Oturdum ağlıyorum :’(

Kendime çok acıyorum bazen hele ki şu an çok yalnızım kendinden başla kimsesi olmayan yapayalnız biri:KK43: bi kaç gündür konsere gitmek için bana eşlik edebilecek bir kişiyi bile bulamadım. Heryere tek gidiyorum buraya gitmeyeyim dedim haftasınu sevdiğim yazarın söyleyişi var kuzenime sen de gel dedim ( kuzen grubuna da yalvarıyorum kaç gündür benle konsere gelin diye ) hiç biri cevap vermedi en son biri arkadaşıma davetliyim yazmış .
taöam yalnızlığı seviyorum şikayetçi de değilim ama bu kadarı çok fazla. Can dostu arkadaşı , sırdaşı olanlara o kadar imreniyorum ki bulunmaz bir nimet benim için. Hep sorguluyorum kendimi ben arkadaş olunası bi insan değil miyim buna layık değil miyim diye? Herkes kadar benim de kusurlarım vardır ama Arkadaşı olan herkes kusursuz mu? Bir derdimi paylaşacak acıma mutluluğuma ortak olacak hiç kimsem yok . Bu zamana kadar hiçsevgilim olmadı hiç de gerekli hissetmedim ama dpst acısı hep içimde . Tam buldum derken yıllar önce önceki konularımda da bahsettiğim dost kazığı yedim . Hep güvendiğim inandığım kim varsa sırtımdan vurdu. Her yerde olduğu gibi arkadaşlıkta da beceriksizim:KK43:
az önce gelen mesaj son damla oldu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi. Bu dünyada benşm de nasibime düşen yapayalnız kalmakmış bir kız kardeşim bile yok sevgilim yok hiç kimsem yok. İş arkadaşların bile ilgisini çekti soruyordular hiç arkadaşın yok mu ziyaretine gelen. Oysa benim hayırlı olsun çiçeği gönderdiğim insanlar yoldan geçerken uğramaya bile layık görmediler beni. Ne yaptım ben niye olmadı niye olmuyor:KK42::KK42:
Ah cnm benm ister kiz kardes ister dost gelmuabbet edelim dertleselim benim bebegm var ole cilginca seyler yapamam su aralar ama harika kahve sohbetim vardir ozelden mesaj at

Kıyamam ya.
Çok zordur bilirim.
İlk mesleğe atandım bambaşka bir şehre gittim.
Kimsem yoktu
Çok üzülürdüm.
İş yerindekilerde dinozor olmuş artık sohbet yok.
Bir süre sonra kedi falan sahiplendim.
Kedili deki kadınlardan oldum 11 kedi evde. Bana yer yoktu artık.
Sonra evlendim.
O da yani kedilerin arasında beni nasıl tercih etti bilmiyorum

Ah cnm benm ister kiz kardes ister dost gelmuabbet edelim dertleselim benim bebegm var ole cilginca seyler yapamam su aralar ama harika kahve sohbetim vardir ozelden mesaj at
Kıyamam ya.
Çok zordur bilirim.
İlk mesleğe atandım bambaşka bir şehre gittim.
Kimsem yoktu
Çok üzülürdüm.
İş yerindekilerde dinozor olmuş artık sohbet yok.
Bir süre sonra kedi falan sahiplendim.
Kedili deki kadınlardan oldum 11 kedi evde. Bana yer yoktu artık.
Sonra evlendim.
O da yani kedilerin arasında beni nasıl tercih etti bilmiyorum
biz varız ya :)

çok sağolun ya 🙏 iyi ki de burası geldi aklıma da yazmışım 💓

Kızım deli misin ya, ne güzel işte keyfini çıkar git konserine söyleşine. Yanında çanta gibi taşımak zorunda olduğun biri olmadan. Ay yok erken kalkalım, ay çok yoruldum, ay başım ağrıdı diye zırlayan birileri olmadan. Hem bu tarz yalnız ve güçlü kadınlar hayranlık uyandırır ☺️. Kız kardeşin olsa ne olur bende 4 tane kardeş var 20 yıldır seslerini duymuyorum ☺️ çok kalabalık bir sülalem vardır aslında sırf yabancı biriyle evlendim diye beni aileden afaroz ettiler.

Olduğum ülkede bir sürü tanıdıklarım var sanıyormusun ki derdimi onlarla paylaşıyorum? Bazılarımız öyle güçlüyüm ışıltısı yayar ki çevredeki herkes kimseye ihtiyacımız yok sanır. O yüzden cici kuşum omuzlar geride karın içeride baş dimdik yürüyoruz 💕.

Ne zaman istersen yazabilirsin 💋

Belki haklısın ama sürekli bunları düşünmek seni daha da aşağılara çeker. Hayatındaki güzel şeyleri düşün motivasyon için. Mesela bi işin var, konsere gidebilecek sosyal olanakların ve sağlığın var. Şimdi de kendine sürekli şunları telkin et, ben değerliyim, ben mutluyum, ben sevgiyim, ben dostluk mıknatısıyım. Her gece uyumadan önce söyle bunları ve hayal et. İnanarak yap ama. Bekle ve gör ☺
Bi ara yapmıştım olumlama ama bi noktadan sonra dağılıyor insan yine

Kızım deli misin ya, ne güzel işte keyfini çıkar git konserine söyleşine. Yanında çanta gibi taşımak zorunda olduğun biri olmadan. Ay yok erken kalkalım, ay çok yoruldum, ay başım ağrıdı diye zırlayan birileri olmadan. Hem bu tarz yalnız ve güçlü kadınlar hayranlık uyandırır ☺. Kız kardeşin olsa ne olur bende 4 tane kardeş var 20 yıldır seslerini duymuyorum ☺ çok kalabalık bir sülalem vardır aslında sırf yabancı biriyle evlendim diye beni aileden afaroz ettiler.

Olduğum ülkede bir sürü tanıdıklarım var sanıyormusun ki derdimi onlarla paylaşıyorum? Bazılarımız öyle güçlüyüm ışıltısı yayar ki çevredeki herkes kimseye ihtiyacımız yok sanır. O yüzden cici kuşum omuzlar geride karın içeride baş dimdik yürüyoruz 💕.

Ne zaman istersen yazabilirsin 💋
Güçlü kadın oliyim derken pehlivan oldum :cry:
Tek takılmaya alışığım seviyorum ama hiç böyle hissetmemiştim ..
teşekkürler bu arada 💓

Güçlü kadın oliyim derken pehlivan oldum :cry:
Tek takılmaya alışığım seviyorum ama hiç böyle hissetmemiştim ..
teşekkürler bu arada 💓
Olsun pehlivan olmak aciz ve ezik olmaktan iyidir. Olduğum çevre dolayısıyla öyle hayatlara karşılaşıyorum ki, çoğunu sadece filmlerde olur sanıyordum. Kendine yeten birisin sen, gurur duy bununla. O aptal kuzenlerini de davet etme hiç biryere. ☺️

Olsun pehlivan olmak aciz ve ezik olmaktan iyidir. Olduğum çevre dolayısıyla öyle hayatlara karşılaşıyorum ki, çoğunu sadece filmlerde olur sanıyordum. Kendine yeten birisin sen, gurur duy bununla. O aptal kuzenlerini de davet etme hiç biryere. ☺
Dersimi aldım bundan sonra kimseyi davet etmem . Zor da olsa kimseye ihtiyaç duymamayı öğrenicem

Tüketmeye alıştırılan bir toplum olduğumuz için duyguları da çok çabuk tüketiyoruz. Sevgiyi, hoşgörüyü, mutluluğu tüketiveriyoruz. Arkadaşlıklar da böyle oldu ne yazık ki. Bencillik ve çıkarcılık almış başını gitmiş. Özveri, paylaşım, birbirinin sırrını saklama diye bir şey kalmamış. Çevremdeki gençlerin arkadaşlık dediği şeyin kenarından bile geçmem. Gerçek arkadaş, gerçek insan bulabilmek bir şans şu zamanda. Ama kendinizi de biraz sorgulayın, insan seçimlerinizde hata olabilir. Herkese hemen güvenmeyin, ketum olun, karşınıza çıkan insanları ölçün. Arkadaş seçilen değil, seçen olun.

Ay vallaha çok duygulandım şu an susmuştum bi daha ağlamaya başladım 💔 💓
gelin bende size sarılayım höngürdeyelim :)

çocukluğunuzdan beri böyle mi? benim büyük kızım da arkadaşsız hep yalnız
maalesef en iyi arkadaşı telefon internet :(
oda soğuk mesafeli bir çocuk sinirli de
bilemiyorum hep böyle mi gidecek diye düşünüyorum

gelin bende size sarılayım höngürdeyelim :)

çocukluğunuzdan beri böyle mi? benim büyük kızım da arkadaşsız hep yalnız
maalesef en iyi arkadaşı telefon internet :KK43:
oda soğuk mesafeli bir çocuk sinirli de
bilemiyorum hep böyle mi gidecek diye düşünüyorum
Çocukluk arkadaşlarım vardı iyi bi çocukluk geçirdim amq zamanla taşındılar yollarımız ayrıldı vs soğuk tavrım hep vardı bende :(

boşverr ben kımseyı kırmadım bugune kadar.dostlarımdı eskıden hepsi ..nasıl değer verdıysem artık başkasından goremedıklerını bir daha benden satın almaya geldiler.hemde suçlu benmişim gıbı kus kalmayalım,yapmayalım, etmeyelım,ben küs duruyorum sanki. salak gıbı hep affetım.en son yıne geçen gun atmış bırı msj.onlarla mı uğraşcam.şimdi o kadar rahatım ki ne halleri varsa gorsunler..
tek dost aılen gerısı tost.20 yıllık 30 yıllık dostluklar türlü türlü nedenlerle bıtıyorsa ortada dostluk yoktur. senı tüm kusurlarınla seven ve sevdiğin tek insan ailen. ve yalnızlık ıyıdır.

boşverr ben kımseyı kırmadım bugune kadar.dostlarımdı eskıden hepsi ..nasıl değer verdıysem artık başkasından goremedıklerını bir daha benden satın almaya geldiler.hemde suçlu benmişim gıbı kus kalmayalım,yapmayalım, etmeyelım,ben küs duruyorum sanki. salak gıbı hep affetım.en son yıne geçen gun atmış bırı msj.onlarla mı uğraşcam.şimdi o kadar rahatım ki ne halleri varsa gorsunler..
tek dost aılen gerısı tost.20 yıllık 30 yıllık dostluklar türlü türlü nedenlerle bıtıyorsa ortada dostluk yoktur. senı tüm kusurlarınla seven ve sevdiğin tek insan ailen. ve yalnızlık ıyıdır.
Bazen ailenin de yetmediği durumlarda insan başkalarına ihtiyaç duyuyor . Menfaatsiz gönülden seven sanırım herkesi nasibi değil :/

İyi olunca değil aksine ne kadar kötü birisiysen o kadar çok seviliyorsun.
insan psikolojisinden midir nedir, bencil, empati yoksunu, kötülük yapmaktan çekinmeyen, insanları üzmekten çekinmeyen ne kadar insan varsa bir şekilde popülerler ve etrafları insan kaynıyor.
Haliyle sorun iyi birisi olmanız bile olabilir. İnsanlar iyiliğini sömürebildikleri kişilere maalesef saygı duymuyorlar ve haliyle değersiz görüyorlar.

İyi olunca değil aksine ne kadar kötü birisiysen o kadar çok seviliyorsun.
insan psikolojisinden midir nedir, bencil, empati yoksunu, kötülük yapmaktan çekinmeyen, insanları üzmekten çekinmeyen ne kadar insan varsa bir şekilde popülerler ve etrafları insan kaynıyor.
Haliyle sorun iyi birisi olmanız bile olabilir. İnsanlar iyiliğini sömürebildikleri kişilere maalesef saygı duymuyorlar ve haliyle değersiz görüyorlar.
Kesinlikle katılıyorum illaki benim de insan ilişkilerinde kusurlarım vardır. Ama söz gelini hesabı ödemeyen borç kitleyen vs insanların etrafı daha kalabalık bilmiyorum yani nasıl biri olmak gerekiyor

Kendime çok acıyorum bazen hele ki şu an çok yalnızım kendinden başla kimsesi olmayan yapayalnız biri:KK43: bi kaç gündür konsere gitmek için bana eşlik edebilecek bir kişiyi bile bulamadım. Heryere tek gidiyorum buraya gitmeyeyim dedim haftasınu sevdiğim yazarın söyleyişi var kuzenime sen de gel dedim ( kuzen grubuna da yalvarıyorum kaç gündür benle konsere gelin diye ) hiç biri cevap vermedi en son biri arkadaşıma davetliyim yazmış .
taöam yalnızlığı seviyorum şikayetçi de değilim ama bu kadarı çok fazla. Can dostu arkadaşı , sırdaşı olanlara o kadar imreniyorum ki bulunmaz bir nimet benim için. Hep sorguluyorum kendimi ben arkadaş olunası bi insan değil miyim buna layık değil miyim diye? Herkes kadar benim de kusurlarım vardır ama Arkadaşı olan herkes kusursuz mu? Bir derdimi paylaşacak acıma mutluluğuma ortak olacak hiç kimsem yok . Bu zamana kadar hiçsevgilim olmadı hiç de gerekli hissetmedim ama dpst acısı hep içimde . Tam buldum derken yıllar önce önceki konularımda da bahsettiğim dost kazığı yedim . Hep güvendiğim inandığım kim varsa sırtımdan vurdu. Her yerde olduğu gibi arkadaşlıkta da beceriksizim:KK43:
az önce gelen mesaj son damla oldu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi. Bu dünyada benşm de nasibime düşen yapayalnız kalmakmış bir kız kardeşim bile yok sevgilim yok hiç kimsem yok. İş arkadaşların bile ilgisini çekti soruyordular hiç arkadaşın yok mu ziyaretine gelen. Oysa benim hayırlı olsun çiçeği gönderdiğim insanlar yoldan geçerken uğramaya bile layık görmediler beni. Ne yaptım ben niye olmadı niye olmuyor:KK42::KK42:

Nerdesin ben geliyim

Back
X