Oturdum agliyorum

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.313
11.022
208
Kizlar merhaba
Ne olur bu konuda bilgisi olan bilgilendirsin. Surucu kurslarinda gorev yapan veya karakolda. Ben ehliyeimi 2016 a aldim yani verilis tarihi 2016. Ve bugun ogrendimki kursu aradim dosyam yanabilirmis. Gidip usengeclikten salakliktan bir turlu alamadim. Ve suan ne yapicam bilmiyorum.arkadaslarim tabiki net guvenemiyorum arkadaslarim alabilicegimi soyledi. Kolay kolay dosya yanmaz gerekirse gereken yerlere para verir alirsin diyorlar. Parasinda degilim emeklerime aciyorum. Hani varmi bu durum basina gelen.tesekkur ederim

Maalesef benim bir arkadaşım da almadığı için yanmıştı

2 yıl içinde almadıysanız dosyanızın geçerlilik süresi dolmuştur, alamazsınız ehliyetinizi.

2 yil suresi var diye biliyorum ben sizinki yanmis bile olabilir

Ben de üşengeçlikten epey zaman sonra almıştım hatta 2 yılı geçmişti diye hatırlıyorum sorun çıkmamıştı

Alınış tarihi önemli. Eğer mayıs 2017 ise hala alabilirsiniz ama ocak 2017 ise bitmek üzere. 2016 ise zaten hiç şansınız yok. Kurs ile iletişime geçin. Sertifikanın tam üzerinde yazan tarihi öğrenin. Atıyorum 30 ocak 2017 ise 30 ocak 2019 a kadar alabilirsiniz.

Canim tam 16.03.2016

Dosyanız yanmış, tekrar kursa kaydolup yeniden sınavları geçmeniz gerek.
Google'a "ehliyet sertifikası geçerlilik süresi" yazarsanız cevabı bulacaksınız.

Ama bu da bir ders, bundan sonra bugünün işini 2 sene sonraya bırakmazsını, insanlara güvenmeyi kendi araştırmanızı kendiniz yaparsınız.

Canim tam 16.03.2016
Sürücü Kursu Yönetmeliğine göre ehliyet sertifikalarının geçerlilik süresi 2 yıl olarak belirlenmiştir. Sürücü adaylarının iki yıl içerisinde bu sertifikalarını ehliyet belgesine dönüştürmeleri gerekir. 2 yıllık süre zarfı sonunda kişi hala sertifikasını belgeye dönüştürmemişse, ehliyet sertifikası geçerliliğini kaybeder ve yanar. Bu durumda sürücü adaylarının ehliyet belgesi almak için yeniden bir kursa gitmesi ve sınavları bir kez daha başarı ile tamamlaması gerekir.

Alamazsınız mümkün değil.

2 yil suresi var. Nasil ihmal ettiniz hayret edilesi bir konu,millet sinavi gecince zil takip oynayarak gidiyor

Kizlar ne soyleseniz haklisiniz aglicam sinirden bakmayin eski konularimdan bilirsiniz hayatim karisti hastaliklar sikintilar derken boyle oldu. Allahim insallah yuzume bakar birsey olur af filan cikar

Gecmiş olsun
Amann almayın gitsin üc yıldır almamıssınız zaten üstüne bide fazlasıyla zorlaştırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…