturduğum ev ve benim yasal haklarım neler bilen var mı ? sanırım geldiklerinde evi göstermek zorunday mısım bu dönemde nasıl gostereyim allah aşkına sabahtan beri ağlıyorum bir yandanda ev bakıyorum asla bulamıyorum

arkadaslar ben 2 yıldır aynı evde kiradayım sözleşme yenileniyormus sanırım .Ev sahibide evi satacagim diye aradi bugün elim ayağıma dolandı ne yapacagim bilemiyorum.Corona zamanı asla kimseyi eve almak istemiyorum 2 hafta once alt daireyi goremedikleri icin benim dairemi gormeye geldiler ki ozaman benim daireyi satacağını soylememisti iki dairede benim ev sahibine ait.Adamlar 6 kisi ev bakmaya gelmis maskesiz bende corona zamani kimseyi eve almam deyip kapiyi kapattim.Ama şimdi satilacak olan ev benim oturduğum ev ve benim yasal haklarım neler bilen var mı ? sanırım geldiklerinde evi göstermek zorunday mısım bu dönemde nasıl gostereyim allah aşkına sabahtan beri ağlıyorum bir yandanda ev bakıyorum asla bulamıyorum
Bizim ev de satıldı. Ev bulunuyor bu kadar sıkıntı yapmayın.

Aynısını ben yasadm evime girmeyen emlakçıda kalmadı evi alacak kişide kalmadı ev sahbyle birbirimize girdik evme sokmak istemiyorum koronada kmseyi dedim tüm çirkefliğini yaptı sağdan soldan borç aldm kredi çektim kaçtm o evdenbir an önce kurtarn kendinizi zTen hemen satamaz evi boş kaldıgyla kalır

Biz de ev aldık içinde kiracı var. Kontrata madde eklemişler evin satışa çıkma durumunda hafta 1 kere belirlenen saatte evi göstermek zorundadır diye. Sizde haftada 1 gün belirleyin o gün gösterin. Ayrıca biz evi gezerken emlakçı bize galoş verdi maskemiz zaten vardı. Ev sahibiyle anlaşmanız lazım. Şu anda bende kiradayım hala ev sahibim satışa çıkarsa evi bende haftada 1 göstermelerine izin veririm.

Haftada bir gün belirleyin o gün eve bakmak isteyenler gezsinler. Galoş ve maske alın kapıda verin hatta. Yani sizi anlıyorum ama insanlarda ev alacak öyle video fotoğrafla falan kimse ev almaz haklı olarak. Yapacak bi şey yok maalesef. Kontratınız da bittiği için evden çıkmama opsiyonunuzda yok sanırım. Bi kaç emlakçıyla görüşün sizde. En kısa sürede bulursunuz inşallah.

Gosterme zorunlulugunuz yok,hem corona hem ozeliniz ,kontratiniz ne zaman bitiyorsa o zaman cikarsiniz ,ev bulup

Evin detayları fotoğraflarını çekip ev sahibine iletin , yada yukarda arkadaşın dediği gibi haftada bir gün belirleyip maskesiz galoşsuz almıyorum deyin .
Bizde bu sıralar ev arıyoruz ne kadar boş eve denk geldiysek mecbur içinde oturan insanlara da denk geliyoruz öğlen arayıp haber veriyoruz akşamına gidiyoruz ( maske,mesafe ve hijyene dikkat ederek) sağolsun kimse bu zamana kadar reddetmedi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah , canınızı sıkmayın .

Sanırım sarın alan kişi sizin oturmanızı istemiyorsa bile 2 ay oturma hakkınız var çünkü size haber vermemiş. Sözleşmeniz hangi ayda bitiyordu
şubat ayında bitiyor.
Arkadaşlar ben ev sahibi aradi sanıyordum.Yani eşim beni arayip ev satilacak denmisti meger ev sahibi tenezzül bile etmemis aramaya emlakçı aramis bizi. onla muhattap olmuş bizle olamamis beyfendi zaten ne sorun ciksa asla ilgilenmedi bizle o yuzden şuan daha da cok sinirliyim

Öncelikle ev sahibiniz kişilik haklarınıza terbiyesizlik etmiş.tenezzül edip arasaymış sizi emlakçı aradı ne demek.Ben olsam kimseye göstermem 1 2 hafta içindede ev bulur taşınırım.rv sahibide uyanık kiracı içinde satayım istiyor evi.tabi haber verse evi boşaltacaksınız ee 1 2 ay ev boş kalsa satılamasa kira alamayacak adamın aklı zehir.

Siz ev bakın bir önce bulup taşının, sözleşmenin süresinin dolmasına onca zaman varken tam bir terbiyesizlik onun yaptığı.. Evi bulunca da doya doya gezdirin şimdi deyip taşının..

Bizim kira sözleşmemizde kontratın dolmasına son bir ay kala ev gösterilir, onun dışında kiracının izni yoksa göstermez diye bir madde var.
Bu süreçte biz de bu tarz bir durum yaşadık, evin fotoğrafları yeterli oldu.

Kiralık ev hemen bulunuyor hic ağlamayın telaş yapmayin. Temmuzda evimi sattım inanin 1 gün icinde ev kiraladım. Üzmeyin bunun için kendinizi, hemen internetten acın ev arama sitelerini, beğendiklerinizi işaretleyip gidin. Boş evlere bakmaya özen gösterin çünkü evdeki kiracının ne zaman çıkacağı belli olmaz.

Iciniz rahat etmeyecekse 2 tane maske takin oyle gezin evleri ama biran önce bulup o evden çıkmaya bakin

Back
X